Здравейте, в понеделник вечерта синът ми вдигна температура около 38.5, във вторник също е вдигнал като следобеда към 3 му е даден панадол. Вечерта пак вдига температура , повръща и прави фебрилен гърч. Приемат ни в болница, където поддържа още два дни температура около 39.1/2. Вливат му банки натриев хлорид, глюкоза и калий , а за температурата му слагам свещички през минимум 4 часа ефералган. Вчера следобед го забелязвам , че притреперва и доктора ми каза да му следя температурата, защото това можело да значи , че ще вдигне рязко или пък че му е студено. Вечерта казвам на смяната за температурата, която варира 34.7-35.2 , но сестрата не ми вярва и решава да я измери като я изкарва същата. Казаха ми да го стопля и цяла нощ малкия е завит и аз съм до него за да го стопля допълнително, при което сутринта главата му е потна, а той е все така студен. Една единствена сестра мк каза , че може да е от предозиран3 на панадол, всички други вдигат рамене. Още нямаме резултат от изследвания микробиология и ротавирус(който уж ставал веднага, но никой не ми е казал какъв е и по логика на една от сестрите щом не ми е казано значи е отрицателен). Малкия от днес е с обрив, което се чудя алергичен ли е или пт претопляне . Накратко след боледуване с висока температура случвало ли ви се е температурата да се снижи до под нормалната около 35 +_0.3 градуса. Това нормално ли е каква е причината , кога отминава?