Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 120
  • 851
  •   1
Отговори
# 540
Красива е,да. При нас се вижда все наполовина. Иначе има всеки ден,с тези валежи. 😃🤗

# 541
Не беше много бързо, но успях и аз да свърша планираната задача.

Най-хубавата ми снимка на официален документ е снимката на личната карта от 2011г. Тогава бях с бебе на 3 месеца и кака на 2г. и 1 месец. Приготовлението ми се състоеше в това, че успях да си измия косата. Без грим, без прическа. Обаче  служителката успя някак си да ме изкара младолика и нежна. Аз на други снимки, когато съм се гласила и приготвяла часове, не съм излизала така добре.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 13:56 от Rayemil

# 542
  • София
Бубе, и аз трябва да сменям всички документи, но в София много се чакало Simple Smile и го отлагам.

# 543
  • sofia
Бъни, зависи от районното управление. Има някои, които обслужват значително повече граждани и там вероятността да има повече хора е по-голяма.
Ние сме към районното в Дружба (не му знам номера) и за час и половина подадохме за подновяване. Другата седмица ще трябва да ходим да си  вземем готовите документи.

Да приключва това училище, че вече нямам нерви! Дребното имаше 44555 по БЕЛ и тая им правила някакъв тест и му изпраскала 3. Що трябва да учат до 30 юни, не ми е ясно! Нито ще научат нещо, нито нищо. Така се отпусна след НВО-то, че не е истина. Не знам какви срочни оценки да очаквам.

# 544
Аз миналата година подновявах шофьорската книжка. Вързана бях, но докато дойде реда за снимане вече бях вързана и чорлава. Единствено махнах очилата.
Тирамису направих.

# 545
  • Бургас
Още в началото на годината казаха, че през втората ѝ половина се очаква да изтекат много документи и затова съветваха да ги подновим, макар и неизтичащи, в първите месеци.

Лино, има промяна в бланката за детски и вече не пишеш като алтав доходите.

Лили, яко те върти въртележката, но айде, остава още малко. Мисли за морето и онези розови коктейли.

# 546
При по-предишната смяна на книжката отидох рошава и без грим, защото не очаквах да ме снимат. Само си пооправих косата с ръце и това беше. Обаче снимката беше най-хубавата, която съм имала на документ за самоличност, заедно със сегашната на паспорта ми.
Жалко, че тази книжка вече не мога да я ползвам, снимката беше трепач.

Селесте, не съм подавала тази година, не знаех. Това е много добра промяна, крайно време беше.

# 547
Малко ви завиждам за хубавите снимки на документи, аз никога не съм имала 😂 Веднъж един митничар бая гледа мен, гледа паспорта,  гледа мен... Бе викам аз съм, просто фото апаратът е бил развален 😂

Убих се днес. Обучението беше много интересно, но се изморих.  Метнах да пека едни свински гърдички, но докато станат ще завия на вук пт глад...

# 548
  • на Мелмак
Привет, мацки!

Приключиха ми двете дълги работни седмици. Утре и вдругиден почивам! Утре чакам 3 деца в къщи на гости, ще празнуват РД на малкия. Другиден да излезем от София малко.
Чета и ви се радвам на всичките активности и на хубавите снимки Grinning
Наздраве от мен Beers

# 549
Юхууу, децата на Плевен, багажа посъбран, сядам да вечерям, филмче и утре сутрин газ към морето 😁

Ще ви дразня със снимки. Само дано да са слънчеви, ако не - дъждовни Whistling

# 550
  • Canada
Руми, приятно Simple Smile

Мари, а снимка на тирамисуто?

Приключи и моята седмица. Мн работа, мн нерви, мн жега - близо 40 градуса е тези дни при нас.

Октомврийското ни море пропадна, а го чаках буквално броейки дните Confused

# 551
Утре, Фонсе. За гости го глася. И не е поръсено все още с какао.
Руми, с нетърпение чакам да ме издразниш.

# 552
  • Ямбол
Руми, завидях.

Веси, и аз искам да свършва училището, а то се влачи. Още седмица и два дни с учениците и поне още седмица след това работа. Приключих с класа си и шефкта ме натовари да печатам на 10 клас свидетелства, е така, да не скучая.

# 553
  • Бургас
Фонс, то до онзи ден валя сняг при вас, сега 40 градуса, няма златна среда. До октомврийското море има доста време, ха дано пък се случат нещата.

Руми, весело по морето. Ако не ни мине котка път, тази неделя мисля да направим първи плаж.

# 554
Добро утро!

Ейй, Фонс 🤗 Дано все пак нещо да се случи и да има море 🤗 Времето при теб изобщоне искам да го коментирам...🤐

Руми, веселооо!

Лилс, ама чак на мен ми иде да я ритна твоята шефка...

Днес имам разни задачки - закачки сред които среща с една приятелка, косене на райграса, маникюр и педикюр и бар довечера 😂 Много разнородна програма. Но за сега ще помедитирам с кафето.

Общи условия

Активация на акаунт