Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 344
  • 851
  •   1
Отговори
# 405
  • на Мелмак
Наработих се аз Simple Smile

Засадих подправки, взех чудни сандъчета от близкия магазин, наторих розите, има вече 3 пъпки, чакам да видя какъв цвят е едната. Другите ми се кумят още, не се показват Wink Залепих си чекмеджето на бюрото, че ми се разпадна в ръцете, а бе парче майстор съм. Stuck Out Tongue Winking Eye
ММ ми се смее колко съм дейна без него.
Децата са се разходили, има ваучер за фортнайт и щерката си купила по нейни думи уникален комплект бои и четки. Отделно ми е изпратила линк, да мисля върху един графичен таблет Grinning

Бубе, честито! Машина си!

Тути, красотата изисква жертви, нЪл знайш Wink

Али, тя да стане обитаема целогодишно, пък после ще имаш цял един живот да чоплиш по нея Heart Eyes

Мид, честит ти рожденник! Много празници още да посрещнете заедно.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 19:30 от etty775

# 406
  • Бургас
Ние направихме една дълга разходка до Морската градина. Децата се включиха и в ръгби състезание. Спечелиха мешки.
Добре изкарахме.
На връщане ни вървя по дъжд! Хареса ми!
Сложих да варя боб. Имам и шницели.

Мид, честит ти рожденник!
Бубе, браво! Не съм се съмнявала в теб!
Ети, я да видим сандъците!
Моите още с влизането си у дома и залепнаха за джойстиците и фортнайт!
Малкия току ми показва някой танц!
Харесват ми танците им!

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 18:17 от karzz

# 407
  • на Мелмак
Много са смешни с тези танци. Grinning
Карзче, в работа са ми сандъчетата, утре ако не забравя ще ги фотна Simple Smile

# 408
И аз поградинарствах. Добре ми дойде.

# 409
Мид,честит да ти е рожденика! Здрав и щастлив!
Фонс,помня,че писа и се радвам,че всичко е наред при вас Hug
Ети,Мари,супер, и аз поградинарствах-посях си червеното цвекло,а тази година и броколи за първи път сях. Експериментирам,а пък да видим какво ще излезе.
Сега и малко на риба избягахме,че децата покрай ММ са големи мераклийки да ловят риба.

# 410

За десет дена ваканция, от работа, миткане и игри не ми остава време да драсна два реда.
До края на месеца имам разни служебни задачки за приключване и после мисля да съм айляк.
Щерка и дружки си имат нова любима игра за лятото - скачане на ластик. Е, посмяха се на наш гръб, докато ги учихме, но сега поне не се оплакват от скука.
Търсих нещо ново за готвене и открих страхотна рецепта за картофен гулаш. С тази разлика, че го правих на фурна и си „облизахме пръстите” https://gotvi.lidl.bg/Recipes/Kartofen-gulash

Честито на всички с повод за празнуване - рожденици, завършващи, отличници - здраве и успехи!

Хубава вечер!

# 411
  • На брега на реката
Добро утро.

Рир, много позитивно звучиш, а за играта на ластик, нямам думи. Върна ме, много години назад. Обожавах я тази игра и бяхмного добра на нея. 
От де го измъкна, тоз анимиран емотикон. /Липсват ми старите/

Дали ще вали при нас, незнам, ама е е едно захлупено такова, леко мрачно.

Хубава неделя, момичета!

# 412
  • на Мелмак
Добро утро!

Рир, супер е това с ластика Grinning

На всички ни липсват старите емоджита.

Аз съм работна днес, ще се черпим с колежката, ще си нагледам китките, имам малко за плевене.

# 413
Добро утро!

Снощи се състоя женската ни сбирка, дето беше планирана за осми март 😂 Стигнахме до извода, че сме излизали последно 5-те когато дружката ми обяви публично, че е бременна, а скоро ще ражда... Тоя вирус ни прецака социалния живот 😂😡 Добре ни дойде де, апнАхме,  заговорихме се,  минахме през един открит бар за по питие.

Татко, обаче,  не разбрал, че ще излизам снощи и ми звънна в 8 да ме пита дошъл ли е майсторът...Той верно е леко шантав моят майстор, ма чак така не е.  Малко му поръмжах по телефона, па станах.

Ще поплевя и аз днес сякаш, че цветната ми градинка е 🤐 Мама вчера сбори зеленчуковата.

Баба вчера ми донесе още картини - за кухнята, те ще си ги слагам.

# 414
  • някъде ... тук ...
Екстра си изкарахме. Наприказвахме се, пийнахме, хапнахме и се повеселихме. Малко поваля, но има тенти. Даже Златото подготви зелени орехчета за сладко. Сега съм ги сложила вече да се варят. Не сме правили до сега. По рецепта от нета ги правим. Да видим какво ще излезе.

# 415

Мда, срещата с любими хора действа позитивно. Вчера за сефте се събрахме с брат ми и родителите ми. И двамата чукнаха 70 по време на ИП и КПП-та и покрай всички други ангажименти едва вчера успяхме да отбележим туй събитие. И накрая мама ни прати кутийки със сармички - какво повече му трябва на човек да бъде щастлив?

Емотките са от тук. Тегаво е слагането, но пък идеално пасват на емоциите.

Хубава неделя!

# 416
А, добър ден.
Успахме се днес и съм много щастлива. Още не съм пазарувала и нямам идея какво и кога ще готвя.
Утре съм на преглед при мамолог в София.

# 417
  • На брега на реката
Хайде, мина и последния изпит. Оценка не зная, защото ще трябва да се прегледат и тогава, но важното е, че мина и това.  Остава само защитата и КРАЙ на учението!

След малко, отивам на пазар, че довечера, големите деца ще дойдат!

Мари, ще стискам палци!

Рир, благодаря!

Али, Ели, радвам се, за хубавите ви сбирки! Дано, все така да е.

Ели, преди години правих такова сладко и не повторих. Страшно трудоемко ми се видя. Иначе е много хубаво, ама е ей така, за кеф, с кафенце.

Ети, лека работа!

# 418
Хайде, мина и последния изпит. Честито Буб! Браво!
Мари, ще стискам палци! О, задължително е. Утре ще напомня.
Ели, преди години правих такова сладко и не повторих.  Това забравих да го коментирам- за първи път чувам за такова сладко. За ракия с орехчета- да, но за сладко дори и не мога да си го представя.

Дали Деси и Ем са се завърнали от почивките си? Напомням за снимките.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 11:48 от mariat

# 419
  • някъде ... тук ...
Едно време свекървата правеше и ми даваше за децата като бяха бебета. Помагало срещу млечница заради йода в орехите. Не че съм ги мазала, ядяхме си го ние.
Обаче май го преварих, щото все рядко ми се струваше. То това си е карамел с орехчета. Едва измих тенджерата, а не съм убедена, че в последствие ще успеем да ги извадим от бурканчетата. Луда работа. А трудоемката работя я беше свършил мъжът ми, докато се въртят агнетата на чевермето.

Бубе, а честит край на изпитите! Сега успех и на защитата! Малко остана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт