Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 304
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 665
Морени ще имат игра от 01.08.2020г.

С 3 кода може да спечелиш мешка с плажна кърпа. С 9 кода може да спечелиш джобен фотопринтер Kodak.
Мешките 100 ли са или 1000?

# 1 666
Морени ще имат игра от 01.08.2020г.

С 3 кода може да спечелиш мешка с плажна кърпа. С 9 кода може да спечелиш джобен фотопринтер Kodak.
Мешките 100 ли са или 1000?

1000 са  Simple Smile

# 1 667
Сигурно ще участвам в играта на Морени, защото харесвам вафлите. Колкото до тоя принтер, дано да го дават с малко хартия...

След като кодовете на Емаг не могат да се ползват с натрупване, най-вероятно ще ги ползвам за козметика или дрехи. Ако се падне някой.
Не е ли странно, че при 240 на ден, днес само един човек се похвали, че е спечелил. Все пак сме представителна извадка на хора, които играят активно Simple Smile

# 1 668
Може да си има определени часове за печелене. Wink

# 1 669
Няма да участвам в Морени, но ми харесва,че месец преди играта опаковките са вече в мрежата. Не като някои други Wink.

# 1 670
Сигурно ще участвам в играта на Морени, защото харесвам вафлите. Колкото до тоя принтер, дано да го дават с малко хартия...

След като кодовете на Емаг не могат да се ползват с натрупване, най-вероятно ще ги ползвам за козметика или дрехи. Ако се падне някой.
Не е ли странно, че при 240 на ден, днес само един човек се похвали, че е спечелил. Все пак сме представителна извадка на хора, които играят активно Simple Smile
Аз се похвалих, че печеля ваучер на Кока- кола от emag, но не мога да го приложа към никаква поръчка с сайта.  Чета правилата и ги спазвам, но не разбирам къде е грешката. Какво ще ме посъветвате?

# 1 671
Аз днес спечелих ваучер и довечера ще поръчам ето това

Не се смейте,аз съм мъжът в къщата🤣 и обожавам да ремонтирам разни неща.Доколкото знам,продуктът трябва да е на Емаг,а не на някоя друга фирма и не трябва да е на промоция или друга форма на отстъпка.

# 1 672
Добави си го в профила и пробвай да го добавиш преди плащане.
Скрит текст:

# 1 673
  • София
Получих смс от DHL за фотоапарата от Прингълс.На 29.05 ще го доставят.
Спечелен но 05.06.2020г.

# 1 674
Спечелен но 05.06.2020г.
Честито.Щом ще го доставят на 29.05😂.

# 1 675
Скрит текст:
Няма да успееш да поръчаш това с ваучера. Wink

# 1 676
Е, в Емаг на всичко са сложили някаква отстъпка - сега попрегледах. Ще излезе, че нищо не може да се поръча, ако ваучерът не може да се ползва за продукти с намаление....

# 1 677
  • София
Спечелен но 05.06.2020г.
Честито.Щом ще го доставят на 29.05😂.

ГРЕШКА. 29.06

# 1 678
И аз спечелих ваучер на емаг, ( след около 50 регистрирани стари капачки). Опитвам се да поръчам едни маратонки на детето, с безплатна доставка и след като сложих ваучера ми начисли някаква такса от 4.99лв?! Не мога да разбера как изникна?!

# 1 679

Не се смейте,аз съм мъжът в къщата🤣 и обожавам да ремонтирам разни неща.Доколкото знам,продуктът трябва да е на Емаг,а не на някоя друга фирма и не трябва да е на промоция или друга форма на отстъпка.
Доста порових и изпробвах някой неща-  ваучерът може да се приложи само за продукти предлагани от EMAG, а не на други фирми.
Моля Ви, някой да обясни как да се използва картата Edenred /на зайците/ за заплащане в електронен сайт.
И само аз ли не виждам в сайта им вече тази карта да се предлага или е защото вече съм заявила 1 от този вид преди доста време?

Общи условия

Активация на акаунт