Искам да кажа ... (171) през юни 2020

• 45 051
  • 851
  •   1
Отговори
# 750
Ейй, Ели, браво! Ще стискаме палци и на мама от понеделник,  голяма битка бори... Прати поздрави на морето!

Руми,  браво на девойката,  ще има ли награда 😁 Наздраве!

Другото го забравих, но вече много ми се спи...

# 751
Добро утро. Тук е тихичко. Разбирам го като все още спящи и много лудували снощи. А, дано.

# 752
  • София
Бубе, честито, здраве и много щастие за цялото ви семейство!

# 753
Добро утро!

Аз по традиция си кукнах в 6, пих кафе и изчистих етажа. Остава кухнята, ама тя после 😁 Кумицата ме покани ма закуска и после имам малко излизанка. След това планирвам айляк и довечера партииии 😁

# 754
Добро утро!
Кукнах в 9, а си бях навила аларма за 11, че от 12 съм на масаж.
ПМС ме гони и съм подпухнала и подута, мрън.

# 755
  • На брега на реката
Добро утро.

Аз, чак сега станах /от лудувалите съм, Мари Stuck Out Tongue Winking Eye/, ама снощи празнувахме и ние с дядото откарахме до 3 и половина, та затуй.  Вчера с децата и родителите ми, снощи с приятели на сина и да си призная, не усетих как мина времето. Много е хубаво, да си сред млади хора!

Поздравления за добрите резултати на децата! Дано всяко от тях, влезе в желаната специалност/паралелка!

Рай, Ели, хубави новини! Ели, ще стискаме за мама!

Тит, юнак без рана не може!  Дано наистина зъбчето, е било от млечните!

Хубав ден, на всички ни!

# 756
  • на Мелмак
Здравейте,

Ели, Рай -дано всичко е наред!

Тит, добре, че е млечен!

Бубе, лъхаш на усмивки:smiley:

Аз съм работна днес и утре, децата искат да излизаме довечера, програмата ми е запълнена Wink

# 757
Али, видях как ти започва деня и аз искам Blush

Снощи беше много приятно. Отдавна не се бяхме събирали голяма компания клявки. Пихме винце, всичко точно ... освен, че съм на работа Joy

Али, уговорката си е уговорка - къде ще ми отиде авторитета, ако я аз изпълня моята част, а тя нейната не Wink
Ще ѝ вземем телефон, но за рождения ден, който наближава Sunglasses

# 758
Али, уговорката си е уговорка - къде ще ми отиде авторитета, ако я аз изпълня моята част, а тя нейната не Wink
Ще ѝ вземем телефон, но за рождения ден, който наближава Sunglasses
Това ме подсеща, че ние все още нямаме идея за подарък на нашата мома.

# 759
  • Ямбол
Здравейте,

Бубс, честито внуче. Най-здравото и щастливо юначе да расте.

При мен балът мина добре, повеселихме се, посрещнахме изгрева и готово. Случи се най-накрая, че бяхме на тръни, дали няма пак да го отложат. Сега само остава и да не съм лепнала нещо и всичко е точно.

Приятни почивни дни!

# 760
Добър ден Simple Smile
Снощи заспах трудно, събудих се изморена и сега ми е блудкаво.
Непосредствено преди събуждане сънувах някакви глупости,но доста реалистични, та сега още ми е тъпо. На вас случвало ли ви се е?

# 761
Непосредствено преди събуждане сънувах някакви глупости,но доста реалистични, та сега още ми е тъпо. На вас случвало ли ви се е?
Да, Лин. Гледам да не си ги слагам на сърцето. В повечето случаи са продъжение на мои мисли, чувства и размисли.

# 762
Сложих баничка да пека на моята принцеса;)
Ще хапнем и ме врънка да излезем, то е жега и надали ще има къде да обикаляме, ама ще се пробваме да похарчим някой лев.
Лиле, нищо не си залепила, заредила си се с добро настроение.
Руми, какъв телефон ще взимаш?
Маре, подари ѝ преживяване, някъде в друг град само двете по женски, шопинг, спа, грим, нещо такова ще ѝ хареса ли?

# 763
Лин, разбирам те идеално. Още чакам спомените от един сън да избледнеят.
Ужасно е ...

Тути, самсунг ще е задължително. Знам ги какво искат (и двете), но няма да ги огрее.
Не обичам да давам излишни пари аз. Обаче този път мисля да се бръкна малко повече.
Сега оглеждам А71. Мисля, че ще е този.

# 764
Да, Лин. Гледам да не си ги слагам на сърцето. В повечето случаи са продъжение на мои мисли, чувства и размисли.

Мари, Руми, точно така е... свързани с чувства и мисли, които ме вълнуват. Знам, че са подсъзнателни и нищо не значат, но е тегаво.

Общи условия

Активация на акаунт