СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 653
  • 801
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Ние взехме бележката, съвсем спокойно преминава, добре са се организирали. Класната й я даде. Обясни и какво да носи в деня на изпита и това беше. Доволна съм, че не създават допълнително напрежение.

# 736
  • Отвъд алеята зад шкафа
При нас още няма служебни бележки, но не ми е на дневен ред да го мисля, докато не мине изпита в АК. Интересно ми е там как се избират проверителите, дали са само от колежа или има и външни...С моята девойка решихме днес да прекараме деня в хайманосване - обиколихме с колела Южния парк, пихме кафе/смути на НДК и сега обядваме в Щастливеца. Следобед - фризьор и среща с приятелка.
  Нямате ли часове днес? Или ще извинявате отсъствията?

Говорих с класния и казах, че ще отсъства по домашни причини. Има нужда да й се разведри главата и да не мисли за учене.

# 737
Мираж са ни бележките на този етап. Ни вопъл, ни стон.

# 738
Моят сам си е решил никъде да не ходи, ако няма нет, докато не приключи с учебната година. На самия него не му е спокойно. Той си свършва първо нещата за училище, после обядва, решава тестове за НВО, чете и чак вечерта играе.
Нищо не е кой-знае какво изтървал като пътувания. Без друго постоянно сме на педал, сега той се е поспрял.
Обаче след НВО отиваме на р. Камчия. Той ще си носи лаптопа и ще си учи, на него не му е пречка, но пък ще изкараме някой плаж и разходки по реката.
У нас се нанася котешкият гледач, че пухла Мая трябва да се храни, да се пуска навън, да се прибира... Рибите също искат грижи.
...
На нашите точно сега трябва да им раздават бележките. Класната, милата, изрично им писала да отидат маскирани. Че нали още сме на маскарада, а някой може и да забрави за парцалите. По улиците почти никой не носи, освен по някоя по-възрастна жена и тук-там някой мъж с бели коси. Моят като нищо бе готов-забравил, ако не бях му оставила сутринта една маска в пликче на бюрото.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 13:51 от Judy

# 739
  • sofia
Gadamer, добре си се сетила, на нас този изпит сякаш ще ни се случи между другото. И една закачка от моя тинейджър: "Защо   пише, че се явяваш на изпита с международен паспорт, е го къде е Американския колеж"😀😛

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 13:48 от googlish

# 740
Ох, притесних се, че не ми е притеснено за утрешния изпит. Избива ми дебилитет.

# 741
Нормално е, ако имаш алтернативи 😉

# 742
Gadamer, добре си се сетила, на нас този изпит сякаш ще ни се случи между другото. И една смешка от моя тинейджър: "Защо   пише, че се явяваш на изпита с международен паспорт, е го къде е Американския колеж"😀😛

А, то теб майтап - мене истина, дето се вика, ама моят си е изгубил ЛК, която се издава от училище.
Чакаме истинската ЛК да му излезе всеки момент от РУП, срокът изтича другия петък. И решихме - ако нещо се сконфузи работата и не му стане картата, ще иде на изпитите баш с паспорта - за разлика от ученическата му ЛК това е поне официален БГ документ за самоличност. Ще носи и бележник, да се доказва като ученик от училището.

# 743
При нас ЛК я заявихме на 30.05 и я взехме на 01.06. Много бързо става за първа лк.

# 744
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята госпожица ще е с международния паспорт, има още няколко месеца, докато навърши 14, а училищната й карта нямам идея даже къде е.

# 745
  • София
Соня отиде сега до училището да вземе бележката. Естествено ще го съчетае с разходка с група съученици. Това ще ѝ е и разпускането преди изпита утре.
Когато беше насрочен изпита за АК през март повече се вълнувах. Сега ми е нещо между всичко друго. Чак трудно намирам думи да я мотивирам и нея за изпита утре.

# 746
Успех  и късмет на всички деца  от темата, които утре ще се борят за АК!

# 747
  • Sofia
Нашата девойка... постига с всеки следващ изпит по-нисък резултат... според нас трябват спешни мерки за релакс, но... днес има и класно по БЕЛ...

Притеснено й е, на мен ми е притеснено... и целокупно спрягаме глагола притеснявам се...

Броя си дните и чакам финала!

# 748
  • Отвъд алеята зад шкафа
Соня отиде сега до училището да вземе бележката. Естествено ще го съчетае с разходка с група съученици. Това ще ѝ е и разпускането преди изпита утре.
Когато беше насрочен изпита за АК през март повече се вълнувах. Сега ми е нещо между всичко друго. Чак трудно намирам думи да я мотивирам и нея за изпита утре.

Това е по-добрият вариант, отколкото да се притеснява.

Успех на изпита утре за всички деца от темата!

# 749
Спокойно, Питанка! Когато трябва, детето ще се справи! И аз разхлабих колана, време е за настройка, която не се случва с претоварване.

Общи условия

Активация на акаунт