Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 291
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
А кой декларира наградата, те ли я декларират и плащат, но може да поискат да им преведем пари или ние трябва да декларираме с данъчна декларация?
Януари получих една награда - телефон и екскурзия на стойност сигурно 1500 лв. Не помня да съм давала ЕГН, но може и да дадох, но нищо не съм декларирала и сега не знам в нарушение ли съм.

# 1 636
  • при късмета
Те я декларират, затова искат ЕГН. Ако поискат да си съберат данъка, се събира от организатора, не от НАП.
Но, ако ще искат такова нещо не може да е когато им скимне, а с предаване на наградата, после не могат

# 1 637
  • Сливен
Макар да е за картата на Еденред, качвам това:

# 1 638
  • Велико Търново
Сикрет, да не работиш за зайците Simple Smile?

# 1 639
  • Сливен
Сикрет, да не работиш за зайците Simple Smile?
Ще ми се,ама.... Grinning Наскоро друг потребител пита тук или в чата на играта(вече не помня къде точно) и пак изпратих подобна снимка.Пък и неведнъж съм споделяла,че играя от миналата година и от тогава съм запозната с някои неща.Ааа-няма как ,хем да работя за зайците,хем да споделям скрийншотове,като вчерашните. Grin

# 1 640
  • София
Здравейте, някой знае ли дали са обявени печелившите от тази игра? Аз не ги намерих.

# 1 641
Здравейте, някой знае ли дали са обявени печелившите от тази игра? Аз не ги намерих.

Писаха ми във фейса, че печеля. Бях забравила Simple Smile не пишеше какво печеля, искаха само адрес за доставка.

# 1 642
Момичета,ако пазите кодове от Кока кола(от играта на Тефал),регистрирайте ги.Първият ми го отчете като грешен,вторият"опитай пак" и от третият спечелих ваучер.

# 1 643
  • Пеликания
Бургаско има ли още игра? Имам една капачка с код ако някой има интерес.

ПП: Подарен.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 13:33 от MarieSt

# 1 644
Хубаво е, че КК вече приема кодовете на Тефал, защото в повечето магазини още се продават. Обаче регистрирах 15 и нито един не печели.

# 1 645
  • при късмета
И аз регистрирах 5 и нищо. Добре, че казахте, че вече ги приема. Сега трябва да изровя тези капачки от плика, който съм приготвила за предаване. Добре, че не успях да отида

# 1 646
  • София
До колкото разбирам в играта на Ариана печелившите ще се теглят накрая, нали така?

# 1 647
Как ги въвеждате кодовете от белите капачки--с малки или главни букви, на мен и по двата начина ми изписва грешен код

# 1 648
  • София
Бургаско има ли още игра? Имам една капачка с код ако някой има интерес.
Може ли за мен!?

Около нас промо-бургаското изчезна. Няма шарени кенчета и във ФФ казали на ММ, че няма да зареждат. Все си мислех, че играта е до средата на юли.

3 капачки от старите и нищо

# 1 649
  • при късмета
Около нас промо-бургаското изчезна. Няма шарени кенчета и във ФФ казали на ММ, че няма да зареждат. Все си мислех, че играта е до средата на юли.

3 капачки от старите и нищо
В нашето Фантастико има ПВЦ бутилки с кодове. Кенове няма, ама не съм питала ще има ли с играта. Те са награден център и може би заради това кеновете са обичайните

Мъжа ми остава на бургаско кенове и стъклото се връща на Загорка ретро, вместо Туборг, че чувствително ѝ падна цената за сезона. С две думи, приключвам с туборг, но съм доволна от играта

Общи условия

Активация на акаунт