СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 586
  • 801
  •   1
Отговори
# 750
Вече си имаме служебна бележка. Минахме и класнАта, че и оценките знаем. Smile Остават няколко контролни и - адио, учебна година!
Ние не се притесняваме, но пък работим, за да изкараме колкото може по-добре и ... това е всъщност. За кое да се притесняваме? Правим каквото трябва и колкото можем, друго да направимв повече - няма какво. С нетърпение чакам да поемем към Камчия.

# 751
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз се чувствам притеснена за утре, но това е защото се съчувствам на Ема. Опитвам се да не ми личи и да се превърна в "майка-орлица" в негативен смисъл. Ама ми се свива сърцето за нея.

# 752
Защо точно съчувстваш? Погледни го така - отива на изпит, което е супер - едно гайле отпада. Един ангажимент по-малко. Ние, с моя, така гледаме на нещата - супер е 15 и 17 - след тях приключваме с тестовете и допълнителните подготовки. Види му се краят реално вече.
Само гледам да е здрав. Че, споделяла съм, на ония т.нар. матурки в 4-ти клас, се разболя за две. Ще си поседи още 10 дни у нас.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 15:06 от Judy

# 753
  • София
Нашите тази седмица ги спукаха от изходни нива, уж да не ги притесняват за изпита после. И класните им минаха, чакаме само резултата по БЕЛ.
Успех на всички дечица, които утре ще се борят за АК. Спокойствие им желая, и да покажат всичко, което могат.

# 754
  • София
Защо точно съчувстваш? Погледни го така - отива на изпит, което е супер - едно гайле отпада. Един ангажимент по-малко. Ние, с моя, така гледаме на нещата - супер е 15 и 17 - след тях приключваме с тестовете и допълнителните подготовки. Види му се краят реално вече.
Само гледам да е здрав. Че, споделяла съм, на ония т.нар. матурки в 4-ти клас, се разболя за две.
И ние с моята девойка я караме спокойно. Тя даже се радва, че остава съвсем малко и после идва ваканцията. В крайна сметка не е края на света и всеки ще се справи спрямо възможностите си. Радва се, че отвориха басейните и пак тренира, а с по -голямо нетърпение от НВО чака единствено състезанията по плуване.

# 755
  • Отвъд алеята зад шкафа
Съчувствам в смисъл на емпатия, знам, че за нея е първо голямо изпитание, ако се провали, ще е разстроена. Последните месеци бяха странни, на мен самата ми дойде до гуша, пък за нея не искам да си представям. И двете мечтаем за момента след НВО, когато ще бъдем на плажа и всичко ще е минало вече.

# 756
  • sofia
Аз се чувствам притеснена за утре, но това е защото се съчувствам на Ема. Опитвам се да не ми личи и да се превърна в "майка-орлица" в негативен смисъл. Ама ми се свива сърцето за нея.
Да ти кажа отношението на моя син към изпита - питам го дали няма да погледне нещо за утре, най-вече да упражни есе, той каза, че в инструкциите изискват само бодър дух и той е подготвен😛😀
   Поне на този изпит съм сигурна, че ще ги предразположат максимално. Успех!

# 757
Успех и от мен за  всички деца утре! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 758
  • у дома...
Успех на децата утре. Силно вярвам, че ще се справят по възможно най-блестящия начин.

# 759
Продължават ли децата ви да получават домашни по музика, технологии, информатика и т.н.? при нас е пълно безумие от проекти, които само им губят време...

# 760
  • Велико Търново
Стискам палци за утре! Чакаме добри новини!
Моята госпожица след изпитите в АК съвсем лежерно го дава, но и аз не давам зор, още една седмица и край.

# 761
Продължават ли децата ви да получават домашни по музика, технологии, информатика и т.н.? при нас е пълно безумие от проекти, които само им губят време...

Естествено, че получават. Водят се на училище и имат програма, включваща и уроци, и проекти, и тествания, и разработки на въпроси. Не съм и мислила, че ще ги оставят да се готвят за НВО само. Нали се предполага, че то е върху учебен материал, който трябва до сега да е усвоен. Laughing
Моят затова до обяд прави задължителните проекти и тестове, следобед - волната програма за НВО. И наистина му остава малко свободно време, през което си прави каквото си ще.

Успех и от мен на утрешните изпити!

# 762
И аз да пожелая успех утре! Аз се вълнувам поне, любопитно ми е какво съчинение ще дадат, дали ще й хареса емоцията, дали отново ще е запленена от обстановка и отношение в колежа. Ходила е само на един ПИ за АК и беше много впечатлена. Определо й хареса изживяването, нищо, че е извън АК. Интересни текстове, интересни логически задачи.

# 763

Че те ни държат живи! Не е ли то да изрисуваш един графит или да опишеш начините на отглеждане на зеленчуци, че и да ги сравниш .. Ехее .. тези неща са за петък следобед, да разтовари от занятията. Вече не им се и старае особено, гледа да ги отметне.. дето се вика знае си оценките- при 3 шестици и шест за първия срок, колко да му развалят успеха от тук нататък

# 764
  • Sofia
Получават и още как! Освен всичко имат извънредна програма от 18.06. до края... направо ми се плаче, ако вместо да оставят малко топли спомени (все пак предстои раздяла), те се правят на "от зъл по-зъл"! Дъщеря ни има по мин 4-5 оценки по всеки предмет! Защо е това чудо - не знам! "Ще се оформя на 24.06 и нито ден по-рано" Simple Smile

Тааа... така при нас Simple Smile

Благодаря на всички за пожеланията! Ние утре сме от 8:15.
Желая успех от сърце на всички! Аз винаги вярвам, че на всеки му се случва най-доброто за него!

Общи условия

Активация на акаунт