СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 761
  • 801
  •   1
Отговори
# 420
Моят не мога да преценя как е с тезите. Така както може да изкара 2 т. без проблем, така има и 5 т. Не ползва заучени фрази, пише си ги по детски, така както той си ги разбира. Да се надявам на НВО да е вторият вариант Simple Smile

Тезата е като ОЛВ и ЛИС - всеки може да си го цени според както му дойде. Като изключим правописни и пунктуационни грешки или някое явно несъответствие по смисъл.
Моя колежка е имала, например, есе, като кандидатстудент преди време, оценено със слаба и отлична оценка на двама проверяващи, с последвал арбитраж.
Докато литературата се свежда основно до цитиране на готови разработки и познай аз какво мисля по въпроса върху най-често твърде далечни от децата произведения - тъй ще е.
С оглед не особено големия набор точки на въпроса и с цел детето все пак да научи някакъв що-годе приличен литературен изказ, го карам да пописвам, редактирам, но не се втелясвам.
Което, впрочем, правя и по отношение на цялонто кандидатстване.

# 421
  • София
Утре ще имаме РС. Развълнувах се, като преди среща с гадже Smile Ще си взема бутилка розе.
Ха-ха, и аз снощи съм развълнувана. Мислех, че ще намерят начин да си я спестят.
Аз разбрах сутринта. Ще бъде обща за всички класове. Голямо говорене ще падне.

Това обяснява защо е необходима цяла бутилка розе. 🤣🤣🤣

# 422
Да питам нещо извън матурите. Дъщеря ми снощи си разглежда албума от завършването на детската и изпадна в умиление. И сега иска такъв и за завършването на 7 клас. И макар че класът беше лош, меко казано. Та при вас говорено ли е нещо такова?

# 423
  • София
Вчера бяха по график в училище за снимки за албум.
След НВО се събират за обща снимка с класната.
Иначе имахме албум и за края на 4-ти клас.

# 424
Нищо не е споменавано за албуми, за родителска среща също нищо не се чува при нас.
Моят син мрази да се снима и албум би си спестил с огромна радост.
Не съм подписвала и декларацията за снимки за училищния сайт и други такива. Той категорично не предупреди за тези неща.

# 425
  • София
Неофициално все още, но маските падат на 15.06

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/borisov-na-15-iuni-padat-v … ampaign=onesignal

Не са говорили за албум, но са се разбрали на 29 или 30 юни да се съберат всички. Може да им дам идея да се снимат поне тогава.

# 426
  • Някъде в Европа...
При нас ще има албум, обсъдихме го на РС, класната имала познат фотограф...Не знам работи ли се по въпроса...

# 427
  • София
И младежът на тезите гравитира около 4 точки, но в оставащото време не виждам какво може да подобри. Някак явно му звучат фалшиво изсмуканите от пръстите разсъждения и дори не иска да ги чете, камо ли да позапомни нещо от тях...

# 428
Чухте ли Борисов за мерките? Само социалните остават след 15 юни, за маските на закрито каза, че заповедта създава проблеми и скоро ще я коригират

# 429
Дано!

Нас хродължават да ни засипват с презентации и обемни домашни. Ако някой не го е предал, влиза в едни специални списъци😀

# 430
Аз допускам, че точно по тази причина все още се бавят с публикуването на измененията в правилата и инструктажите.

# 431
Аз допускам, че точно по тази причина все още се бавят с публикуването на измененията в правилата и инструктажите.
Дано сте прави. Нямам никакво намерение да карам детето да свиква да седи на изпит с маска. По-скоро квесторите и обществото ни трябва да свикнат, че животът продължава и седенето с маски навсякъде не е бъдещето.
Нас хродължават да ни засипват с презентации и обемни домашни. Ако някой не го е предал, влиза в едни специални списъци😀
И нас. Грам отдих няма от останалите предмети. Писахме презентация и по физическо.
Вече е много преуморена моята девойка. Давам и кураж, че не остана много.

# 432
Сега видях, че и грейпфрут е писала:smile:
Аз съм сигурна, че децата няма да са с маски на НВО.

# 433
А тези пликове за чанти и дрехи всяка година ли ги изискват  на НВО и ДЗИ, или само тази?

# 434
  • София
И нас ни засипват с домашни по всички предмети, презентации се правят нон-стоп, през ден са някакви изходни нива.
Проектите по ИИ, музика, ТП, ИТ не секват. На всичкото отгоре, учителите много се умориха и изнервиха, започнаха да се сърдят за каквото им хрумне, което допълнително стресира децата.
Днес сутринта преди часовете щеше да почва ПИ по БЕЛ от школата (дават им ги с диапазон от 2-3 дни, но се засича време), стана, но не се настроил и не го направил.
Батериите са изтощени, само си чакаме 15.06.
Родителска нямаме, за служебни бележки и никой не отваря дума.

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 11:42 от didita4u

Общи условия

Активация на акаунт