СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 697
  • 801
  •   1
Отговори
# 645
Скрит текст:
А що не отпадне и тезата, тогава моя син ще е най-щастлив, двата му препъникамъка да ги няма Joy

Тъкмо и оценяването ще е една идея по-обективно. Laughing Така всеки си оценява както си ще тази теза.

Моят утре ще ходи за служебната бележка и ще си записват наставления от класната. Каквото запомнят и разберат те - това ще е. Род. среща няма да има.

Лично аз желания на друг човек никога не съм нареждала и не се и каня да нареждам. Както си ги подреди детето - това ще е. Дадохме това право на брат му, не виждам защо не и на него.

Но пък нищо не пречи детето само да подаде заявлението за участие в първи и/или трети етап на класиране от домашния компютър. Joy Да не говорим, че може да го направи и човек, който дори няма роднинска връзка с кандидат-гимназиста.
За да се подаде от друг човек, не трябва ли да се знаят имена, ЕГН, номер от бележката...?
Входящ номер и уникален код за достъп. Имена и ЕГН не са необходими.
Достатъчно е някой да си е влязъл в профила и данните за вход да са се запаметили на компютъра. Всъщност нямах предвид злоупотреба. По-скоро възможност някой да помогне при подаването. Може да сте на Малдивите и да нямате читав нет.

# 646
...
Може да сте на Малдивите и да нямате читав нет.
Направо нашия случай описа. Joy

# 647
  • София

Входящ номер и уникален код за достъп. Имена и ЕГН не са необходими.
Достатъчно е някой да си е влязъл в профила и данните за вход да са се запаметили на компютъра. Всъщност нямах предвид злоупотреба. По-скоро възможност някой да помогне при подаването. Може да сте на Малдивите и да нямате читав нет.
E, що не я даде преди две години тази идея! Laughing

# 648
  • София
Ние взехме днес служебната бележка. Разходихме се до училището, видя сецс някои съученици и класната, подписа се и готово.

# 649
  • Sofia
Едва сега успях да ви изчета като хората, затова едва сега: благодаря! Специално на Дидева и Мария, но и на всички вас, които си направихте труда да ми отговорите.

Лошото е, че ... сега знам регламента, но нямам сигурността, че се спазва. При всички положения... каквото - такова. С толкова неща се примирих и толкова време мина, че и финала ще преживеем! Само да си опазим психиката на децата!

Дикси, поздравления! Този ход е много сериозен при всеки от вас! Успех желая от сърце!

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 00:15 от pitanka

# 650
Нашите бележки ще ги дават  в понеделник. Пликовете ще си ги носим сами. Всички мерки на този етап остават, при промяна ще ни уведомят.

# 651
В Промаркет има едни безцветни /само е емблема/ пликове за плодове и зеленчуци. Те се купуват на бройка и допускам, че могат да свършат работа за целите на НВО.

Остава много мъничко, а вие сте истински герои! Внушете го на децата, че както и да мине НВО, те вече са победители - не са се предали в една много сложна и за възрастните ситуация.

# 652
  • софия
Какви пликове? На 15-ти приключва оновоположениекоетосиизмислиха, респ. повечето мерки без социалните, вкл. и маските.

# 653
Звънче, имайте все пак готовност. Македония пламна отново. Има 10 дни до 15-ти. Няма сигурност за нищо.

# 654
Аз малко пропускам да се информирам около организационните неща  за НВО, защото леко се напрягам с подробностите. Усещането ми е, че все едно аз към на изпит. И накрая детето ще се окаже без плик.. Трябва да се върна и да прочета какъв точно.
Дадоха им вчера заявленията.

# 655
  • софия
Категорично плик за дрехи няма да търся да купувам. Отказвам да слугувам на изкуфели хора, които постоянно си измислят нещо. Изискване за плик за дрехи няма в никоя заповед или друг официален документ.

# 656
За какви дрехи? Моето цяла зима ходи по тениска. И аз няма да търся

# 657
Мисля, че бяха осигурили пликове за дрехи на зрелостниците.

# 658
  • софия
Искам да видя някой заразен от дрехи или от пейка 🙃

# 659
Това за плика го има в клипа.  Един обикновен плик за боклук, нищо повече. В едното училище бяха червени, не прозрачни.

Общи условия

Активация на акаунт