Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 341
  • 851
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Стейси, много умно дете, браво!

# 376
Мари, днес си подарих един... стига за днес Simple Smile 
Значи съм познала, че си ненаситна.

Аз тиквичките ги гриловам.
Ети, ако мислиш, че няма да се хареса мусаката, направи лазаня с тиквички. Утре може едно руло да спретна с тиквички. Много добре се връзва с розето.
Хрис, дано се поуспокоят нещата.
Нормал, успех на метурите.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 21:36 от mariat

# 377
  • Бургас
И аз тези дни пържих тиквички, а очаквам и идните месеци майка ми да ми носи всяка неделя нова доза. Имам в камерата една торбичка настъргани от миналата година, трябва да ги направя на руло, че да освобождавам място за новата продукция.

Ети, аз с мусаката пробутвам някоя тиквичка на кубчета, но основно е картофи, че иначе трябва сама да си я ям.

Хрис, много ли болни имате? Слушах тази вечер за лекарката, която заразила доста хора при вас.

Нормал, честито на бъдещия петокласник! На батко му, както и на другите дечица седмокласници в темата, ще стискам палци в понеделник.

# 378
  • на Мелмак
Ох, май руло или суфле ще е от тиквички. Това поне ММ ще го яде Grinning

# 379
Или кюфтенца! 😜😃

# 380
Еха, Стейси, браво на девойката! Попътен вятър й желая и всичко с лекота да й се отдава 🍀

# 381
Селесте,17 само за днес,контактни на същата,като тя първоначално била затаила за повечето,а от 05.06 доста време мина, и ще се разбере скоро. За това и тече проверка от прокуратурата,доколкото разбрах.
 Белодробното отделение е под карантина с двама пациенти,лекар и двама санитари заразени.

# 382
  • Euskal Herria
И аз четох за този случай. Добре, де, тя нарочно ли го е направила? И ако не е знаела, защо после, когато се е усъмнила, не е сигнализирала?  Или не е вярно описано в медиите?

# 383
  • Бургас
Hris, дано не е вършала много, макар че то и тези 17 стигат, кой знае и те с колко народ са се срещнали. Много безотговорна, че и медицинско лице.
Софиянецът от къмпинг Градина другият лауреат...

Ени, мерсаж за идеята за кюфтенца, ще смеся пак с повечко картофи и така и децата ще ядат.

# 384
Навсякъде в местните медии пише,а и току - що казаха по новините,че тя е имала положителен бърз тест, и докато е чакала резултата от ПСР,май е шетала наляво-надясно. Но не знам доколко са достоверни нещата и как са представени.
 И аз мерси за идеята за тиквени кюфтета. Ще ги пробвам утре.

# 385
  • Бургас
Стейси, браво на девойката!
Хриси, пазете се!

Тиквички обичам гриловани. Правя и пържени и печени на фурна.
Последния път ги панирах на фурна. Обичам ги!
Днес бяхме нна шницели, но напоследък каймата ми прави проблеми.

# 386
  • Canada
Стейси, браво на девойката!

Карзче, честито и на вас!
Честито на всички завършили, успех на тези с предстоящи изпити!

Обичам тиквички всякак, само не и да ги готвя Joy

Лина, какво отнесе? Мисля и аз два, кой ми е по нужен Joy

Хриси, дано не е толкова зле! Разбирам чудесно притесненията ти! Писах в края на май, тества се и моята девойка след като една нейна приятелка и баща и бяха с положителен тест. До нея изобщо не беше стигнал вируса, а контактуваха често в онзи период.

# 387
Фонсе, днешният е... Pergolese Simple Smile Стар, обикновен, но си го обичам и го свързвам с хубави спомени.
Инак последните преди него са Gucci Memoire d’une odeur, Armani Sun di Gioia и D&G Intenso  Pour Homme.

# 388
  • На брега на реката
Добро утро,

Признавам си, че като слушах снощи, какви ги е надробила тази персона, чудя се с, този ли "овчи" мозък, е изучила медицина?!  Заслужава, да ѝ отнемат лекарските права и да я съдят, за умишлено заразяване! 
Хрис, дано всичко е наред!

Лин, честито ти. С кеф да си ги ползваш!

Ежегодната тема за тиквичките, няма как да я подмина.  Обичам ги всякак, стига да ги направи някой друг, ама няма меракии, та  си действам сама. Скоро, трябва да направя руло, че ми се е дояло. В едно от заведенията, правят тиквички по гръци и то прекрасни. Често ходим там, само заради това. 

Хубав ден, момичета!

# 389
Добро утро!

Тиквичките и аз обичайно ги пека, обаче снощи ребрата бяха с приоритет за фурната 😂 И на барбекюто ги харесвам. Мусака с тиквички и патладжани пък обожавам,  но още не са ми станали патладжаните 😁

Днес трябва да позачистя и да оправя,  баба ще ми идват на гости.  И майстор ще идва с татко да махнат покривчето на банята и да вземат мерки за външна изолация и нов покрив.

За довечера имаме планирана женска излизанка, но в града има голяма авария и няма вода от вчера. Ако не я пуснат ще се съберем пак у дома, че гнусно на ресторант, въпреки, че те си работят.

Общи условия

Активация на акаунт