Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 333
  • 851
  •   1
Отговори
# 330
  • Euskal Herria
И аз сварих да се прибера и се изсипа порой. Сега спря, ама е мрачно, мрачно... И ветровито, и хладно... Набързо ще приготвя за вечеря и нищо повече няма да правя.

# 331
  • някъде ... тук ...
Точно в най-големия дъжд стигнах до фризьорката. Добре, че имам чадър в колата. Но пък съм с нова глава. Олекна ми.

Кюфтета с бял сос се варят вече на котлона.

# 332
Чакахме да спре пороя, за да си тръгнем от работа. Не спря 😂
Закарах колежката да напазарува и ще я метна до тях, и после се прибирам.
Искам горещ душ!

# 333
  • на Мелмак
При нас сега спря да вали.
Чудно свинско съм спретнала снощи с тиквички, морков, лук. Мозък! Heart Eyes (умря циганката).
Хубав почивен ден си спретнах, много добре ми се отрази. Половин шкаф почистих от ненужни вещи, утре - шкаф и половина Wink
Имахме онлайн РС. Весело и тъжно. Госпожата иска Септември, ако са нормални нещата да се съберем и да си види децата Simple Smile

Честито на Карз за тройката, на Веси за бъдещата такава, и на всички, които вече са оформени Yum
Моето дете, малкото, което вечно е разсеяно, днес има 2 шестици на тестове по БЕЛ и Математика. Много е горд със себе си, че му се карахме, беше отпуснал края.
Кака му приема за поражение петиците Simple Smile

Наздраве Cocktail На Бейлис съм Sunglasses

# 334
Карз, Ети честито Simple Smile задължително да полеете и наесен само хубави емоции.
Веси, успех и на вас!

Моята девойка днес предадоха учебниците, а във вторник ще си получат бележниците.

Бях на Bootcamp тренировка на открито и се размазах. Толкова неподозирана енергия съм имала, сега съм нов човек.
Малко след като седнах в колата, такъв порой се изля, добре че не ни подпука на поляната... живо си се представям как пълзя в калта, мокра до кости Simple Smile

# 335
Наздраве, Карз, Ети!

# 336
  • Бургас
Веси, успех на рисуващия тийн!

Ели, честита прическа!

Мид, никога не мога да изляза от Лидл само с това, което ми е по списък, все закачам и нещо друго. Ходя рядко и каквото мерна, трупам в количката. Последния път отидох за 1 чифт детски джапанки и на касата оставих 80лв. Бях с двете ремаркета и каквато глупост види единият, другият не остава по-долу.

Тук валя 10 минути и туй то.

Ети, хубаво ме подсети. Миейки чиниите си мислех как ще си сипя един бейлис /или амарето/ и после забравих. Казвам наздраве и скачам мигом за поправка.

# 337
  • на Мелмак
Затова сме тук, Селесте, ей тъй да се подсещаме за важните неща Grinning

# 338
  • Бургас
Ети, остави се, вдигам бутилката, тя една лекичка. Нахоках мъжа ми, че ми е изпил питието, а аз един път само съм си сипвала. Той се кълне, че не е, то това било тъпо питие и накрая заключи, че бутилката не е била затворена добре и съдържанието се е изпарило. Днес обаче ме изненада с нов парфюм, та му е простено /дори и да не е бил той наистина/.

# 339
Селесте, аз обикновено влизам с идеята да купя 1-2-3 неща и не взимам кошница или количка. После на опашката към касата съм прегърнала 22423432 покупки и ги крепя да не изпопадат Grinning

# 340
  • София
Лино,има празни кашони по рафтовете,вземаш и в тях,как в ръце.Те събират повечко.Grinning

# 341
Мид, забравям... действам по навик. От друга страна, не е много добре да събера повече от планираното Grinning Grinning

# 342
  • Бургас
Лино, и това съм правила, но в един момент просто си вадя торбата от чантата и събирам вътре Simple Smile

# 343
Аз имам торба в чантата, торба в колата и обикновено влизам в магазина само с портфейл в ръка и телефон в джоба Grinning Grinning

# 344

Добре сте вие, аз нося 3 торби в дамската си чанта. Но съм се ограничила в пълненето само на една.
Добро утро.
Селесте честит нова парфюм. ТМ си е научил урока как трябва да се прибира у дома след командировка.

Общи условия

Активация на акаунт