Един татко моли за съвет

• 14 858
  • 480
  •   1
Отговори
# 240
85 килограма за жена, освен ако не е висока 190 см, са си много. Направо клони към бъчва.
всъщност зависи как напълнява.... Някои напълняват на корем, други трупат равномерно каквито и боклуци да ядат...

# 241
Равномерно, колко да е равномерно 85 кг на 165 см примерно. А и при напълняването от бира се наблюдава точно характерното бирено коремче и фигура тип бъчва.

# 242
  • Paris, France
Имам приятелки, които тежат над 80 кила и са красиви, желани от мъжете и изобщо не са като бъчви. Талиите им са по-тесни от моята. Слагат тегло на задник и бедра. Това за ръст около 1.65-175м. Имат тежки, плътни кости и много мускулна  маса. Благородно им завиждам.
 Нещо такова са:

https://www.pinterest.fr/pin/361695413824733249/?%24ios_deeplink … 96138268312291181

Едната има 19% телесни мазнини  на DEXA scan и понякога сваля до 8-10%. Като свали мазнина сваля и от задник и не я харесвам.

# 243
Всъщност повечето жени, които виждам по улиците, са тип именно на шкембето да слагат кила, също и на ханша.
Има жени, които слагат пропорционално на задника и циците, а талията, въпреки че и там трупват леко шкембенце, относително се запазва - но такива жени са много малко.
Невена, мускулната маса не идва от бира Grinning

# 244
Равномерно, колко да е равномерно 85 кг на 165 см примерно. А и при напълняването от бира се наблюдава точно характерното бирено коремче и фигура тип бъчва.

Разбирам,че се опитваш да ме убедиш,че 85 кг жена прилича на бъчва,но няма как да се съглася с теб. Разбира се,че има значение колко е висока,къде се трупат килограмите. Но бъчва ми идва грубо изказване за жена с тези килограми.

# 245
Аз съм 68 кг. Но изглеждам слаба, като кажа на някоя приятелка колко кг съм и не ми вярва. Ръста ми е 1,74 см. Бира не пия никога. Два-три пъти в година по чаша червено вино, нищо друго, сладко много рядко, колело всеки ден сега в пандемията по 2-3 часа. Абе яко се ограничавам и внимавам , представям си какво ще е ако отпусна душата.

# 246
Ако е вярно, че са от 14 години заедно....

Заедно силно казано. Подозирам, че повечето си представиха как 14 години е получавал 2К и е издържал принцесата, ама май даже на са живели заедно в една държава, на него му е био зор да отдели двайсетачка, а тя си е работила и преди, и след майчинството. Отстрани как изглежда картинката - работи, ражда, гледа дете 2 години, връща се на работа, амбициозна, търси си и си намира по-добре платена. Все още е на втората работа, не е вдигнала краката. 6 месеца между 2 работи за майка с малко дете не е нечуван срок за намиране на работа.

# 247
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Дали е силно казано? Цитирах информацията от първия пост на автора. Той не определя жена си като принцеса обаче. Но е отправил “поздрав” през 2017, което е приблизително когато е родено детето. Ако е вярно, че е тригодишно.   
Цитат
  Hi all, I am 28 years old ordinary guy living in Sofia, Bulgaria.

# 248
На 28 през 2017 не прави 34-5 през 2020...аз останах с впечатление, че са в средата на 30те...

# 249
  • София
Разузнавачките, нещо почват да не ви излизат сметките.
Човекът пише, че от 14 години са заедно.
Значи, е бил на 17 като са започнали, а тя на колко ли е била?
Защо не намерите и един женски профил, който да обявите за нея, че да вървят по- гладко съчиненията по картинка?
Темата е "един татко моли за съвет".
Ще ми е интересно да видя, дали някой ще отчете спама, дали ще го замете или ще си остане.........

# 250
Аз защо останах с впечатление, че само нейната възраст е написал. В момента била на 37.
това означава, че 2017 той е бил на 28, тя - на 34, 35.
Това чак толкова неприемливо ли е ? Би обяснило обаче доста неща , както и че авторът е бил доста младичък, когато е употребявал парите за забавление. Но къде  е била мъдрата спътница да го спре ?

# 251
Имам приятелки, които тежат над 80 кила и са красиви, желани от мъжете и изобщо не са като бъчви. Талиите им са по-тесни от моята. Слагат тегло на задник и бедра. Това за ръст около 1.65-175м. Имат тежки, плътни кости и много мускулна  маса. Благородно им завиждам.
 Нещо такова са:

https://www.pinterest.fr/pin/361695413824733249/?%24ios_deeplink … 96138268312291181

Едната има 19% телесни мазнини  на DEXA scan и понякога сваля до 8-10%. Като свали мазнина сваля и от задник и не я харесвам.
Тези твои приятелки с фигура като на жените от снимките не са българки, нали? Българките рядко трупаме по този начин, особено ако пием по две двулитрови на вечер.

# 252
Не искам да обидя никой, особено след като напоследък и темата е чувствителна, но историята ти малко ми прилича на цигански катун.

