Кралски работи и клюки - юни 2020

• 58 419
  • 979
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък харесах пеньоарчето на монакската дизайнерица. Която и да е тя, то с тези маски знае ли човек Imp
Подозирам, че няма да е двайсет евро, това му е единственият недостатък...

# 151
Мегито какъв дълъг крак вади тук, а даже е на ниски обувки.

# 152
  • София
Синът на Кубрат и Карла, принц Тирсо е рожденик - много симпатично момче.

И едно много красиво колие и обеци, принадлежали на Мари Бонапарт, правнучка на брата на Наполеон.

# 153
Мегито какъв дълъг крак вади тук, а даже е на ниски обувки.
Да, готина е.

Симпатичен принц Тирсо. Малкото му братче и то е сладур.
На мен любимец ми е Симеон-Хасан, страшно хубаво дете. Скоро не са пускали негова снимка. Последната, която намерих е от 2017-та:

# 154
  • Някъде там
The and is, написах я коя е.
Татяна Казираги, жената на Андреа дизайнерицата.
Преди няколко дни дадох и линк към магазина и.
Ето го пак
https://instagram.com/muzungusisters?igshid=14pikt70v5ei5 
500 евро е пеньоара.

# 155
На 1 юни Шарлот Казираги и съпругът й, Димитри Расан са имали първа годишнина от сватбата си. Май идеята на първата рокля е да е нещо като трибют към сватбената рокля на майка й, а втората рокля е на Шанел, с колие на Грейс Кели:

Ето я и майката:

А колието е Картие:

Единствено обувките, които се виждат не ми харесаха. Първата рокля и тя не ми е по вкуса много, но ми харесва колко е семпла и премерена булката.

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 16:36 от Tiramisu29

# 156
  • Някъде там
Летисия на посещение във ферма.

# 157
  • София
Баба левичарка ли е?

# 158
Joy

... а втората рокля е на Шанел, с колие на Грейс Кели:

На мен тази рокля не ми харесна. Особено в крачка де вижда с колко нелепа и смотано изпълнена цепка е.

Наскоро попаднах на информация, че дантелата от роклята на Кейт била избродирана с цветята-символи на Великобритания - магарешки бодил, рози, детелина и нарциси.
Дантелата била изработена на ръка в Кралското училище по ръкоделие към двореца Хемптън-корт. Технологията идва още от 1820 г., от Ирландия. Всяка заврънтулка се изрязва и внимателно зашива върху копринен тюл, като всички детайли се сливат в една фигура. Майсторките бродирачки били наблюдавани и на всеки половин час ги карали да си мият ръцете, а на всеки 3 часа - да сменят иглите Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 18:18 от птица

# 159
  • Пловдив
Баба левичарка ли е?

Като гледам снимките, не е. Ето тук е оригиналната снимка, огледално:

https://bg.justinfeed.com/articles/showbiz/a-royal-xmas-17-secre … ngham-palace.html

Някои от снимките са с двойници.

Ето и други, на които пише с дясната ръка:

# 160
  • Някъде там
Нови снимки на Клер и Феликс за днешния му рожден ден

# 161
Снощи, на театър

https://www.newsweek.com/exclusive-kate-middleton-magazine-cover … r_impression=true

Статията на списанието, за която екипът на Кейт Мидълтън заяви, че съдържа „обръщане на неточности“, е докладвана, но не и от двореца, може да разкрие Newsweek.

Независимата организация за стандартизация на печата (IPSO), която регулира Татлер, днес каза пред Newsweek, че е получила две жалби, твърдящи неточности в отразяването.

Говорител потвърди: „Към момента сме получили 2 жалби.

„Към момента не сме получили оплакване от двореца Кенсингтън.

# 162
  • Някъде там
Феликс е син на великия херцог на Люксембург. Темата е кралски работи и клюки и понеже в света не е само Английското кралско семейство, тук споделяме инфо за всички кралски семейства и роднините им. Ако някой от тях, някого не го интересува, естествено че не е задължен да прочете конкретния пост, още по малко пък да честити нещо. Има хора на които, може да им е интересно.
Никога не са били само баба и някои си там...
Шведския крал с къщичка за птици "Тръмп"

Нова официална снимка на кралицата на Бутан. Прекрасна е.

# 163
Кралицата на Бутан е голяма красавица Heart
За каква роля на Меган става въпрос? Това е статия в Експрес и никъде не се споменава за някаква нейна актьорска изява. https://www.express.co.uk/news/royal/1291127/meghan-markle-news- … lack-lives-matter
Снимките са част от видео послание към бившето ѝ училище.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 09:58 от Лайка

# 164
Меган говори за смъртта на Джордж Флойд и дебатите след нея. Много е хубава с тази прическа, най-сетне да я видя с такива къдрици.

Общи условия

Активация на акаунт