СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 582
  • 801
  •   1
Отговори
# 765
  • Sofia
И аз да пожелая успех утре! Аз се вълнувам поне, любопитно ми е какво съчинение ще дадат, дали ще й хареса емоцията, дали отново ще е запленена от обстановка и отношение в колежа. Ходила е само на един ПИ за АК и беше много впечатлена. Определо й хареса изживяването, нищо, че е извън АК. Интересни текстове, интересни логически задачи.

Нали? Simple Smile Това е готин изпит! Част от нещата, които ни привлякоха, пък... ще видим дали... или...
И все пак, за да има размисли по това къде, как и т.н.... основното изискване е прием Simple Smile

Може ли някой да пусне нова тема? Май... пак стана време Simple Smile

# 766
Ние сме пак рекордьори по английски и химия, този път и по БЕЛ - 8 оценки по първите два и 7 - по БЕЛ. Но и по трите си работят стабилно - и учителките, и човекът.
Вече по английски оценките ни са 9. Нещата са динамични.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 16:20 от Judy

# 767
  • София
Нашите почти нямат домашни по тези предмети, направиха по един-два проекта или рисунки и това. Най-редовно ги изпитват по география - почти през час имат тест.

Успех и от мен на децата утре!

# 768
Откога бяха разрешени седмичните теми?

# 769
Успех на децата в АК!
И аз вярвам, че на всеки ще му се случи каквото му е било писано и каквото е най-добре да му се случи на този етап от живота.
Говорим му да е спокоен, че ще го приемат там, където му е отредено. Потруди се достатъчно и само се иска да е спокоен и да покаже какво може и знае. Слава Богу не гони някаква недостижима цел или нещо, което иска на всяка цена.

# 770
Успех и от мен на децата! Да им е приятно и вдъхновяващо!
Аз изведнъж много се притесних за всичко. Много ме е страх да не се разболее, да не го прецакаме нещо с леката ни незаинтересованост по организационни въпроси, профили и пр. важни неща. Да не попадне на място, което няма да чувства като близко. Той показва привидно безразличие и си упражнява чувството за хумор на тема НВО, но си мисля, че не му е все тая.

# 771
  • София
Продължават ли децата ви да получават домашни по музика, технологии, информатика и т.н.? при нас е пълно безумие от проекти, които само им губят време...

При нас сякаш се кротнаха, за което съм супер благодарна. Скъсаха ги от проекти и презентации до края на май, обаче по почти всичко имат достатъчно оценки и сега не ги тормозят. Само по БЕЛ и МАТ имат домашни, големи, всеки ден, но това си е ок. Даже учителките по БЕЛ и МАТ единствени не бяха квестори на ДЗИ, за да не губят часове. Дано задържат така до НВО. Само по 2 предмета не са оформени, но там им казаха, че ще има изходни поне 2-3 дни след НВО.
Иначе бележките дойдоха в профилите на децата в Школо. Всякакви др. бележки също идват електронно, никой не ходи в училище. Обаче РС или разяснения за НВО няма, добре че сте вие.

Успех на кандидатите за АК утре, да стане най-доброто за децата ви!

# 772
И у мен едно безразличие за утре. Ако не я приемат, значи не е било за нея.
Обаче леко се притеснявам това преживяване да не й се срине самочувствието преди НВО.

# 773
  • София
Стиснати палчета и от мен за утре на изпита в АК за нашите деца!

# 774
  • София
При нас учудващо е спокойно. По физика, химия и ИТ госпожата се оказа пич. Оцени им домашните и прави индивидуални препитвания. Моята от миналата седмица е приключила с тези предмети. Днес им беше класното по БЕЛ.

# 775
Статистиката на Регалия от ПИ МАТ е излязла.

# 776
  • sofia
Fifiana, няма причина за срив на самочувствието. Нито един блестящ математик не страда, че не може да пее, гениалният музикант - че не решава добре задачи, поетът - че не е добър  химик... Самочувствието идва от това, което правим най-добре и за което имаме талант. Иначе изпити - разни....

# 777
  • Пловдив
В нашият клас доста деца се оказаха без нито една оценка по Химия втория срок.

# 778
Очакват ли се резултати от АК преди изпитите за НВО?

# 779
Очакват ли се резултати от АК преди изпитите за НВО?
И аз се вълнувам от графика на АК, но засега не е ясен. Надявам се утре да им дадат информация. Но за седмица ме съмнява да станат готови, колкото и да са бързи.

Обаче леко се притеснявам това преживяване да не й се срине самочувствието преди НВО.

Тя няма как да знае как се е представила за АК. В крайна сметка не съм чула някога някой да е постигал 100% за АК.

Общи условия

Активация на акаунт