Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 305
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 165
Ох, тази дама може да е радостна , но не ми е симпатична..
Скрит текст:
А супер мамаша Полина как отпразнува 1.6?? Сама с мъжът си без детето на романтична вечеря..евала, супер мама!!
И на мен това ми направи впечатление, за детето няма думичка за празника му, нищо че не разбира, то и моето не разбира, но все пак е първият първи юни. Може пък личен повод да си имат. Детето винаги го слагат да спи рано рано до 8часа, мама и тати ще си обикалят из нощтна София.

# 166
Полина вчера е била заета да се рекламира във ФБ групата "Mix&Match Business Club":

"Здравейте, мили дами,
Казвам се Полина Билоконна. Благодаря за приема в групата. Ще се радвам да ви бъда полезна със следните неща:

ясни и честни маркетинг съвети (на база мой опит) и контакти, свързани с дигитален маркетинг и конкретно инфлуенс-маркетинг у нас - PolinaSofia
    , познавайки пазара/средата, през последните години често поемам работа и като посредник между брандове и колеги-съблогъри
    въпроси, свързани със стартиране на онлайн магазин, внос, търговия, брандиране и др. - TopTrends.bg
    искрена валидация на бизнес идеи 🙂 бета-tester, който няма да ви спести важни нюанси
    производство на козметика в партньорство с локален бранд - BLOOM (bestseller в Златната Рибка) by PolinaSofia x Brave New Hair
    имам задълбочен интерес и познания по астрология, а последното време навлизам в дебрите на НЛП

Напрактика обаче съм part time всичко гореупоменато и full time мама на 11м малък мъж. Simple Smile) Ако някой ме таг-не в групата във връзка с нещо и по някаква причина не получи отговор в рамките на 48ч., моля да ми пише мейл polina@polinasofia.com
В момента, в който пиша това мое #представяне за вас, ето и каква помощ/съвет търся:
-лична препоръка за fulfilment център (видях поста на Кали, но търся именно препоръки), ОК съм складът да е и извън София, но предпочитам София
-опит с услуга тип седмичен кетъринг за семейства на абонамент в София
-лична препоръка за co-working space в София с приятна, спокойна атмосфера (OK съм и за flexible desk опция или някой да ме вземе във вече наетия аквариум), трябва ми работно пространство за няколко часа седмично, когато детегледачката ще поема детето
Поздрави,
Полина"

# 167
  • Light of Zartha
Циганска торбичка. С тази астрология за капак, ми става съвсем смешна. Високопарните думички са ѝ запазена марка, ама с астрологията мина от пАлина в алена. Познавайки пазара?! Може би това означава "поръчвам от Али експрес и продавам на минимум двойна цена джунджурийки"? За човек, продаващ огледалца и обици и чакайки контейнера, за да зареди новата тествана стока, се е взела много насериозно.

# 168
Ахааа ясна е работата на Поля, кетъринг за семейството, бавачка, а тя на бизнес дама ще се прави, иначе фул тайм мами бля бля бля шит.
Разгледах профила на николчето с пръстена от зрънчо, не ме грабна. Блудкаво момиченце.
А тази чистофайницата горкото и дете колко химия диша ежедневно, сигурно в скафандър живее.

# 169
  • Light of Zartha
Фул Тайм мама, ама детето да ляга в 8 и в отделна стая. Голям егоизъм я тресе нея, не заради това, което споменах преди малко, а и по принцип. Който я гледа по-отдавна, ще му стане ясно.

# 170
Защо пък и астрологията е включила 😂
И хороскопи ли прави вече?

# 171
Някой ако ми се представя и включи астрология, даже да е в неформален разговор, ще се търкулна от смях.

# 172
Звучи като да е изброила всичко, за което таксува Sweat Smile

# 173
  • Варна/Амстердам
Маг Полина 😅

Поредна доза потресаваща ограниченост на Валката. Бих си помислила, че постът е на дете от 3-ти клас, но мисля, че учениците са по-просветени от нея. 2-ри юни бил един от любимите й празници. Какво празнува днес по-точно захаросаната фея на чехлите? Днес отбелязваме Деня на Ботев и загиналите за свободата, нищо не се празнува.
Скрит текст:

Едит: След направена забележка сега постът не съществува. Налично остава сторито с таг от Маги Сан с акащата кафе маймунка, wtf. Всеки ден под някаква форма се лансира от нея, сякаш е най-впечатляващото нещо в ежедневието й.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 14:00 от voxxymoxxy

# 174
Тя сигурно си мисли, че той има рожден ден....както съм и чувала от други хора де

# 175
Не знам защо така осъдително се гледа в темата на лягането на бебета в и около 20 ч. Това не са деца на по 3-4 години. А и да са, пак ако заспиват спокойно около този час, какъв е проблемът? Не харесвам Полина, Радостната пък съвсем, но не смятам, че това че слагат децата да лягат "рано" е от егоизъм и незаинтересованост. Моята дъщеря също на 1 г.5 м. заспива около 20.00-20.30. Спи й се.
Аз съм от поколението, което израсна с "Аз съм Сънчо". Ами до доста късна възраст след него следваше баня и легло. За който не знае, това се случваше в 20 ч. Не считам родителите си за егоист, дори напротив...

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 21:02 от Stella Gemella

# 176
Стела, права си за заспиването рано на децата, както биха се съгласили и повечето майки сигурно. Проблема е, че тя го направи, за да имат повече време като двойка с Патрик. И не беше елегантно зададен въпрос, а по-скоро с цел да задържи мъжа и да не се запусне като жена, а да му ...угажда на всяка цена.
Бързаше да го научи да спи само в другата стая и да не им 'пречи' един вид на интимността.

# 177
Не я следя,  може и това да са й мотивите предимно, но пък ако на малкия му се спи,  нека си спи, пък тя да си прави с мУж каквото иска. Може да се прави на много Ентелигентна, но понякога не е лошо да си премълчава някои неща.

# 178
  • Някъде там
Дамм...Една баба точно на това учеше внучето си днес, докато чакахме на опашка и ни свариха сирените.
Като свършиха, не се стърпях и им обясних какъв ден е днес. Дано детето е запомнило правилно.
Но чак пък да си мислиш, че е празник...
Балончета дали е купила за празника, или има от вчера 🙉

Полинка ми е толкова лигаво неприятна, че рядко си я причинявам и то заради Ари.

# 179
Маг Полина 😅

Поредна доза потресаваща ограниченост на Валката. Бих си помислила, че постът е на дете от 3-ти клас, но мисля, че учениците са по-просветени от нея. 2-ри юни бил един от любимите й празници. Какво празнува днес по-точно захаросаната фея на чехлите? Днес отбелязваме Деня на Ботев и загиналите за свободата, нищо не се празнува.
Скрит текст:

Едит: След направена забележка сега постът не съществува. Налично остава сторито с таг от Маги Сан с акащата кафе маймунка, wtf. Всеки ден под някаква форма се лансира от нея, сякаш е най-впечатляващото нещо в ежедневието й.

Тя все за нещо трябва да е супер развълнувана и да няма търпение. захаросаната фея на чехлите ми става любимо! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт