Един татко моли за съвет

• 14 749
  • 480
  •   1
Отговори
# 435
Болестта на съпругата може да е извинение донякъде.
Докъде? Майка ми е с Хашимото и никога се е държала по този начин.

Точно така, трябва да й бъде поднесено нейното жилище на тепсия, защото не е женска работа да полага усилия за придобиване на имот. Казвам го съвсем сериозно, такива неща са част от възпитанието. Принципно бих се съгласила, но лирическата героиня тук е виждала, че няма да се случат така нещата и въпреки това е останала с този мъж.
Много неприятно впечатление и предизвиква размисли това, че се е обажда да я 'приберат' и на другия ден пита какво става с резервираното спа. Значи за съпруга си - не се сетила, че на детето му е мъчно - не се сетила, че се държи незряло - не се сетила, но се сетила, че ще изпусне безплатно спа и звъни на 'любимия'. То пък мъжо взел, че забравил и не му се ходи вече - и айде пак скандал, 'заради детето'. Откъде цъфна този довод за детето?

Не е по-възрастна от автора жената.
Беше цитирано негово мнение от 2017, че е на 28. Той пише тук, че жена му е на 37, не е писал, да са на едни години.

# 436
  • София
Болестта на жената не е смъртоносна, за да е извинение.
Аз съм с Хашимото от 17-годишна. На 45 г. съм, имам 4 деца, поддържам си домакинството, не пия. Единствената разлика е, че всеки ден си пия сутрин лекарството и 2 пъти в годината си пускам изследвания. Живея напълно нормален начин на живот.
Втората ми дъщеря също има Хашимото. Съвсем нормално живееща млада жена. Даже на матури беше последните дни. Simple Smile

# 437
В Туитър е бил на 28 през 2010 г., тук е писал това:

Там, където е писал, че е на 29, не мога да го отворя заради антивирусната

# 438
Малей, ама вие сте изпечени детективи, бе. Човек да не му тежи нещо на душата и да не се оплаче. Ще го намерите и ще го разпарчетосате.

# 439
Толкова ли е малък според вас шансът жената да е друга? Че мъжът може да е друг разбрах че не вярвате.

# 440
Толкова ли е малък според вас шансът жената да е друга? Че мъжът може да е друг разбрах че не вярвате.

Да, мъжът е същият според мен, абсолютно същият стил на писане. И през 2008 г. е бил на 24, според това, което е писал, все едно дали жената е същата. Ама то остава и друга да е, след като с настоящата от 14 години били заедно.

# 441
Малей, ама вие сте изпечени детективи, бе. Човек да не му тежи нещо на душата и да не се оплаче. Ще го намерите и ще го разпарчетосате.
Що не?
Лично аз винаги чета стари мнения на потребител, пуснал тема, и ако реша да отговарям. Случва се  и да го гугълна.
Като не иска да му се развяват кирливите ризи, да не е пускал тема.

# 442
  • София
Категорично не може да се каже, но наистина стилът на писане е доста сходен.
Сега остава и снимка да пуснем

# 443
Хаха, аз го бях намерила автора на някакъв аватар в друг сайт  с малко момиченце на снимката.
Иначе, и фейса му ми излезе.Simple Smile
Няма скрито- покрито.

# 444
  • София
На мен Тиндър, както и онази снимка с момиченцето в някакъв форум. На втората май е с брада, а на тиндърската - без.

# 445
Жената не става, тук заболяване и депресия не са толкова фактор, защото няма как нищо да не се промени за 12 години. Не разбирам защо е толкова трудно някои потребителки да осъзнаят, че както има мъже-боклуци и негодни за семейство, така има и такива жени. Изписа се много, изрови се много, само се затвърждава мнението ми. Просто автора е глупак, който сам се е вкарал в този филм като е тръгнал да угажда където няма угодия. Така някои си карат цял живот, лошо няма, но и управия също.

# 446
  • София
Бях постнала отговора си в съседната тема, хихи

Аз щях да й съчувствам, ако си гледаше своите неща
И аз покрай менопауза, а впоследствие установена ИР и качени доста кг - известно време бях по-раздразнителна от обикновено. Кой знае ММ къде се оплаква от мен. Обаче мен не ме издържат, нито ме водят по лекари, домашните задължения си делим горе-долу поравно. Не отказвам излизане или събиране с хора.

# 447
  • София
Както и предполагах-авторът спря да влиза.
Ще излезе, че е по- читав от доста народ тук, който без да го познава дори, му чопли живота, за да намери кирливи ризи.
В същото време е обвиняван, че не бил достатъчно мъж, щам си е позволил да напише каква е действителността в дома им и как се държи жена му.
Интересно- упорито отказвате да разберете коя е тя и да покажете "изпраните и ризи".
Защо ли?
Нали ви липсва другата гледна точка.......

# 448
Впечатлен съм от липсата на етика при жени, четящи морал на други хора.

# 449
  • Paris, France
Само да поясня, че Хашимото се развива по различен начин при различните хора и това, че тези, които познавате са здрави като коне не означава, че някои се чувстват като парцали въпреки лекарствата.  Имам позната тук, която една сутрин се събуди и беше ослепяла. Така и откриха Хашимотото. Сега е сравнително добре, но лежа по болници цяла година.

Това, че има Хашимото не означава, че има само Хашимото. Може да има и нещо друго. Пише в една тема, в която много от пишещите имат Хашимото, но и ИР, някои са били на антидепресанти. На мене еднахиперинсулинемия ми разказа играта преди години и добре, че нямах малки деца. Не можех и седнала да седя. Докато не почнах лекарство нямаше оправия.

Не оневинявам  жената. Явно и двамата са чешити и не си пасват. Ако жената беше амбициозна нямаше да остане с този мъж.

Общи условия

Активация на акаунт