Кралски работи и клюки - юни 2020

• 58 420
  • 979
  •   1
Отговори
# 165
Наскоро попаднах на информация, че дантелата от роклята на Кейт била избродирана с цветята-символи на Великобритания - магарешки бодил, рози, детелина и нарциси.
Дантелата била изработена на ръка в Кралското училище по ръкоделие към двореца Хемптън-корт. Технологията идва още от 1820 г., от Ирландия. Всяка заврънтулка се изрязва и внимателно зашива върху копринен тюл, като всички детайли се сливат в една фигура. Майсторките бродирачки били наблюдавани и на всеки половин час ги карали да си мият ръцете, а на всеки 3 часа - да сменят иглите Simple Smile
Интересно инфо, не знаех, че е била толкова трудна изработката. Браво на бродирачките. Въпреки това роклята не ми харесва, не обичам толкова дантела.
Любимите ми кралски булки в този ред са Грейс Кели, Шарлийн, Мери и Мегън.

# 166
Има ли линк някъде да чуя какво точно казва по въпроса? Иначе смятам, че някои “сребърни лъжици”, идващи от частни училища би трябвало да стоят в периферията на вълната и да не я яхват. И съвсем нямам само нея предвид✌

# 167
  • Някъде там
Меган говори за смъртта на Джордж Флойд и дебатите след нея. Много е хубава с тази прическа, най-сетне да я видя с такива къдрици.

Ани това са много стари снимки. От 2012.

# 168
Има ли линк някъде да чуя какво точно казва по въпроса? Иначе смятам, че някои “сребърни лъжици”, идващи от частни училища би трябвало да стоят в периферията на вълната и да не я яхват. И съвсем нямам само нея предвид
В статията на Дейли накрая е публикувано цялото и изявление: https://www.dailymail.co.uk/news/article-8386891/Meghan-Markle-s … tfelt-speech.html
Не разбирам за какво яхване на вълната говориш? Мегън и Хари са били упреквани от фенове в Туитър, че не са взели отношение по смъртта на Флойд. Затова тя излиза и обяснява какво мисли и защо е закъсняла реакцията им. Явно е в отговор на някакви очаквания към тях, а не е опит да стои под прожекторите на всяка цена.

Качените снимки от 2012-та са сложени в много от статиите за днешната и изява, като препратка към подобна реч от миналото. Затова стана объркване.

# 169
Да, точно, били са упреквани, че не са взели отношение по темата и тъй като самата тема е социално значима, тя обяснява мнението си и закъснялата си реакция. Много хубава и свежа изглежда тук, харесвам украшението на врата, дано по-късно излезе какво носи. Иначе не ми се струва яхване на вълната, след като изявлението е направено след критики, че не вземат отношение.

# 170
Косата ѝ е хубава, но не ми харесва така вързана с път по средата.

# 171
Тя никога не се е връзвала по друг начин. Един и същи път винаги по средата, вечно  изпъната. Скука.

# 172
Че те в Туитър винаги имат очаквания, но досега не знам Съсекс да са реагирали на тях.

# 173
Много хубава и свежа изглежда тук, харесвам украшението на врата, дано по-късно излезе какво носи.
И на мен ми харесва Мегън тук.
С това изказване за Флойд малко стана пак: що си с шапка, що си без шапка. Каквото и да направи, все е зле.
Добре, че я грабнаха Съсекс тая шапка и зарязаха и фенове, и соц. мрежи, и рояли, и всичко. Няма угодия просто.

# 174
  • София
Сега ситуацията е отново - ако не каже нищо е лошо, ако каже нещо - пак е лошо.
Косата ѝ наистина се нуждае от ножица. Ще ѝ се отрази добре една промяна.

За роклята на Кейт освентези подродности, за да не стане ясно за кого е са казали на бродировачките, че е за костюм за филм (или нещо подобно беше).

От това което се вижда, много ми харесват на Максима сандалите.

# 175
Daviz, изпревари ме. Тъкмо щях да пиша, че Queen's Commonwealth Trust има публикация в Туитър по темата: https://honey.nine.com.au/royals/george-floyd-queens-commonwealt … 8ecd-56be6cd46bfe
Баба е патрон на тоя тръст и явно това е И нейна инициатива.

# 176
А на Queen's Commonwealth Trust Хари и Меган са президент и вице.

# 177
Кралицата е патрон на този тръст и това е нейна инициатива.

# 178
  • София
Роклята на Максима https://www.zazi-vintage.com/shopall/lakai-dress-23, е направена е рециклирани материали.
"Марката иска да подкрепи жените, които работят и живеят по бившия път на коприната и които използват древни техники. Роклята е ръчно изплетена от жени от Индия, а тъканта е рециклирана khadi. Jeanne Zazi Margot de Kroon е лицето на марката. Родом е от Хага, но сега живее в Берлин."
Някой ако намери хубава снимка на сандалите, нека пусне - не мога да разбера с ток ли са, или са платформа.

# 179
Има ли линк някъде да чуя какво точно казва по въпроса? Иначе смятам, че някои “сребърни лъжици”, идващи от частни училища би трябвало да стоят в периферията на вълната и да не я яхват. И съвсем нямам само нея предвид
В статията на Дейли накрая е публикувано цялото и изявление: https://www.dailymail.co.uk/news/article-8386891/Meghan-Markle-s … tfelt-speech.html
Не разбирам за какво яхване на вълната говориш? Мегън и Хари са били упреквани от фенове в Туитър, че не са взели отношение по смъртта на Флойд. Затова тя излиза и обяснява какво мисли и защо е закъсняла реакцията им. Явно е в отговор на някакви очаквания към тях, а не е опит да стои под прожекторите на всяка цена.

Качените снимки от 2012-та са сложени в много от статиите за днешната и изява, като препратка към подобна реч от миналото. Затова стана объркване.
Фактът, че някой я е провокирал в Туитър да сподели какво мисли съвсем не означава, че трябва да реагира. Ще изглеждам видеото по-късно, засега няма продължавам.

Общи условия

Активация на акаунт