Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 116
  • 851
  •   1
Отговори
# 555
  • Ямбол
Добро утро.
Понеже няма да ходим никъде и сме си вкъщи, много работи съм планувала, а колко ще успея да свърша не знам.
Първо да пусна тесто за мекици. После ще го смятам.

Приятни почивни дни!

# 556
  • На брега на реката
Добро утро!

Руми, весело да ви е! За колко време сте там?

Али, верно ти е разнородна програмата. Тамън, няма да ти е скучно!

Лилс, доядоха ми се мекици. Мням! Ама ММ, рядко закусва и не си струва да правя!

За днес плана е чистене, пране и гладене, а от другото, разходка с приятелка и хапване в едно много приятно заведение.

Хубав уикенд и от мен!

# 557
Добро утро. Измрънквам, че не спах тая вечер. И децата ги обвинявам. Сега те спят, а аз кеся с кафето, а работа ме чака. Довечера гости ще приемам, което означава да напазарувам, да наготвя за обяд и вечеря, да изчистя, поподредя и да почина някъде между ангажиментите. Но първо трябва да измисля менюто. Поръчаха си за пиене Джим Б. демек салатата от домати и краставици отпада.

# 558
  • Бургас
Добро утро!

Марѝ, за менюто хич не те мисля, знам, че имаш поне сто идеи. Сега да съм аз, цял ден ще се въртя в кухнята за две неща, а ти ей сега ще кажеш, че си готова.

Довечера и ние сме за първи път от средата на март в свеки. Снощи се видяхме в парка и с нашите, макар че ни се прегръщаме, ни се целуваме, а те горките едвам се сдържат да не намачкат внуците едно хубаво. И аз вече не знам какво да правим.

Вики тръгна пак с татко си на работа, ние с Марто имаме за чистене и готвене, ама сега се гушкаме в леглото. Обаче в 9 пренаредих и почистих раклата на дивана, където стои празничната украса, та не бездействам съвсем.

Слънчеви и приятни да са почивните ви дни и да си изпълните плановете за тях!

# 559
Бубе, за два-три дена. Малко разходка 🙂

Всеки път правя планове за ранно тръгване и все не успяваме 😂
Но нищо де, за къде да бързаме.

# 560
  • София
Прибрах 4 зимни блузки и една грейка без ръкави на дъщеря ми - хубави, но другата зима няма да й стават. Ако някоя от вас има нужда от дрехи за 8-9 годишно момиченце, да ми пише, имам и други умалели за подаряване Blush
Сега се уговаряме с малката да я водя на някаква сладкарница, на която рекламата й е във фейсбук, даже локация ми е снимала, да не се загубим Stuck Out Tongue Winking Eye

# 561
Спокоен уикенд с празничен привкус ни очаква. Днес момченцето ми има ден-ден. Лежерна семейна разходка с пица. Всички са доволни.
Отново се упражнявах в тортоправене. Получи се обичайното - ужасен вид, страхотен вкус.
Скрит текст:
Хубав ден на всички!

# 562
  • някъде ... тук ...
Рир, здраво да расте детето! Весел празник!

Привет от гръцкото море Simple Smile Решихме го и тръгнахме, за уикенда, с палатката. Спокойно и лежерно е Simple Smile

# 563
Рир, да е здраво момчето ви. Да ви радва, да ви слуша, да ви носи радости. Тортата я приемам веднага, без да търся кусури.
Селесте, почти съм готова.
ЕлиТ, приятно и на вас.

# 564
  • София
[/i

Рир, жив и здрав да е малкия!
Вчера и моя внук стана на годинка, но не сме празнували, защото е болен.

# 565
Мери, да се оправя бързо малкото ви момче!

# 566
  • Бургас
Рир, честит и здрав да е! Тортата е хубава!
Мери, и твоето внуче да е честито и здраво! Бързо да оздравява!

# 567
Рир, Мери,  честити да са ви дечицата, много да са здрави!

Ели, весело 🤩

Свърших си задачите и че плажувам... 😁

# 568
Рир, Мери, да са ви живи и здрави дечицата! Simple Smile
Тортата е супер, не й търсете кусури.

Руми, приятно моренце.

Фонс, интересен климат имате.

Имам да оправям педикюр, а така да ме мързи...

# 569
Аз педикюра го напрявих, но не сложих лак. Сега седя и се чудя нужно ли е, ама май не е 😁

Общи условия

Активация на акаунт