Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 048
  • 851
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Леле, добре че тук се разминахме с голямата пандемия. Днес си бяхме с внуците на ресторант, няма допълнителни такси, Слава Богу! Не стига, че хората останаха без работа, ами и всичко поскъпва!

# 781
  • Mediterraneo
Мен скоро в автосервиз ме таксуваха за дезинфекция. Дано не им става навик навсякъде, че и без това цените на всичко скачат.

# 782
  • На брега на реката
Добро утро,

Лилс, много позитивно звучиш!

Фонс, Тарти, дано и нашите не се сетят, че като нищо ще го направят!  То в това време, само гледат как да вземат някой лев.

За сънищата - и аз имам такива и после едва  ми се оправят мислите и сърцебиенето!  Това с течащата вода и аз го знам. Не зная, до колко е вярно, но го правя и ми олеква.
Скрит текст:
Така ме е учила майка, че или го река се разказва лошия сън или пускаш чешмата и разказвам съня, като накрая 3пъти казваш: "Както тече тая вода, така да изтече лошото от съня ми! Амин!" Чела съм в съновник, че ако нямаш възможност затова с водата, обръщаш се на изток и три пъти си казваш: "Спи сънище на бунище, да те рият прасетата. Амин!"

Хубав ден, момичета!

# 783
  • на Мелмак
Привет, мацки!

Преди да отида на работа напазарувах боти за мен и ММ, едни спортни обувки си взех също. Ми не устоях на цените в Амазон. Stuck Out Tongue Winking Eye

Бубе, онзи ден си поръчах като твоя кухненски смесител, доволна ли си всъщност от него?

Хубав и слънчев ден ви желая!

# 784
Добро утро!

Снощи голяма веселба си спретнахме с дружките, поляхме подобаващо новия човек! Само с барът ударихме греда. Имаше гост група, която свиреше добре, но не и танцувална музика, направо се убихме от кибик. В съседният бар беше руска вечер 🤐 Другите налични заведения пък ептен не са ни по вкуса,  та се прибрахме в 2 ненатанцувани.

За днес планирам мързел на квадрат.  Може евентуално да си напълня басейна.

# 785
Али, как сте се събрали толкоз хубавици. Видях ви аз 😍

# 786
  • На брега на реката
Ети, много съм доволна! Много леко работи, ММ само го хвали!  Лек недостатък е, за по-високи тенджери, трябва да подпъхваш малко на една страна, но това да му е кусура.

Благодаря за линковете! Kissing Heart Поръчах на ММ, но 44 номер.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 12:16 от Бубoлина

# 787
  • на Мелмак
Аз имам висок , издърпващ се, но ми омръзна, а твоя го бях оставила в кошницата, та два поръчах- за в къщи и за банско Simple Smile Благодаря! ТенЖУрите в миялната Wink

# 788
Май не се записах сутринта. Пуснала съм климатика и съм дзен. За първи път готвя агнешко, но е на терсата в слоукукъра.
Али, аз бих отишла на руската вечер. Ние си ги пеем и танцуваме на тях.

# 789
Здравейте Simple Smile
Руската вечер бих я уважила с удоволствие.

Ети, добър шопинг, браво Simple Smile
Аз пак си наложих забрана, да видим докога.

Снощи бях на рожден ден на приятелка и май имах нужда от подобно разпускане. Сега ми се спи, мързи ме, като за неделя.

# 790
Дами, Алето ни е момиче, руските вечери като за нас ще станат, ама за нея надали;)
Събирам багаж, че следващата седмица съм командировка, какво ми трябваше да си меря летните дрехи, не знам.
И настроението ми замина, и всичко.
Една рокля пукнах даже, явно трябва да си сменя гардероба.

# 791
Тути, ами тъканите, конците се износват и стареят, модата също се променя, та гардеробът трябва се обновява.

# 792
Тути,  тук съм с Лин. Дрехите трябва да се подменят, не е проблемът в теб 😁 Просто имаш нужда от новички 😁

Руската музика ми е почти толкова далечна, колкото корейската 😁

# 793
Тути, раздай се на конадировката и купи всичко най- модерно. Онова в твоя гардероб просто е демоде. Иначе те разбирам. Едни къси паталони ме карат да се чувствм по същия начин. Друго не съм мерила, по разбираеми причини.

# 794
  • на Мелмак
И аз не влезнах в едни дънки, НО ММ не ми вярва, каза, че 'щот са прани Joy иначе съм си била същата Joy
Аз вярвам на дънките.
Но май спря да ми дреме.
Наздраве, мацки Beers
Ходихме до Лидъл и за първи път взех пържен лук по настояване на малкия. Еми много ми хареса! Пък дънките все някога ще ми станат. Но си на купих и дрешоляк напоследък, миналогодишните изобщо не ги и меря. Обувки трябва да гледам, да хвърлям, че ММ мрънка - новите къде ще ги слагам, а и още едни си харесАх. Ще видя дали ще им падне цената, така или иначе смятам да ги обуя на есен, поне да е за по-малко пари Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт