Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 332
  • 851
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Момичета, минахме! Писа заветната 3ка!
Знаех си, че днес пак ще му даде тест!
С помощта на Силвето и още една жена от форума се справихме! Безкрайно съм им благодарна! ❤️ Синковеца обеща да се затегне лятото. И понеже учителката е гадна и подла, на теста му писа 5. А беше решен за 6! Просто е мръсен човек!
Но Слава Богу всичко мина!
Това ще му е за урок! Дай Боже повече такива учители да нямаме!

# 316
Браво,Карзче! Да я полеете тая 3-ка. 😁🤗
Тук пак гърми и вали. Пфууу аман! И няма и да се оправи скоро. 😠

# 317
И тук ще се излее, а след работа трябва да ида до града. Объркали ми поръчката за лещите и я пратили на старата ми работа, вместо на новия адрес (в 2 различни града). Как и защо  нямам обяснение,  но сега съм по очила... Как ще шофирвам, особено ако е порой като снощи - не се знае...

# 318
Али,бавничко и когато стигнеш. Дано спре до като тръгнеш. 🤗

# 319
И при нас пак валя. До кога ще е такова времето? Гледам хората пускат спомени във фб от предната година и всички са на море.

# 320
По моята прогноза за 10 дена напред няма слънце. 🥺😣😓

# 321
  • София
КлиМата се промени осезаемо.

# 322
  • Ямбол
И тук заваля. Не е лошо да вали, но поне до обяд да пече, че тъкмо ни монтираха соларен панел. Днес беше стигнал 60 градуса. И край, заваля.

# 323
  • sofia
Карз ме подсети, че големият ако върже 3 по математика и ние ще поливаме. Ама при него не е виновна госпожата...тя прави всичко по силите си да им вкара нещо в главите.
Сега се бори с практиката по рисуване. Каза, че по картина и половина на ден трябвало да прави, за да спази срока и бройката....егати. И действа от снимки, че на вън няма как да излезе с тоя дъжд.

Картофена яхния с бамя измислих...почти е готова. Свекърва ми донесе баница и спаси положението за момента Heart

# 324
  • Бургас
Карз, мина и този зор. Наесен да имате късмет с госпожата!

И тук така е притъмняло и гърми нейде в далечината, не знам какво ни се пише. Надявам се мъжът ми да успее да си дойде преди това, че ходи с колело на работа и е само да го зачатка някой дъжд по пътя.

Але, дано се прибереш спокойно!

Ние за вечеря ще сме на кренвирши с кашкавал. Вики от кое време ме кара и взех някакви от Лидл.

# 325
  • София
Ние салата с мм,за децата има картоф със зеленчук и това е.
Отидох до Лидъл за памперси и пак 100 неща купих и като магаре се натоварих.
Утре последен работен ден,в събота имам рожденик,подарък поръчахме даже.

# 326
Е, Мид, то и картофа си е зеленчук.
Аз пълних сини домати с кайма, сложих и доматен сос, остана нещо кашкавалесто да добавя.
Веси, пожелавам и на вас да имате поводи за наздравици. Момчето ви малко ще се озори с рисуването.  Да викне някоя мацка да му помогне.

# 327
  • sofia
А, Мари, то има задания за рисунките, не е като да рисуваш, каквото си искаш. Мацка освен да му намести тинейджърските чакри, за друго не би помогнала...ама няма, с тая социална изолация Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 328
  • София
Карс, браво! Вече имаш два повода за черпене!
Веси, дано и твоя ученик се справи!
Аз отивам да готвя мусака...

# 329
Прибрах се аз,  никъде не съм ходила. Така силно плющи, а аз така не виждам добре... Няма смисъл от ексцесии зорлям.

И аз трябва нещо да спретна за вечеря. Хем ме мързи,  хем ми се яде.... Вечната дилема 😂

Общи условия

Активация на акаунт