Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 342
  • 851
  •   1
Отговори
# 390
  • Ямбол
Добро утро!

Стейси, поздравления за девойката.
В моя клас също има много хубави резултати - повечето са между 5 и 6. Умни са ми децата. Две пълни шестици само. По БЕЛ имахме очаквания за повече, но нещо им се свидят пълните шестици там.
Обаче балът отново се отлага. Голям късмет тия деца. Че и моите планове се объркват, но дано няма ново избухване в Ямбол, че съвсем ще я закъсаме.

Хубави почивни дни, дами!

# 391
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Ехааа, Стейси! Браво на детето!

Отиваме на мач Simple Smile после и на чеверме...

# 392
  • на Мелмак
Добро утро!

Елит, завидях за чевермето Grinning

Али, добре звучиш. Явно тази година къщата ще се оборудва окончателно?

Ще правя нещо от тиквички, ама какво още не знам Stuck Out Tongue Winking Eye
Работя днес и утре и нещо бързо ще е.
ММ замина за Банско, да досложат паркета. Дано и те финишират.
Малкия има РД в понеделник, покани приятели в къщи за другата седмица. Планирала съм любимите им глупости - пици, пуканки, сладолед, торта. Много се вълнува, подскача.
Вчера, цял ден чакахме да спре да вали. Искаше навън. Успяхме да се разходим за час, де. Издебнахме пролука без валежи.
Рових във Виврето сутринта. Набелязах 100 джаджи, 99 от тях ще са прахосъбирачки Grinning Ако ги поръчам.
Лин, честито за парфюмите. Последния ми е мадмоазел. Натрупала съм за следващите поне две години. Дано скоро нямам парфюмни пориви. Даже децата ми казват да не поръчвам Sunglasses

# 393
Добро утро.
Тиквичките в темата ги свързвам с Тонка. Липсва ми тук.
Лин, този парфюм нещо ми говор, но....трябва видя опаковката му, за да се подсетя какво точно. Обичам парфюми със спомени.
ЕлиТ, завиждам ви.
Лиляна, браво и за твоите деца.
Буб, слушах вчера новините за лекарката, а от форума разбрах, че и ББ добре се е о@кал.
Да измрънкам за времето, че тук е студено и ветровито.
Али, дано помагачите свършат набелязаното за днес.

# 394
  • София
Днес мм е рожденик,отправяме към Шипка,после ще се вясна с материал.

# 395
Мид, честит да е ТМ! Жив и здрав!

Ети, ще стане обитаема целогодишно 😁 Иначе има много неща да се правят още,  ама ней спешно 😂

Ели, яката програма, и аз искам с вас 😁

Женската ни излизанка ще се състои , има вода. Само танци явно няма да има скоро заради тъпия вирус... Ще отворя лятна дискотека под звездите в градината, честно!

# 396
Добро утро, можех и още да спя, но навих аларма, че имам час за процедура.
И при нас е мръчкаво, че и цялата следваща седмица я дават така:(
Мид, честит да е мъжът ти!
Ети, и моята кошница стои пълна, но съм железна, няма да поръчвам;)
Напълних се с джунджурии.

# 397
  • Germany
Стейси, браво на дъщеря ти! Все такива резултати да има!
Мид, честит да е мъжа ти! Здрав и щастлив!
Снощи бяхме на гости на приятели на барбекю. Много приятно беше. Мен обаче още ме наболяваше леко главата и ми беше напрегнато. Както сте забелязали, аз съм си хипохондрик и с тая корона + тъпият кърлеж, съвсем се психясах. Мисля да ида в понеделник до личният да пуснем поне за борелиозата изследване, че да не го мисля. Иначе вчера беше чудно време, но сега пак се е смръчкало и го дават следобяд да вали и така до петък..
Хубав да ви е уикенда!

# 398
  • Бургас
Мид, честит да е ТМ! Здрав да ти е!

Лили, браво на твоя клас! Тук чета, че от края на другата седмица има график за изпращане на абитуриентите, кой в училище, кой из Морската. Не става ясно обаче дали само изпращане или и веселба ще има някъде.

Али, въобще не ти е лоша идеята за танци под звездите. Бабчето в съседство не е ли пяло скоро?

Ели, да ви е сладко! И весело!

Викче замина с баща си на работа днес, голямо приготовление беше, от началото на седмицата си е записала в календара „работа” срещу събота. Натовари флумастери, четец, храна...да не си седи вкъщи, да подпира стола там. Ние с Марто поошетахме, ще идем до пазара за риба и после мързел с книжка. След „Лисицата” на Никифоров се прехвърлих на „Хавра” на Карабашлиев. После нещо и от Г.Господинов ми се иска да попрочета.

Моят нов парфюм е Eternity на CK. Не съм го ползвала никога, ММ пък го избрал по коментари из нета, та първо ще ида да го помириша някъде и тогава ще го отварям.

Хубав ден, момичета!

# 399
  • Euskal Herria
Мид, здрав да ти е рожденикът!
При нас продължава хладното и дъждовно време, значи ще излизам само при необходимост.
Хубави почивни дни, момичета!

# 400
Тук, като по чудо,  е слънчево и топло. Тамън,  че майсторите ми са на вън.

Селесте, бабчето е редовно с партитата като е хубаво времето. Аз ще вземам пример от нея, да не изоставам 😁

# 401
  • На брега на реката
Лили, браво на всички твои деца!

Ели, завидях за чевермето! Никога не съм яла.

Ети, често правя този номер, но после размислям и изтривам, щото знам, че чистенето им, мен ме чака.

Мари, не съм разбрала ББ какви ги е надробил.

Мид, жив и здрав да ТМ.

Отивам да черпя ММ, че преди малко си взех предпоследния изпит с 6-ца! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 402
Мид, да е здрав ТМ. И весел празник.
Буб, честити шестици и на теб. По- добре, че не си информирана за другите неща.
При нас духовитото време продължава, а уж беше се показало и слънце по някое време.
Тути, да стискаме ли палци за процедурата?

# 403
A,  свърши тая, Маре. Тя е антицелулитна, ама си боли или аз съм станала лигла, не знам. Имам само още 8, предплатила съм ги, така че няма да се отказвам;)
Детето е на рожден ден, аз сега се прибирам и няма да готвя, че довечера сме на гости, та се чудя да ида ли на фитнес или да чакам да ми мине;)
Току-що ощастливих една девойка, приятелско дете, която утре става на 18 като ѝ подарих едни мнооого високи сандали за партито ѝ, аз съм ги поръчвала в пристъп на умопомрачение и останаха необути, та дойде детето, мери ги и си тръгна с усмивка;)

# 404
Еее, Тути, никакво отказване за процедурите. Морето е близо, а Бач...во- още по- близо.
Поспах аз и се чувствам друг човек.

Общи условия

Активация на акаунт