Един татко моли за съвет

• 14 790
  • 480
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Той е "длъжен" да я финансира, да я лекува, възпитава, преквалифицира ,утешава. Ласкаво да търпи, докато и се събуди майчински инстинкт ли? Тя има дете, което расте. То има нужда от нормална, семейна среда. Ако тя се чувства непълноценна, депресирана или меланхолична, кой ще възпитава и обгрижва детето и?

# 376
За какво да се търси жената?
Че да гледаме сеира ли?
Или за да стане развода по-бързо?
Идеята на това търсене(при мен лично) беше да си съставя мнение за самия автор.
А той олекна доста, дори без старите постове.
Не мисля, че жена му е такава драка и мързел, каквато я представя той. Нито пък мисля, че той е горканчо, света вода ненапита.
И какво мнение си състави в ростове от преди 12 години. За това време някой завършват гимназия. Грозно и тъпо е вместо да се аргументираш, да го питаш "а вие защо биете негрите“.

# 377
Неко, как го виждаш ти, да те накарат насила да оставаш в гарсониерата вечерта, а мъжът ти с детето да се качват да спят другаде?
Имаш ли нужда мъжът ти да те приобщава към детето ти?
И кой може да ти се бърка в това, как и защо си решила да сложиш телевизора си някъде, а не на друго място?
Ако до скоро са ми обяснявали как е "за мое добро" да ходят другаде, може и да седя известно време.
Има родители и от двата пола, на които е трудно да създадат връзка с детето. Хубаво е другият родител да е склонен да помогне, не да бяга за по-лесно.
За бъркането къде е тв-то. Щом пречи на детето да спи вечер, значи мястото му не е там, където спи детето. И ако това да се премести би спестило нерви, то значи се мести.
Дидоян, не знам къде питам защо бие негрите. Задавам въпроси към автора, защото мисля че там се корени проблема. Не в жената, а в двамата и техните взаимоотношения.

# 378
Сега телевизора ли стана драмата? Къде се вмества това с Аз, Аз ... А това, че детето ѝ пречело да спи?!? Как така той ще я приобщава към собственото ѝ дете? А то колко години да чака да минат, че да почувства че има майка? До 3 години, ако не си установил връзка, не знам за коя я чакат.
Който си е негоден родител си остава такъв, тия неща не се придобиват с времето.

# 379
  • Варна
Защо веднъж не остави майката да излезне с детето на площадката?

Откъде знаем, че не е? Да не би да й е забранил изрично да го прави?

# 380
  • France
Колкото повече чета, толкова повече ми се затвърждава първото усещане, от прочита на първия му пост. Има много червени лампи. Явно е от мъжете-кърлежи, от които трудно се освобождаваш. Имах такъв приятел, когато всичко свърши и почнах да го напускам, имаше ревове, сълзи, ама защо, да си направим бебче, ти си жената на живота ми и други блабла. Беше много неприятно. Единственият хепиенд и за двамата е да се разделят като големи хора, но вече се съмнявам в този вариант.

# 381
Де да можеше бащата да развива у майката майчинския инстинкт !
за какво говорим въобще ?
Нали това е вродено състояние, то е присъщо на майките по подразбиране и не се нуждае от насърчаване, възпитаване, култивиране.
Тази тема наистина става абсурдна
Майката гони двегодишното си дете, защото и пречи на съня, а пак таткото виновен.
Той го води при собствената му майка по два часа на ден, за да поддържа контакта и с детето , и пак той виновен.
Явно много я обича тази жена, само това обяснява толерантността му.

# 382
Неко, аз живея в преустроена гарсониера. От стая с кухня е станало спалня с холокухня.
Преустройването иска пари, материали, време. Съпругата не желае да участва с нито едно.
И да, ТВ се гледа много удобно, легнал на спалнята. Защо да ходи в кухнята? Нали накрая гони бащата и детето, че тя да спи и гледа ТВ?
За мен е безумно да се чака детето да заспи, за да се пусне ТВ в 21ч. Малко съобразяване, нещо? Родно дете, ала бала?

# 383
  • Варна
Именно,Tays.Той проявява грижа и към двете. Детето търпи капризите на майка си.

# 384
Последно пиша по темата. Не му вярвам, има прекалено много разминавания. Затова задавам тези въпроси. При честен отговор ще се изяснят много неща. Не виждам да я обича. Когато обичаш някой, ще напишеш все пак нещо хубаво за него. В случая най-доброто, което написа автора е, че тя не е алкохоличка, ама има проблем с алкохола. Ама не написа и да са го обсъждали това нещо, нито пък да е предложил да помогне.

# 385
Как да помогне авторът, като в стари постове пише, че и той обича да се утешава с пийване?

# 386
Жалко за детенцето подмятано като парцал м/у къщите, щото майка му си навила на пръста, че в гарсониера не се живее.
Няма ли да се самосезират социалните? .. Шегичка. Ама и не баш. Пълно безумие.

# 387
Нали разбраха кой е авторът, да сезират.

# 388
  • София
Скрит текст:
Последно пиша по темата. Не му вярвам, има прекалено много разминавания. Затова задавам тези въпроси. При честен отговор ще се изяснят много неща. Не виждам да я обича. Когато обичаш някой, ще напишеш все пак нещо хубаво за него.
В случая най-доброто, което написа автора е, че тя не е алкохоличка, ама има проблем с алкохола. Ама не написа и да са го обсъждали това нещо, нито пък да е предложил да помогне.

Напротив, написа, че е предлагал помощ и съдействал.
Прочети постовете му и ще видиш.
Що се отнася до обичането- това ли е темата, че да трябва да си доказва чувствата?
На нас. И от какъв зор?

# 389
А какво цели всъщност с темата? Какво се пита? Или само така да се оплаче..

Общи условия

Активация на акаунт