Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 356
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 150
Това и е екипа от балета.

# 151
Сигма,  каква хубавица си имаш само Heart Eyes
Екстра си е тоалетът на детето!

# 152
  • sf
Поръчах си магически кецове, ама ме мързя да меря и са ми тесни. Ама ще стискам зъби и ще ги нося 😣
Kaкви са тия магически кецове? Магии ли правят, ако да- искам и аз едни Grinning
На слънце се оцветяват.

# 153
  • Бургас
Сигме,много е сладка и няма да има друга като нея!
Остави малката балеринка да отиде така!Щом се чувства добре,защо не?!
После цял живот ще се облича по протокол за работа,училище и т.н.
Душичка!

Аз се оплаквам от кокалчето на крака си.Съвсем щръкна и обувка не мога да сложа.Поръчах едни сандали,почти отворени,че да има какво да обуя.Не ми се мисли за операция точно сега.

# 154
  • Оптимист по принуда
И аз бих я оставила да отиде така. Прекрасна е.

# 155
Слушам реклама за утрешното предаване на Гала. Тази жена е вечна, несменяема, ала Лили ивАнова, както вика Фънки. И всъщност в тези сутрешни на кафе предавания не се случва нищо, кудкудякат някакви клюки за някакви супер неизвестни често хора.

# 156
  • софия
Сигме, страхотен й е тоалета - виж какво бонбонче е детето Heart Eyes
Момичета, цял ден нищо не свърших. След уморителните два дни днес го изкарах само в мързелуване - спане, лежане, пиене на кафе и филми. Това върших цял ден. Утре имам 100 неща да върша. Ама утре. Днес съм енергоспестяваща.

# 157
Допреди малко имаше деца на площадката,така се смееха.Ех,този смях.Какво се обърква като пораснем?
Цветна нощ!

# 158
Кротик, честно казано, много ми беше мъчно да гледам празните детски площадки повреме н ИП. Сега, когато децата са навън, тичат, карат тротинетки и се смеят пред входа  емного хубаво. Особено като чувам моето как се смее мед ми капе.

# 159
Сигме, страхотен й е тоалета - виж какво бонбонче е детето Heart Eyes
Момичета, цял ден нищо не свърших. След уморителните два дни днес го изкарах само в мързелуване - спане, лежане, пиене на кафе и филми. Това върших цял ден. Утре имам 100 неща да върша. Ама утре. Днес съм енергоспестяваща.

Дариелка, нас като че ли една майка ни е раждала Smile

И аз мога да изкарам с дни ей така на диванчето с кафенца, книжки и филмчета. Надвечер само сменям чашата и питието. Като стане топличко пък само дебна кога ще има слънце и с хавлията, банския, книжката и чашката - хоп на двора да се пека. Така хубаво се зареждам и си почивам, нищо друго не ми трябва.

Имам приятелки толкова активни и енергични, крак не подвиват. Чистят ежеминутно, боядисват, готвят едни сложни манджи и торти като за изложба, снимат после и показват, понякога се подтискам малко, че аз не съм голяма домакиня, обаче мен домакинската дейност ме натоварва, а психическото здраве ми е важно.

Много време отделям и за тренировки, те също освен, че ме държат в отлична форма целогодишно ме разтоварват от стреса. Също курсове вземам, имам да уча много, което е времеемко и стресово. Абе, заета съм много и гледам да разпускам всяка минута, която мога да си открадна и понякога ми е съвестно, че май не умея да създавам уют вкъщи. Но пък осигурявам прехраната доволно и предоволно, така че сигурно има баланс...

Скапано ми е нещо днес. Поддържам едни отношения от известно време, които май повече ми взимат отколкото ми дават и май-май е време да ги прекратя. Малко ми е кофти.

# 160
  • Бургас
Babri,аз също така лежерно си почивам.Обаче на почивка все се случвам с хора,които още не се събудили и започват "Какво ще правим днес,къде ще ходим?"
Не ми пречат да си действат,ама те все ме ръчкат и аз да съм активна като тях.От такива приятели се оплаквам!:smiles:

# 161
Моята майка е така. Тя 10 Мин на плаж не може да стои. Почва да търси кръстословица,  да ходи за сладолед , да рови по плажната чанта. А ние с мъжът ми сме залепени за шезлонга и ни дай цял ден да бичим айляк. Това преди детето, нали Wink

# 162
Леле, Славче, как ме напрягат такива. Такова планиране по минути е в състояние да ме откаже от почивка дори. Аз обичам да си мързелувам на плажа и да взимам спонтанни решения къде ще ям, къде ще пия, къде ще танцувам и кога

# 163
  • тук и там
Аз съм така.Едва изкарвам на шезлонга половин час.Баните тук са със вана,освен душ.За 10 години имам 3 вани сигурно-това,защото не мога да стоя повече от 10 минути на едно място,не за друго и няма много смисъл да я пълня. Имам предвид -без телефон,или друго което да ме разсейва .Само телефонът ме спасява по почивките където трябва ....да се почива.Blush.Имам ли интернет  обаче-изкарвам..А ,и басейн със топла вода-защото във водата си плувам ,и един вид съм активна..

# 164
  • софия
Бабри,мнго ми хареса почивката ти. Не съм само аз така значи 😁 Днес станах още към 9- моята приятелка звънна да пием кафе по телефона на терасите. Та досега бях с кафето и цигарите и разговори на телефона. Трябва да се затъркалям след малко до зоомагазина да купя храна на таралежите. Чудя се и аз какво да закусвам,че нали знаете , че гладна не мога да седя 😁

Общи условия

Активация на акаунт