Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 049
  • 851
  •   1
Отговори
# 765
Лин, баба ме караше да разказвам лошите сънища на чешмата, за да се отмият. Ако ще те успокои, пробвай;)
Иначе и аз сънувам всевъзможни глупости, помня точно тези, които са рано сутрин, непосредствено преди събуждане.

# 766
Да се посмеете... сега прочетох, че жените сънуват интензивни негативни сънища и глупости, когато хормоните бушуват... цикъл, овулация, менопауза и т.н.
Също и след прием на алкохол предишната вечер Grinning  Grinning  Grinning Често и при прием на лекарства.
Имаше и друго обяснение, от гледна точка на дейността на мозъка... та, според него тези сънища са плод на страховете и лошите ни мисли, не че са пророчески или значат нещо.

Тути, хареса ми този съвет, благодаря ти!

# 767
Лин Hug, и аз го знам това,което сподели Тути за чешмата, и от опит знам,че поолеква.

# 768
🤗
А по време на бременност и еротични сънища сънувах, леле, как ме сети;)
Та сигурно влияят и хормоните, то на какво ли не влияят.

# 769
  • Canada
Често сънищата, които ми оставят неприятно усещане се оказват пророчески. Особено тези, свързани с близки хора Confused

Напъвам се напоследък екзотична ваканция да сънувам, но не ми се получава Joy

Ели, продължавам да стискам!

Тит, така се изграждат мъжете... и спомените! Хубаво, че е млечен!

Всички подаръци за РД вече ги получих, обмислям сега един steam pod за коса от мен за мен.

Поръчах куп масла с кафето тази сутрин, ще правя спрей против комари и мухи за горските ни разходки 🏞

Але, ще пробвам и лавандулово за сън Simple Smile

# 770
Фонс, да се надяваме, че моят не е такъв, защото беше свързан само с мен и беше много лош... то ако ще се сбъдва, да взема да се хвърля отнякъде Simple Smile

Подарък за РД от мен за мен отсега съм си избрала... сега остава да успея да го осъществя.

# 771
  • Canada
Щом досега не е било така, няма този да е първият, Лин 😊 Не го мисли 🙂

# 772
Лин, и аз го знам това да се каже лошия сън и да се пусне по вода. В моя случай пускам водата в тоалетната.
Тути, моята си е кокона, но гримове и шопинг са си ежедневие, няма да се трогне.

# 773
Лин,като сънуваш лоши неща е на хубаво,а хубавите са на лошо в повечето случаи. Аз също много често сънувам разни неща,не знам на какво се дължи,но си е гадно.

# 774
Ени,това се казва приказка Simple Smile Благодаря ти от сърце.
Не обичам да мрънкам, но днес много ме тресна.

# 775
  • Canada
Забравих нещо любопитно да споделя - някои ресторанти при нас, както и в стоматологичните кабинети вече начисляват такса Ковид. При зъболекарите варира между 30 и 50$, в ресторантите между 2 и 5$ на човек. Скоро очаквам и такса дишане да ни наложат, много го ударихме на живот след карантината 🤦‍♀️

# 776
  • sofia
Фонсе, шттт, тихо, че на наште още не им е хрумнало Joy
Айде, на ресторант ходиш за кеф, ама на зъбар...те са с маски и ръкавици и дезинфекцират и без корона вирус.

Честито внуче на Бубето! Да е живо и здраво!

Тези дни ми е нещо смотано и нервно и явно е било от цикъла. Сега се надявам да се стабилизирам. Хормоните са виновни за нестабилното ми състояние, много ясно! Satisfied

# 777
  • Бургас
Ха здравейте!

Ели, приятно моренце! Дано и в понеделник те зарадват с хубави новини!

Лин, аз снощи също не можах да спя заради и аз не знам сън ли е, какво е. Хем е сън, хем съм сякаш будна и го мисля наистина, а в същото време осъзнавам напълно, че не съм в такава ситуация, че всичко е вероятно сън и ме е яд, че не мога да спя. Абе объркана работа. Не ми се случва за първи път и винаги е свързано с някакви изпити /на такъв не съм се явявала от 10 години насам/. Снощи беше умуване над изречение от превод, по който работех уж в съня си.

Цял ден изкарахме в Созопол с приятели. Градът е направо пуст, сигурно на кварталния ни пазар има повече хора в момента. И понеже всичко хубаво си има край, сега съм на тигана с тиквичките.

Веси, вие по морето ли сте вече?

Фонс, дано нашите мъдри глави не подочуят нещо от вашите.

Тит, как е днес юнакът с рана и без зъб?

# 778
  • sofia
В понеделник пътуваме. Още малко....
Вчера така се заклах, докато рязах месо, все едно за пръв път хващам нож, почти си отнесох нокътя. Сега съм с превръзка.

# 779
Драма куйн в действие. Иде ми да го нашамаря, поне да знам защо е този жален глас.
При нас положението е зле. Толкова зле, че другите щати въведоха карантина за идващите от Тексас. Болниците да стигнали лимита си, като и детските болници приемат възрастни. Ама нали черните са на протести, все едно, че крал погребваха, не престъпник с 9 присъди. Затвориха отново баровете, ресторантите са с драконовски мерки ( преди 2 седмици носихме на ресторант, имаха преди прекрасни хлебчета, сега от Костко... ами то и аз мога да си ги купя, какъв е смисъла да ходя на ресторант)
Пакетирането е към края си, сега трябва всички бележки с описи да ги вкарам във файл.

Общи условия

Активация на акаунт