Един татко моли за съвет

• 14 832
  • 480
  •   1
Отговори
# 180
Родител, който стресира детето си посреднощ търси само реванш!
Ехее, посмали малко. Кога 21 ч. стана посред нощ? Реванш не търси, по-скоро рутината си.

# 181
  • Варна
Dias, визирах манталитета, че трябва да търпи до края, тази която е избрал. Отнася се и за мъжете. Така си търпят алкохолици, насилници и др. Да не расте детето без родител

# 182
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Според мен на този татко ще му излезе късмета! Издръжка и да има ще е минималната.
Как да му искаш пари на такъв? Оревал целия форум за детето си. В онази къща все един трезвен ще се намери ....
Viviana91 защо да расте без родител?!
Развеждат се родителите! Случва се и в най-добрите семейства!
Ще отговоря на evencee така: децата щом да си легнали вечерта и ги събудят с блъскане и крясъци, какво биха си помислили?  Например :” Яяяя, съмнало се е! Време е за ставане”.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 15:17 от dias

# 183
Как да му искаш пари на такъв?
На какъв? Нито са били под моста, нито гладни жадни.

# 184
Недоволен имах предвид аз...*JustMamma*
Дали са били под или над мост? Не знам. Майката жадна не е оставала .... Стана ясно от детайлите.

# 185
"чуждо жилище", ако на мамина Грозданка ѝ е чуждо това си е неин проблем
Тъй де. На мен като ми е било проблем, съм си тръгвала. Не съм пилила с месеци и години на мъжо как не струва като мъж, докато сипвам от галона.
Човек, който пие всеки ден, е алкохолик. Какво значение има любовна мъка ли дави, семейни проблеми ли, караници с шеф ли? Все лочи.

# 186
  • София

Човек, който пие всеки ден, е алкохолик. Какво значение има любовна мъка ли дави, семейни проблеми ли, караници с шеф ли? Все лочи.
А, човек, който прави секс всеки ден, е сексманиак и развратник. Какво значение има с кого и защо- все чука.
А, който яде всеки ден месо, е канибал- няма значение какво месо яде. Все ръфа.

# 187
Не така грубо! Как така обобщавате с лека ръка! Който пие само алкохол всеки ден е алкохолик само ако пие ден и нощ.
Ако пие само вино е сомелиер. Ако пие само бира е ценител на бирата.
В тази връзка ако един родител се грижи за детето си ден и нощ, то той обикновено е страна по дело за издръжка!
Наздраве!

# 188
То детето е на 3. Сигурно половината време през тази 1 година не е ходило на ясла заради боледувания и пр., а и на двамата май работното им време не позволява да го взимат от яслата. Ако трябва да плащат и за детегледачка, и кредит за жилище през това време, както много хора правят, съвсем нямаше да им стигат парите. Вероятно тъщата го е гледала, ама не знам как би изглеждало в съда желанието на автора да си оставя детето по цял ден да го гледа пийващата му баба.  И колко ще хванат дикиш редовните му разходки по Витоша и зоопарковете с дете, което в момента е на 3.

# 189
  • София
Една бира всеки ден е далеч от алкохолизъм. И впрочем - бирата много мирише, нищо че е слаб алкохол.

# 190
  • София
Авторът написа, че той води и взима детето от градината.
После стоят по площадките до 19ч. и се прибират при майката.
Защо са тия волни съчинения, не разбирам?

# 191
  • Варна
При съвременните разводи има значение матер.  обезпечаване и условия за детето. Безработна алкохоличка, без лично жилище не е актив.

# 192
Какви са тия съвременни разводи? Тука системата е в 90-те и не мърда и на йота.
И аз не виждам каква майка е тази без нито една функция на такава, ама въпреки това да не се надява много автора. Най-много да му отпуснат повечко време за свиждане и толкоз.

# 193
Авторът написа, че той води и взима детето от градината.
После стоят по площадките до 19ч. и се прибират при майката.
Защо са тия волни съчинения, не разбирам?

Твоите са волни. Аз знам какво е писал.

# 194
  • France
Цяла една тема, за да се очерни една репутация. Много нечистоплътно. Представям си в съда какъв ще е цирк. Това не са реакции на достоен човек.
За мацките, на които им се разтуптяха сърцата при мисълта за "голямата" заплата от 2000, ами намерете си един такъв и вие. Да живеете в гарсониера, да иска от вас да влагате пари в ремонти на чужди жилища и да ви разнася по форуми за сеир. Много ви е ниска летвата.

Общи условия

Активация на акаунт