Кралски работи и клюки - юни 2020

• 58 428
  • 979
  •   1
Отговори
# 195
Не знам дали е посредствено, но е заявяване на позиция, каквато явно всички са очаквали от тях да заемат и каквато тя не е била особено нетърпелива да заяви, както става ясно.  А и самото изявление е доста закъсняло с оглед на събитието, което отчасти засяга, но все пак посланието беше насочено само към зрелостниците на Immaculate heart, което и самата Меган е завършила.
Т.е. всички са очаквали от тях да заемат позиция (в качеството на какви?!?) или само зрелостниците са очаквали изявление (и позицията им по въпроса)?
И аз не разбирам, защо Меган трябва да дава публично изявления относно смъртта на чернокожия и да оглася своята позиция?

# 196
На 3 юни 1937 г., Едуард се жени за Уолис Симпсън. Малката сватба се е състояла в шато де Канде (Chateau de Cande) във Франция. Не е присъствал нито един член на кралското семейство. Фотограф е бил Сесил Бийтън, както е имало и малко репортери от Times. Роклята на булката е била в цвят "Уолисово синьо", както го наричат:

# 197
Уолис каква е фиданка. Много стилна жена е била.

# 198
Преди малко, докато се ровех относно сватбата, попаднах на една нейна мисъл: "Никога не можеш да бъдеш твърде богат или твърде слаб" You can never be too rich or too thin Joy

# 199
Уолис в лице ми е доста грозновата. В тяло е слаба, без бюст. За мен няма никакво излъчване и чар. Иначе, дрехите й са били много модерни и разчупени за времето.

# 200
И аз не разбирам, защо Меган трябва да дава публично изявления относно смъртта на чернокожия и да оглася своята позиция?
Мегън не обявява своята позиция просто ей-така, защото и е хрумнало, а включва коментар за смъртта му в реч пред учениците, завършили нейното училище. Речта и като алумни е била планирана отдавна и е съвпаднала с това. Отделно от това, те с Хари още председателстват Commonwealth Trust на кралицата, който също е заявил позиция в Туитър. Освен това тя е цветнокожа и темата за расизма и е близка. Един куп обстоятелства, които обясняват защо се изказва. Какво толкова има за чудене?

# 201
Уолис в лице ми е доста грозновата. В тяло е слаба, без бюст. За мен няма никакво излъчване и чар. Иначе, дрехите й са били много модерни и разчупени за времето.
За мен е чаровна и интересна, самата тя казва за себе си, че не е красива жена, но пък за това се е стремяла да е модна икона, един вид да компенсира. Гордеела се, когато хората забелязват стила й, защото все пак е била омъжена за Едуард, а и той да бъде горд с жена си Grinning

# 202
Мегън не обявява своята позиция просто ей-така, защото и е хрумнало, а включва коментар за смъртта му в реч пред учениците, завършили нейното училище. Речта и като алумни е била планирана отдавна и е съвпаднала с това. Отделно от това, те с Хари още председателстват Commonwealth Trust на кралицата, който също е заявил позиция в Туитър. Освен това тя е цветнокожа и темата за расизма и е близка. Един куп обстоятелства, които обясняват защо се изказва. Какво толкова има за чудене?

Да не забравяме, че те живеят в Америка, страната, в която се случва това, Меган е американка, обществена фигура и социално ангажирана.
Не знам, намирам Уолис доста грозновата с мършаво, недоразвито тяло; предполагам роклята й е стилна, но не е за такава фигура, така изглежда плоска като дъска.

# 203
Освен това тя е цветнокожа и темата за расизма и е близка. Един куп обстоятелства, които обясняват защо се изказва. Какво толкова има за чудене?
Точно тя е живото доказателство,че цветнокожите в САЩ могат да постигнат всичко,което и нецветнокожите.А ако твърди обратното,то е вече откровен расизъм срещу белокожите или,както коментира Морган Фрийман, bullshits.

# 204
Чрез инициативата си Heads Together Кеймбриджови също са се включили в кампанията "Black Lives Matter" в памет на Джордж Флойд: https://www.express.co.uk/news/royal/1291049/Kate-Middleton-Prin … -health-george-fl

# 205
  • София
Аааа, браво на Кеймбриджови, чрез Heads Together...сега това не е ли изразяване на политическо мнение и яхане на вълната? Предполaгам, че не...

# 206
Чрез инициативата си Heads Together Кеймбриджови също са се включили в кампанията "Black Lives Matter" в памет на Джордж Флойд: https://www.express.co.uk/news/royal/1291049/Kate-Middleton-Prin … -health-george-fl
Именно. Тях да ги обвиним ли защо не са запазили неутралитет. А Меган е от смесен брак и макар през по-голяма част от времето да е възприемана като caucasian от хора, не знаещи, че майка й е цветнокожа, тя винаги е заявявала, че много се гордее с майка си и е солидарна с хора като Флойд и прочие. Освен това да подчертая пак, че двамата живеят в Америка, а Меган е американка и е логично темата да им е актуална.

# 207
Аааа, браво на Кеймбриджови, чрез Heads Together...сега това не е ли изразяване на политическо мнение и яхане на вълната? Предполaгам, че не...

Не съм го чела,но ако е в този дух,значи Е.
Е,и?
и е солидарна с хора като Флойд и прочие. .
С престъпник,рецидивист,когото и затворът не е променил?

# 208
Разбира се, че не е нужно да си изразява мнението. Била под натиск, я стига.... Под натиск е Тръмп, съдебната им система, полицията. Мегън трябваше да си се придържа към речта, още повече, че ораторството не й е силната страна.

# 209
Ох, то на никоя кралска снаха не и е силно ораторството.
От всички май Фърги и Софи се справят най-добре. Фърги много ми хареса как чете приказки.

Общи условия

Активация на акаунт