СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 656
  • 801
  •   1
Отговори
# 720
Кога активириха входящите номера и пароли за https://priem.mon.bg/ ?
Непосредствено след НВО или? Нещо ми се губи като инфо..

# 721
Приспива нурофенът. Прочети упътването на Панадол - чист парацетамол. Но дори да смъкне кръвното, пак ще вкара детето в дискомфорт. По-добре, може би, да се даде медикамент от вечерта - хем ще обезпечи спокойната нощ, хем на сутринта ще има само остатъчно действие.

# 722
Преди НВО. През предходни години мисля, че сайтът беше активен при получаването на служебните бележки.

# 723
  • София
Майките от бг-мама бяха едни от първите, които доловиха хаоса😉
https://m.24chasa.bg/novini/article/8665909

На пресконференция се изяснява има ли 12 починали или няма и колко всъщност са заразени.
  Дали някога в българската действителност някой ще си свърши качествено работата...

Информацията за днес е коригирана, но ... и тази за вчера е доста променена.

# 724
Преди НВО. През предходни години мисля, че сайтът беше активен при получаването на служебните бележки.
Дидева, мерси.
Към момента все още не са явно, защото дава "Невалиден входящ № или код за достъп" като се пробвам.

Майките от бг-мама бяха едни от първите, които доловиха хаоса😉
https://m.24chasa.bg/novini/article/8665909

На пресконференция се изяснява има ли 12 починали или няма и колко всъщност са заразени.
  Дали някога в българската действителност някой ще си свърши качествено работата...

Някой се е окъкал здравата Simple Smile за най-лесно, drop database и да почват да броят от нулата

# 725
  • Отвъд алеята зад шкафа
При нас още няма служебни бележки, но не ми е на дневен ред да го мисля, докато не мине изпита в АК. Интересно ми е там как се избират проверителите, дали са само от колежа или има и външни...С моята девойка решихме днес да прекараме деня в хайманосване - обиколихме с колела Южния парк, пихме кафе/смути на НДК и сега обядваме в Щастливеца. Следобед - фризьор и среща с приятелка.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 12:17 от gadamer

# 726
А ако някой от семейството вдигне температура, какво ще предприемете?
Каквото до сега /съжалявам, за мен ситуацията не е нещо специално/ - ще изчакам да спадне, ако има болки  -аналгин и толкоз.

# 727
  • sofia
При нас още няма служебни бележки, но не ми е на дневен ред да го мисля, докато не мине изпита в АК. Интересно ми е там как се избират проверителите, дали са само от колежа или има и външни...С моята девойка решихме днес да прекараме деня в хайманосване - обиколихме с колела Южния парк, пихме кафе/смути на НДК и сега обядваме в Щастливеца. Следобед - фризьор и среща с приятелка.
  Нямате ли часове днес? Или ще извинявате отсъствията?

# 728
Казваш, че има проблем с нета и готово Joy

# 729
Хаха, при нас не минава номерът.

# 730
Ми, да живееш на село си има предимства Joy

# 731
Вие се смеете, но нашият блок е заплануван за профилактика от ЕОН в понеделник ... Мисля да снимам бележката  и съобщението в нета за всеки случай

# 732
Завид! Нямате ли синхронно обучение? А-ма-ха! Hushed

# 733
  • София
Тъкмо влезнах да прочета и виждам какви хубави идеи давате. Другия петък ще ми влезнат в употреба. Не може да кажеш днес на децата, че другия петък ще им дадеш контролна пи физика и някакви презентации пи биология. Е тоя път няма да стане просто. Не им стигна цялата година, не ум стигна целия срок! Опряхме точно до другия петък. И как по - точно се очаква да се подготвят като ума и тревогите са за съвсем друго нещо?! Едва се удържам да не звънна и да направя скандала.

# 734
  • у дома...
Ооо, мойта щерка има изходно по английски на 18 юни. Просто фантазия.

Общи условия

Активация на акаунт