Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 404
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ми щом трябва, прибирам го! Ся, няма на улицата да го оставя.

# 196
  • Бургас
Аз пък сънувах свекървата!:imp:

# 197
  • София
Е ти па изби рибата със свекървата! Ожалих те! Laughing

# 198
ти пък! Сакън!

# 199
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Това се брои за кошмар.

# 200
Славе, съчувствам ти Joy но уби цялата ми страст с тва изречение.... Joy
А имаше кво да ви разкажа още.... JoyJoyJoy

# 201
  • France
Като стана дума за почивка, оплаквам се, че няма да можем да повторим миналогодишната. Беше хубаво. А така ми се иска да легна на пясъка и да слушам морето. Без дразнители около мен.

# 202
Аз пък фук, фук заминавам в четвъртък на почивка. В Спа хотел"Исмена" в Девин.
За пръв път ще ходим там, дано останем доволни.

# 203
Джолева, приятна почивка!  Ще чакам отзив. Отдавна изглеждам Исмена.

# 204
Значи, как няма да пазарувам в големи магазини , като в малките постоянно трябва да се съобразявам с настроенията на кисели чичковци и лелки.
Днес питах за цената на една дреха. Каза ми я продавача. Благодарих, обясних че информативно питам и тоя я метна и изчезна яко дим. Край с комуникацията!

Отделно, вървя към един магазин , срещу мен жена на същото разстояние, т.е. ще стигнем по едно и също време до магазина. И тая кЪт са засили , братче, да влезе първа. И като почна : имате ли това? Не, не, онова. Не, не,Еди кое си. Я ми покажете ..и накрая купи едни бисквити. Аз седя навън с език до коленете да я чакам, че пускат по един...
На 15ти това приключва, нали????

# 205
# 206
Ние също ходихме до Кауфланд и там една като се муши в мене,сакън да не изтърве касата,да избяга. Ее викам дистанции,това онова,не чувате ли кво говорят през две минути?! Тя ме зяпа... 🙄
Дрийм,аз оня ден сънувах некви мъжОве,ма непознат беше. 🤣🤣🤣 Ти разкажи,разкажи..

# 207
Сапунисах съдовете и се заиграх с детето.... Ма май требеше и да ги измия JoyJoyJoy
Ооох, Енииии Joy юбов, с*кс, ласки... Много беше нежна работата.... Joy
Той човека е много чаровен и синеок... Па аз таквиз, по принцип, не аресвам....
Ма кат ми прасна усмивката и очото миг... Викам си, дали не е било верно Joy

# 208
Аз пък не си спомням сънищата, като се събудя сутринта. Та и да съм правила нещо с някой Убавец, не помня. И дали ми е харесало не знам. Joy

# 209
Ооооо, язе пък кат сънува мокри сънища и се нахвърля на мъжО😀и глей после кво става!!!! 😀ША строшим спалнята 😀, ма тя ячка си й😀!!!

Общи условия

Активация на акаунт