Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 302
  • 851
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Само на центъра, засега. Аз още съм във Варна.

# 121
Наздраве от мен. Не пия много, но съм на линия за изслушване.
За пръв път в живота си вадих мед, една пчела ме ожили, сега ми е изтръпнала дланта.
В работата ме ядосаха, но си го казах, пък, който както иска да го приема.

# 122
За мен бяло вино, моля 😊

# 123
  • Бургас
Наздраве и от мен!
На биричка съм си!

Съни,натъркай мястото с чесън!

Нещо ми е тегаво...

# 124
И мен ме ядосаха.
Цяла седмица съм с главоболие, дано премине вече.
Карз, и това ще мине.
Руми, имаш го, гледай само да дойдеш.

# 125
Аз съм на самърсби. 😃  Наздраве! Хубав купон ще заформите. 🤗
Днес чудно време. Друго си е слънчицето.

# 126
С най-голямо удоволствие.
Отивам да мия ягоди. И да ги ям, де. Всеки ден по една щайга омитаме. Възможно ли е чак пък толкова да ги обичам 🍓

Маре, сложиха ли брекетите.

# 127
  • Ямбол
Али, не знам какво да ти кажа. И аз май се надявах на някакво чудо.
Но, щом е премислено, значи вече си го приела. Пожелавам ти да те очаква също нещо хубаво и след това.

И аз май ще трябва да се пропия. Преди малко научих(шефката праща служебната поща винаги посред нощите), че отново ще съм класна следващата година. Даже не ми даде малко време да се насладя на безкласието си, след като моите завършиха. Надявах се да ми даде поне една година почивка, ама не ме огря. Другата седмица трябва да говоря по много важен за мен въпрос с нея и досега все изчаквах да напипам удобен момент. Сега мисля, че като е започнала да работи за следващата година, трябва да се възползвам, че да не пропусна шанса си. Да ми стискате палци да се справя с това, което смятам да ѝ поискам и тя да се съгласи или поне да не ме отреже. Ако ми мине номерът, ще ви разкажа.

Утре пак ще изчезвам към морето, дано сега поне е малко по-топло, че предния път бая вятър и студ събрахме.

Лека!

# 128
Добро утро!

Лилс, стискам палци разговорът да мине според очакванията ти! Тя какво се е разрАботила,  няма ли дс се пенсионира?

И аз имам важна среща днес, дано да стане това, което искаме, че ще се родим в офиса.

Петък е! Довечера съм на йога и мисля два дни да посветя на мързел и слънцесъбиране.

Хубав ден, банда!

# 129
  • На брега на реката
Добро утро и честит петък!

За купона, бройте и мен! Не пуша, но пък си хапвам и пия биричка. Споделяла съм неведнъж, че ми е любимо питие.

За почивните дни, трябваше да имаме инфо, колко изпита ще имаме и от колко часа. Все още, не знаем нищо!  Моята душа, на подредена "Дева", силно се бунтува, срещу такава неорганизираност. Само си повтарям, че и това ще мине, ама се тормозя.

Лилс, и аз стискам палци.

Хубав ден, момичета!

# 130
  • тук...при моите момчета
Добро утро и от мен!😊Днес си взех почивен ден,но за сметка на това се събудих в 6.Резултата е почти готова баница и заготовки за обяда.След малко ще будя учениците и мисля по-късно да изляза да накупя някои китки,че да допълня градинката.Момичета,пожелавам ви по-малко душевни терзания и дано всичко се нареди по най-добрия начин!Хубав ден!😊😘

# 131
Все се каня да пиша и все забравям. Много искам да имам божури, но все не стигам до там. Сигурно вече е късно да се слагат, предполагам на есен?
И да се оплача, че катерливата ми роза прецъфтя и май това ще и е. Пак греда след шипката. Във всички съседски дворове има разкошни розови храсти по вратите и аз искам 😂 Освен на есен да си изпрося от някоя съседка резница....

# 132
  • Ямбол
Аз пък искам катерлива роза, а не знам къде да я сложа.

# 133
Добро утро.
Али, мояра свекърва казва, че божурите се вадят и садят между 15.08 и 08.09  или ранна пролет.
Хубав да е денят ви.

# 134
  • тук...при моите момчета
Катерлива роза нямаме,но имаме един стар трендафил(или гюл) на 50 години може би.Той цъфти сега,няма цветове цяло лято.Али,божур от издънка мисля и сега можеш да засадиш.
Редактирам се,Съни може и така да е.Аз моя не помня как го засадих,но си го извадих от селската градинка и директно го боднах тук,май издънка с коренче беше.

Общи условия

Активация на акаунт