Един татко моли за съвет

• 14 807
  • 480
  •   1
Отговори
# 165
Той е направил грешка, че е запушвал дупки за харчилък за глупости – екскурзийки, вероятно телефони, телевизори, ресторанти. Ако жената е от типа мами дето искат за детето всичко марково, лъскавко, скъпарско, ето ти. Той с цел да изпише вежди и да угоди е извадил очи. То тя като е неудовлетворена изконно, каквото и да прави няма да може да ѝ насмогне на мераците и киселящината.
Трябвало е да каже "не" и да сложи граница на тези безхаберни разходи. Това му е грешката и той си я казва, че е ходил после на курсове за финансова култура. Ако не бяха пръскали за боклуци и дребни удоволствия, с неговата заплата съвсем спокойно могат да си позволят да заделят за ремонт. Не плащат наем, режийните им не са високи за малко жилище. С 2500-3000 лв. да не може да се оправи тричленно семейство с малко дете на 2-3 години си е тотално широкопръстие и разпиляност.

# 166
  • Варна
Базила е права. Претенциите и ще растат, истериите и конфликтите също.

# 167
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Я му намерете една мома на този....

# 168
Само нова мома липсва в цялата сага.

# 169
То вече сигурно са му писали на лично загрижени мами.Simple Smile

Той първо да се разбере с жена си и адвоката, пък после да мисли за нова жена.

# 170
Я му намерете една мома на този....

Ама разбира се. Някоя по-благодарна трябва да му харчи голямата заплата.

# 171
Вие се подигравате, ама аз мисля, че на автора една нова любов ще му дойде много добре. Да я преодолее жена си и да спре да се занимава с нея.
Аз на негово място така бих направила, ама без нови деца и общо живеене, по-кротко, че живота е твърде кратък за толкова драма и нерви за лудо.

# 172
След тоя провал, само още една Грозданка му трябва да му киселее за взимането на собственото му дете и как си шушука с бившата. И тоя сценарий е ясен.

# 173
Обективно погледнато една гарсониера е приемлива за двата влюбени. Какво сте тръгнали да му усложнявате живота с апартаменти, кредити и бла-бла. Детето върви с мамчето, хубава, лоша, алкохоличка или просто пиянде ... да освободи хоризонта за една чиста и безпристрастна любов.
Хич не се подигравам аз. Всичките му сегашни проблеми идват от сегашната му жена! Ако правилно съм усетила нагласата и късметлия ще излезе: и без издръжка може да мине!
P.S. И алкохолът ще остане в семейството ...в жилището де!

# 174
Ама то кой ви говори за общ живот, то е ясно, че не става. Ама така някоя екскурзиика, театърче, кино и еко пътека. Само фън.
Авторе, не се ядосвай, бракът, ипотеките, гледането на деца са много трудно нещо, от опит ти го говоря. Понякога и една бутилка вино не оправя нещата.

# 175
  • Варна
Детето върви с мамчето. Ще търпи до пълнолетие на детето или до гроба ?

# 176
Ама какъв гроб бе, то ако от кофти връзка се умираше, трябва всички да сме в гроба бе. Краят идва когато се види втора датата, след датата на раждане, другото са временни затруднения. Жена му се е изнесла. Ами прав и път. Явно има при кого да отиде. Значи е късметлийка. Сега автора да се събере емоционално и да гледа напред. Каквото било било. Аз пък на негово място щях да чакам тя да ми пише първа, въобще нямаше да я притеснявам, камо ли да нахълтвам в жилището на тъстовете. Най-голямата обида е безразличието.

# 177
Ама той човека не е умрял за нея, а за детето си.

# 178
Има живот и след бащинството!
И булки мераклийки ....неподвластни на алкохол от никакъв тип- бира и вино! Смехория 🤣
Обратното на любов е безразличие! Обида е мрънкането и липсата на кураж!
И за детето си не е “умрял”. Родител, който стресира детето си посреднощ търси само реванш!

# 179
  • София
Е, тя ще започне да го врънка за пари и как не дава за собственото си дете. Смятате ли, че жена, която смята че мъжът е предимно за за поемане а разходите, ще го остави току-така.
Скрит текст:
Моя колежка наскоро се разведе, по нейна инициатива, с 2 дъщери, мъжът й остави гарсониера. Е, само мрънка как могло той да дава само 200 лв., а и голямата дъщеря ходела да яде при нея.
Да, определено й е по-трудно, но е трябвало да помисли за това преди развода. Пак добре, че не й се налага и наем да дава.
Посъветвах я голямата дъщеря да иска от баща си пари и да напазарува при него (тя живее там) и че не е срамно да кажеш на децата "не мога да си позволя еди-какво си".

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 15:14 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт