Убивате ли паяците...

• 7 272
  • 105
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Ха, ейсега тамъм малкия ми подари част от паяк (около4-5 крака) и каза "Мами, малинка..", което пък значи калинка (от калинка-малинка), така че вече нямам колебания, обявявам война на племето  #2gunfire

# 92
убивате ги...
а ако някой предложи да реши проблема с бездомните кучета като ги изтреби, половината ще скочите че не е хуманно

# 93
да и не вярвам на суеверия Mr. Green

# 94
И аз действам с прахосмукачката или с чехъл Mr. Green

# 95
на място ги халосвам #2gunfire

# 96
Убивам ги в банята са се навъдили много не им прощавам.

# 97
  Горките паячета Cry
   Имайте малко милост де!!!!!!
  Сега като чета,че масово ги трепят и ooooh!

А не можете ли вместо да ги размажите с чехъла,да ги хвърлите през прозореца?Едно и също усърдие коства само ,където буболечо ще е живоConfused

# 98
  • София
зависи от настроението, но по-често  newsm78 май ги убивам, че са страшна напаст

# 99
  • на плажа
 И аз ги обирам с прахосмукачката, но старите хора казват, че това са пазителите на къщата.

# 100
гледах предаване преди време по tv-то,и там обясниха следната легенда:когато Дева Мария с малкия Исус са бягали от идеите,които както знаете са ги търсели,за да ги убият,видяли пещера, скрили са се в нея,а пяците веднага изплели мрежа на входа на пещерата.Идеите помислили,че вътре няма никой,тъй като паяжината на входа приличала да е от 100 год.там,и така бегълците са се спасили.Затова паяците се смятат за свещенни насекоми и защитници на сем.огнище.

Аз не ги убивам,хващам ги/не ме е страх от тях ,аз имам фобия от птици Laughing-всеки с лудостта си/ и ги пущам навън.

# 101
Отглеждам си ги като домашни любимци, но ако някой спъпи под стъпалото на жената-чехъл ...
За сметка на това съм върл враг на творческите им проекти. Яхам прахосмукачката.

# 102
  • Толбухин
да

# 103
Пляс... и ги размазвам по стената!  newsm66

# 104
Смръквам ги с прахосмука  newsm79

Общи условия

Активация на акаунт