Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 334
  • 851
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро!

Парфюм и аз трябва да си купя вече, спешно. Довечера евентуално,  но ще видим.

Тегав ден се очертава в офиса, нямам търпение да свърши тази седмица.  Утре сме планирали женска излизанка, дано, дано да премине в женско избухване, че много имам нужда 😂

Спорен ден, банда! Петък е!

# 346
  • На брега на реката
Добро утро.

Аз съм в отпуск и дремах до преди малко. Вчера направих 10 км. ходене и требировка по канго.  Много добре ми дойде.  За днес, пак имах планирано  ходене, ама при нас най-после заваля, та ще видим дали ще стане.
Обадиха ни се за колата, готова е! Ще ходим да си я взимаме другата седмица!  Бързи бяха, този път.  Хайде, дано е за последно в сервиз, по такава причина!

За Лидл, не ми говорете!  Добре, че у дома, ММ е човека, който пазарува, иначе семайния баланс, ще е все отрицателен!

Браво на дечицата на Карз и Ети. Ще чакаме и Веси да се похвали.

Лин, каква е тази тренировка?

Али, пожелавам ти го!

Хубав да ни е петъка, момичета!

# 347
  • на Мелмак
Добро утро!

Бубе, честито! И за колата, и за тренировката!
В Лидъл явно ще ходя все по-рядко.
Има определени неща, които взимам от там, но само това ще е.
Нещо последните месеци се натрупа някакъв негативизъм - разхвърляно, мръсно, кошове посредата на коридора, не можеш да минеш, постоянно все нещо няма от брошурата, няма и кой да попиташ. Ако има - той не знае. Грешки в цените на касата.

Али, хубав да ти е петъка!
Днес ще се напочивам отново, много ми е добре Heart Eyes

# 348
Добро утро!
Карз, Ети браво на децата! И Веси, и всички други майки на ученици да се похвалят скоро с успешно завършена учебна година.
Карз, за твоето дете обаче ме е яд. Дете, което казваш разбира и се справя със задачите, да се радва, че е получило тройка. До какво положение го е докарала тази учителка! Айде да си заминава и догодина да случите на по-добра!
В Лидъл не съм влизала отдавна. Вкъщи ММ пазарува, аз правя списък.
Али, дано! Пожелавам ти го!

Хубав ден!

# 349
  • Бургас
Добро утро дружина!
Вече си отдъхнахме от математиката! Не искам да я мисля вече, че много нерви и напрежение отиде по нея!
Днес очакваме тест за оформяне по БЕЛ, ще се справи. И се чудя как още не е оформен по музика, човек и природа и руски. Всичко е предадено и чакаме резултат. Какво чакат тези даскали, не знам.
Благодаря още веднъж на всички ви за подкрепата!
Успех на детето на Веси!
У дома аз пазарувам, нося си по 3-4 торби, но гледам повече от 2 да не пълня. Те само бутилките с бира и газирано заемат място.
Днес идея си нямам какво ще готвя. Снощи и моите искаха кренвирши с кашкавал. Днес може едни шницели да направя.
А децата ще бъркат сладък салам.

# 350
Добро утро.
Карз, ние имаме същите драми, но ще я търпим още 3 цели години.
Децата са с много пропуски още след първи клас.
Вчера ходих на фриз. Изкараха мен виновна за несполучливия цвят на косата ми, при положение, че те бъркаха цветове и обливки. Скофтено ми е.

# 351
Добро утро Simple Smile
Бубе, супер за колата. Тренировката...пусни bootcamp outdoor workout в гугъл и ще излязат.

Лято, веднъж ми се случи така да ми объркат цвета, поради некомпетентност на фризьора. Неприятно е.

Успех на децата, които предстои да бъдат оформени!

# 352
  • Бургас
ЗАВЪРШИХ 5 КЛАС !
И 2 КЛАС !
ВАКАНЦИЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!
НАЗДРАВЕ МОМИЧЕТА!

# 353
  • Euskal Herria
Честито, Карз! Simple Smile

# 354
Наздраве Карз!

# 355
Аз следващата седмица ще се похваля, че сме завършили;)
Че и от школата по английски са ѝ сложили дата за изпит в сряда:(
Хора, къде ни е лятото?
Чувствам се като в Англия вече.

# 356
  • Бургас
Карз, весела ваканция!

Тути, тук днес минаваше за лято допреди час, когато затрещя и заваля, не мога да стигна до магазина, а нямаме нищо за вечеря. Така ми обърка плановете този дъжд. Накрая ще спасявам положението с пици с тортиля питки, което пак е нещо.

# 357
  • На брега на реката
Наздраве и от ман, Карз!

Весела ваканция на всички!

Лин, много интересно това. Няма при нас таквоз чудо, бих се записала иначе!

# 358
Карз, наздраве Simple Smile

Тути, английското лято е доста свежо, недей така с лошо Simple Smile

Бубе, сега през топлия сезон някои треньори си водят класовете на открито, примерно, на стадион или в парк. Провери дали при вас някой го прави, приятно е.

Али, избра ли си парфюм?

# 359

Али, избра ли си парфюм?
Ненаситница! Нали имаш много? Седи си мирно.

Общи условия

Активация на акаунт