Всички участници в историята нямат и един правилен ход, за да се стигне до тук. Първо ти - твърдиш,че заплатата ти е 2к+, което е прекрасно условие да живеете под наем, а щом и на нея толкова лесно й намираш работа със същата заплата - вие сте от малкото късметлии, които могат да си вземат и ипотека. Няма какво да се лъжем гарсониера не е подходящо място за семейство. Ако заживеете самостоятелно и на нея няма да й е толкова лесно да напуска работа,защото ще знае за какво ходи там и като се изкуши да напусне, само й напомняш,че може да се върне в старата гарсониера.

Майка ти също е интересен персонаж - оставя сина й и внука й да живеят при нея без да задава въпроси какво се случва в семейство ви и също така оставя неблагодарната и неуравновесена снаха да се шири спокойно в гарсониерката й, но няма да направи размяна на апартаментите и така всички да заживеят мирно. Не е длъжна да го прави, но като всяка майка, която вижда,че детето не се справя само с живота, може да направи този компромис за вас.

И впечатленията от жена ти също не са положителни - звучи като безкрайно нещастна и самотна жена, която не е представяла живота си по този начин, но за сметка на това мързелива и безпътна. Ако нямаше дете в историята бих ти казала да се разделите, но в името на единственото невинно човече във вашия простоват и първичен живот, може би си заслужава да се борите. Изслушвайте се, помагайте си, поставяйте се на мястото на другия.

Щом за нея е толкова важно да сте на друго място, осигури го за нея. И майка ти да не иска да ви влезе в положение, имаш средствата. Но и дай да се разбере, че ако ти направиш това за нея, тя трябва да се бори с нейните демони, да приключи с пиенето, да започне работа и да се грижи за дома си и за вас с детето. Не е толкова труден семейния живот, колкото им е трудно на хората да се разделят с егоизма си.

Относно майка ми, не задава въпроси, защото така съм я помолил. Отношенията между мен и супръгата ми са си наша работа, лични, и баби, дядовци, снахи, тъстове нямат работа да се мешат. И й благодаря, че тя уважава тази моя молба. Няколко пъти назад в темата уточних, че плановете бяха, догодина да се сменим, като посъберем някой лев за ремонтите на двете жилища. Горният апартамент не е пипан от 15 години и трябва основен ремонт. Но това отпадна, след като съпругата ми заяви, въпреки, че първоначално се беше съгласила, че няма и един лев да инвестира в чужд апартамент. Като й казах, ок дай да видим за жилище - и тя - ама аз искам да съм си тук в този квартал (един от кварталите с най-скъпи жилища в софия), поразгледах, взех няколко оферти, еми вноската за апартамента щеше да ни е 1500 лева. На месец. За следващите 25 години. Викам, ако си съгласна да даваш 600 лева на месец от заплатата ти за кредита, правим го. И тя - еми не, рисковано ми се вижда, не мога да поема такава отговорност. И това отпадна... После ни се влошиха отношенията и от два месеца сме нещо като разделени. Това е историята с двата апартамента, снахата и така нататък.

Обаче аз почнах да се плаша - разледвате ми никнейма по интернет, направо голяма работа сте някои... май ви е добре дошло да ви забавлявам с проблемите си. Както и да е. Ако искате да ви сканирам личната си карта и фиша за заплата, за да се успокоите, че казвам истината....

Както и да е, ъпдейта от тогава е, че неделя сутринта ми пише съобщение - ела ни вземи с детето, прибираме се. Обещах си, каквото и да стане да съм спокоен и позитивен. Отидох, те слязоха, дъщеря ми ми се зарадва, погушкахме се на улицата, влязохме всички в колата. Никаква комуникация между мен и съпругата ми, аз си бях решил да не повдигам въпроса, явно тя също. Паркирахме пред вкъщи и аз я попитах - сега може ли детето да прекара деня с мен, тя вика да, аз отивам да спя.... Хубаво, олекна ми, нямаше сеир, разправии.... На по-следващия ден, ей тъй от нищото ми пише съобщение съпругата ми - какво стана с резервацията? Аз такъв помигах така на парцали... и наистина си спомних, че бяхме направили резервация за една почивка още януари месец. Казах й, че след нейните и на родителите й изпълнения не смятам никъде да ходя. И тя вика - ти така ощетяваш дъщеря си, на нея ще й е хубаво там, басейни работи.... ние не е нужно да си говорим и така.... Държи се така, все едно онази ситуация не се е случила. Като я попитах защо ми спретнаха такъв номер в събота и тя - еми аз се оплаках на наште че съм самотна и ми е трудно и те затова.... И аз викам, защото ти е самотно и те са решили да не дадат детето на баща му... Евалата.... Не знам, явно сега ще ходим на спа.... ЦИРК БУШ....

# 253
Авторе, жена ти да е наддала на килограми? Не питам да се заяждам - тази сприхавост и постоянна умора и желание да спи ми приличат на проблеми с щитовидната, а това засяга и килата.

# 254
Тя има хашимото от доста години. И напълня, да. От доста години се бори с килограмите, но е много трудно, спазва стриктни диети, като се премери след една седмица е свалила само 100 грама примерно, което й действа много демотивиращо и се отказва. Иначе ходи редовно на контролни, пие си хормоните, там ТАТ/МАТ винаги са й в норма... Наистина не знам, твърди че постоянно е уморена, в същото време има безсъние.... Наистина съм се опитвал да й помогна, на каквито лекари съм се сетил съм я водел, кардиолози, ендокринолози, не знам си какви....

Общи условия

Активация на акаунт