Отговори
# 120
Вече съм почти сигурна, че ми го връща за дето 69та година дядо ми й отказва среща на тази съседка. Още го помни. Гаднярка.
Може и тя да е злопаметен рак Smiling Imp

Какво смяташ за 69 година като цяло?

# 121
Споко, има и по-злопаметни зодии от раците Wink

# 122
  • Тра-ла-ла
Тоя с халатчето заслужава да го срещна и директно да му кажа "претегли ми един кУрнишон и 2 чери доматчета" Joy

# 123
Вече съм почти сигурна, че ми го връща за дето 69та година дядо ми й отказва среща на тази съседка. Още го помни. Гаднярка.

Сега ще ти покажа и един рачешки фокус.

Това е знака на рака:

Затваряш очи, лягаш на една страна, отваряш и става 69.

# 124
Сутрин рано от зарана,
пак подемнахте го Лан-а.
Него дреме ли му? - Не!
Въдицата си държи и свива рамене :
- Да се мащате от храстите
и за работа да се захващате.
Аз си рибата не дЕля,
още повече в неделя.
Една мий само тя
и със мойта скромнота
за Джули само я държа.

Добро .. такова .. ден!

# 125
# 126
  • Тра-ла-ла
Ехааааа, още един поет Heart Eyes

Тая риба, дето Лана я пази - за зестра ли е? Няма ли да се вмирише докато ми пристане? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 127

Прекрасна поз..ъъъ година! Година искам да кажа. И без да се извъртам на една страна, все така си го виждам нашия знак. Символика да искаш Sweat Smile

И Лан е прав. За каква злопаметност при нас говориш, бе, любов моя? Това не е сериозно просто. Не съществува злопаметен рак на този свят.

Базила, прилича ми повече на пазара на Красно Село. Иначе си права -  гледам в коментарите си разпространява профилите сам, та явно ще става известен.

Джу, да го питам ли за следващата му дестинация? Да отидем, да пипнем, както предложи Базила?

# 128
69 е малко като напред-назад – рачешка му работа. Казва едно, ама прави друго. Раците с емоциите са леко деликатни. Гледаш го усмихнат и след 2 часа разбираш/или пък не, че нещо се бил докачил.  И не го показват, а оставят ти да се почувстваш виноват. Сладки са. Но на мен не ми минават емоционални шантажи и не им се дразня. Много са добрички.

# 129
На фитнес ще ходя по обяд за първи път от ФеврОари. Двама човека ми отказаха да идват Grinning
Рискувам си живота, за да се побера в сватбения костюм.
Тези месеци си ползвах Мултиспорта като вход за безплатна тоалетна Grinning

# 130
О, прекрасен мой! Heart Eyes

Аз може ли да дойда по хавлия на сватбата, вместо с рокля? Модерно е, не за друго..

# 131
Всичко може, нали ти казах, че съм либерален.
Само покрии с нещо татусите с имена на бивши Grinning

Гадателки, горещото ми какао от вчера е оставило готина мозайка на дъното на чашата.
Кажете какво символизира (дано не е суша) Grinning

Скрит текст:

# 132
Е, той онзи е влогърче, затва се мята по хавлия и перчем. Ся ще му гледам клипчетата да видя дали става.

Пламена, ти гаджок нямаш ли? Много щедро и бързо местиш фокуса. Или то виртуално не се брои? Stuck Out Tongue

Братане, на куче ми прилича. Ще ти доде жена с куче, дакел или кокер шпаньол.

# 133
Пътуване със самолет. Вижда се някакъв град отгоре. Smirk

# 134
  • Варна
На змийска кожа ми мяза дъното на чашата ти, та внимавай каква жена си взимаш 😋

Общи условия

Активация на акаунт