СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 671
  • 801
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не е това, пликът с багажа стои до всеки ученик. Няма как да се обърка с чужди вещи.

# 691
Бети, честита девойка Stuck Out Tongue Winking Eye .
Младежът го намързява доста и едва се събира финално.
Мисля да осигуря всичко - маски,плик, за да не ги мислим тези неща в последния момент. В крайна сметка по-добре да носи в себе си и ида не ги мисли.
Днес няма информация за новозаразени и починали на сайта на Министерството на здравеопазването Ина страницата им във фейсбук.
НОЩ и МЗ са решили днес да се наспят 😉

# 692
  • Варна
Дори и телефоните ли? Не съм го питала къде са ги оставяли. Знам, че за телефони, ключове и т.н. трябваше малък плик, а за дрехи и раници - голям. Той отиде само с малък плик.

# 693
Скрит текст:
А що не отпадне и тезата, тогава моя син ще е най-щастлив, двата му препъникамъка да ги няма Joy

Тъкмо и оценяването ще е една идея по-обективно. Laughing Така всеки си оценява както си ще тази теза.

Моят утре ще ходи за служебната бележка и ще си записват наставления от класната. Каквото запомнят и разберат те - това ще е. Род. среща няма да има.

Лично аз желания на друг човек никога не съм нареждала и не се и каня да нареждам. Както си ги подреди детето - това ще е. Дадохме това право на брат му, не виждам защо не и на него.

Но пък нищо не пречи детето само да подаде заявлението за участие в първи и/или трети етап на класиране от домашния компютър. Joy Да не говорим, че може да го направи и човек, който дори няма роднинска връзка с кандидат-гимназиста.
За да се подаде от друг човек, не трябва ли да се знаят имена, ЕГН, номер от бележката...?
Входящ номер и уникален код за достъп. Имена и ЕГН не са необходими.
Достатъчно е някой да си е влязъл в профила и данните за вход да са се запаметили на компютъра. Всъщност нямах предвид злоупотреба. По-скоро възможност някой да помогне при подаването. Може да сте на Малдивите и да нямате читав нет.

Ако са се изрично разбрали с някой външен семейството за подаване на заявление - не виждам никакъв проблем. Много ясно, че ще му предоставят и информацията, нужна за подаването. Те, хората, електронни подписи предоставят понякога, особено в счетоводствата, макар, че е изрично забранено, че това ли.
Аз помислих, че някой е хакнал нечий профил и е подал заявление без знание и съгласие на дете и родители. И се зачудих от какъв зор пък с това са почнали да си играят. Laughing

Сега за тая поредна глупотевина да питам - плика с багажа /нямам време да чета, наистина, влизам рядко и за малко, че се задъхвам от работа вече/ - ние ли го осигуряваме, има ли някакви стандарти, на които трябва да отговаря, освен да е прозрачен, откъде се набавя - да мина да свърша в някой промеждутък и това, ако успея. Но пък тук се натъкнах и на твърдение, че не е задължително да е прозрачен, та вече и аз се чудя - ако няма специални, ще го пратя с раницата и един плик от коша за боклук - прозрачен, да не му хрумне на някой да ни връща за простотии, накрая.

# 694
  • София
Телефоните са в малък плик, осигурен от училището, и стоят всички на едно бюро. Останалият багаж е в друг плик, оставя се на съседното до детето място.

# 695
Бети, добре, че е сега. Хайде, честито:)

Учителката, при която Моника ходи на уроци по БЕЛ е била квестор на 12 - ти клас . Преди започването на изпита , едно дете е отишло до тоалетна. Голям скандал са й вдигнали на нея и колежката й, защо са го пуснали . жената се чуди и мае, защо да не го пусне в 8:40ч, при положение, че нищо не е започнало.

# 696
Малките пликове за телефони и в инструктажа си пишеше, че се осигуряват от училището. Там е ясно, че е против преписване.
Защо квесторът или друго дете, което е на 1,5м от мен ще ми пипа якето, ако съм го сложи на облегалката? И откога и дрехите са заразни? Абсурд е да е заради ковид.

# 697
Джуди, ставало плик за боклук

# 698
Учителката, при която Моника ходи на уроци по БЕЛ е била квестор на 12 - ти клас . Преди започването на изпита , едно дете е отишло до тоалетна. Голям скандал са й вдигнали на нея и колежката й, защо са го пуснали . жената се чуди и мае, защо да не го пусне в 8:40ч, при положение, че нищо не е започнало.
И аз бих го пуснала, какво я тормозят жената. Изтрещяхме вече всички групово: квестори, МОН, родители.
За новозаразените от Ковид - не бързайте да се панирате. Данните на Уърлдометър не са коректни. Аз отдавна не им вярвам и не ги гледам. Абе изобщо нищо не гледам за заразени вече, няма смисъл, не ми се живее в страх и филмиране. Единственото, което ме притеснява е, да не задължат децата да стоят с маски на тоя изпит. Мъжът ми се е заканил да вдигне страшна врява ако стане така.

# 699
Мен ме притеснява да не ссе разболеем баш за изпита, започнах адски да се притеснявам! ли да сме под някаква карантина! Може да съм параноичка, но просто ми става лошо вече! Да не говорим, че в момента всяко неразположение се третира като рисково!

# 700
  • София
Аз ужасно много се двоумя дали да спрем тренировките другата седмица. Хем ме е страх, да не се окаже контактен на някой заразен, хем губи по 3 - 4 часа с пътя. От друга страна пък точно спортът го държи в добро психическо състояние. Ще го мислим още.

# 701
И аз ужасно се притеснявам да не се разболеем, минах в обичаен режим на работа, пътувам с градски транспорт. Децата почнаха да излизат с приятели.

# 702
Джуди, ставало плик за боклук

Ами супер, тогава! Мерси много! Ще му сложа 1-2 в раницата.

Мен ме притеснява да не ссе разболеем баш за изпита, започнах адски да се притеснявам! ли да сме под някаква карантина! Може да съм параноичка, но просто ми става лошо вече! Да не говорим, че в момента всяко неразположение се третира като рисково!

Принципно не гледам нашенски новини, ясно е защо на повечето хора у нас, но от три месеца това вкъщи е забранено със 100% консенсус на живущите в жилището. Много помага. Почти всичките ми познати и близки са взели същото решение и са си О.К. в момента, когато няма кой да ги стряска, да им приказва врели-некипели и да ги лъже от екрана за какво ли не.
Моят без друго не ходи никъде, понеже в момента не му се и ходи. Спи до късно, учи и вечер играе. На тренировки ще тръгне след като минат офанзивите, така реши. Сега каза, че иска да почива повече.

# 703
Здравейте!
В нашето училище децата бяха извикани на инструктаж.Директорката  казала , че им е осигурила шлемове.Щели да влязат с маски, а след това да сложат шлем.
Викат ги в 7:30-7:45 най -късно, после щели да заключат училището .
Другата седмица ще ходят да им дават бележките.

# 704
И аз препоръчвам спиране на телевизия, медии и форуми за силно притесняващите се.
Освен да се побъркате от стрес, друго няма да постигнете. И децата ще побъркате. Ако се опасявате от карантина, ограничете контактите на детето за тези 10 дни. От разболяване точно от корона рискът е минимален, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт