СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 590
  • 801
  •   1
Отговори
# 780
Учителката по математика от училище им казала, че ще им дават формулите, но няма да пише за коя фигура са, нито чертеж ще има. Трябвало сами да се сетят.

# 781
Още някой нещо да е казал? Формулите се предоставят на учениците от 2016 година насам. Винаги е имало чертежи и е било указано коя формула за какво е.Нормално е примерно ФСУ да не са придружени с чертеж.
ПП. Има учители, които пък твърдят, че формули изобщо няма да се дават. Това не го превръща в истина.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 17:12 от Анонимен

# 782
Дано от АК им спестят вълненията от резултати преди НВО! Твърде нагъсто са събитията тази година и няма да имат време да ги преживеят.

# 783
  • София
Още някой нещо да е казал?
......
Нормално е примерно ФСУ да не са придружени с чертеж.
😂😂😂
Обичам те бе, жена!

# 784
  • София
......
Нормално е примерно ФСУ да не са придружени с чертеж.
😂😂😂
Обичам те бе, жена!
И аз!!!
Дидева, като заря си - обясняваш, обясняваш кротко, обстойно и спокойно и изведнъж избухнеш Tada и приземиш всички!!!
Не си представям форума без теб и още няколко дами! Heart Eyes

# 785
Моят син днес прави ПИ по математика от училище. Когато се прибрах, тъкмо беше започнал да прави втори модул. Спече се, че няма да му стигне времето,. защото освен да решава, трябва в това време и да снима, да праща. В един момент каза, че въобще не може да мисли. После му мина, но наистина не му стигна времето за всичко.
Обаче и аз като разправям, че трябва да прави целите тестове с часовник, няма кой да ме чуе. Обикновено прави набързо първи модул, казва, че му е писнало и започва втори модул като е на кеф, след час-два или на другия ден. Е, сега нагледно видя, че трябва да слуша какво му казвам и да изпълнява. Определено обаче му е неприятно да гледа задачите на монитор и така да решава. Друго си е да ги имаш на лист пред себе си. Различно е възприемането.
Каза, че на изпита ще е спокоен, защото като изтече времето просто ще му вземат листите и няма да се притеснява с изпращане на снимки.

# 786
  • София
Тестовете с часовник са много полезни за създаване на правилни очаквания - и у децата, и у майките им Simple Smile. Поне у дома беше много полезно - вече знам, че и да може да реши всички задачи, това няма да се случи на НВО МАТ, там никога не му стига времето. По БЕЛ дава традиционно високи резултати, когато пише преразказа директно на белова, иначе няма шанс да препише. Здраве да е, всеки си намира пътеката.

# 787
  • София
'Ми, на мен лелката в стола, която е много близка с учителката по биология, ми каза, че ако не си писал чернова, ти анулират теста. Това вярно ли е?

# 788
Мисля, че на този етап всички сме притеснени, не е нужно допълнително да се заяждаме

# 789
Да, да и на мен ми казаха така, Санака,  както и че няма да се проверяват беловите, а само черновите. Ако има чертеж ще взимат точки Simple Smile Хиля се, а на родителска ще влизам след малко.. Тази пък родителска не знам защо я наричат такава след като щяла да говори на децата някаква госпожа, загрижена за тяхното кариерно развитие, и тя кани децата, а не родителите

# 790
  • София
Еее, не се заяждаме, Хепи, шегуваме се.

# 791
  • София
Моят затова до обяд прави задължителните проекти и тестове, следобед - волната програма за НВО. И наистина му остава малко свободно време, през което си прави каквото си ще.

а кога присъства в онлайн часовете тогава? Simple Smile

# 792
  • гр.София
Тъкмо да питам само момичета ли от темата ще кандидатстват в АК,и видях едно момче. Там има ли квоти?
  Успешно и отлично представяне утре на децата  ви в АК-да са спокойни и уверени!

В нашето училище се кротнаха сериозно и онези огромни проекти,домашни и преписвания на планове и
 разработки вече ги няма. Ударно работят по БЕЛ и МАТ.

# 793
Да, на първо класиране канят да се запишат първите 100 момичета и първите 100 момчета. След това вече ги канят по бал.

# 794
Тъкмо да питам само момичета ли от темата ще кандидатстват в АК,и видях едно момче.
Записвам се и с още едно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт