Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 430
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 180
Маг Полина 😅

Поредна доза потресаваща ограниченост на Валката. Бих си помислила, че постът е на дете от 3-ти клас, но мисля, че учениците са по-просветени от нея. 2-ри юни бил един от любимите й празници. Какво празнува днес по-точно захаросаната фея на чехлите? Днес отбелязваме Деня на Ботев и загиналите за свободата, нищо не се празнува.
Скрит текст:

Едит: След направена забележка сега постът не съществува. Налично остава сторито с таг от Маги Сан с акащата кафе маймунка, wtf. Всеки ден под някаква форма се лансира от нея, сякаш е най-впечатляващото нещо в ежедневието й.

Не се хващам за дреболии, но не разбирам какво по-точно прочетох. Той и Бойко така февруари месец - "Честит празник...Ама то всъщност празник ли е? Честваме обесването..." А защо сирените са представени като атракцион, също ми е непонятно.

# 181
Еми, честно да ви кажа, Петканови много ме кефят. Не знам поза ли е, реално ли е, но тените видеа са позитивни. Ето и сега за  1 юни. Габриелчо е толкова, толкова сладък! И в повечето момченти усмихнат.
И случайно ЮТ ми предложи да видя и видеото за участието на АЛекс в черешката. Голям купон е било, не знам защо гледам това видео чак сега Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=EJYrY5UX178

# 182
Чудя се защо нямам известия за тази тема, а то имало вече нова. Grinning
Гледах обясненията на Виктория от Русия за моделството й и клипът доста ми хареса, защото обяснява спокойно, обработката беше добра и почти след всяко обяснение имаше прикачена снимка. Личи се, че се старае и има прогрес от първите видеа и аз лично я харесвам.
Кралицата на фотошопа не успях да я издържа и 3 минути ..никога не била толкова щастлива. Боже, една доставка с грозни дрехи какви способности имала.
Видях, че Мариета има нов клип с любимите й неща за месец май и го пуснах за фон докато чистя, но този престорен глас не успях да дослушам докрай. Не я бях пускала от месеци и бях забравила как говори. Не е лоша, но много си изменя аритикулацията на някои звукове и ме дразни.
Гледах и NJ - с този цвят прилича на дама от малцинствата. Меденото й седеше в пъти по-добре..

# 183
Аз чак сега изгледах последното видео на Валери и на моменти се смях с глас!😂😂😂 Вече съм сигурна, че не преиграва заради малките фенове.
А в края като чух, че си е взела нов апарат и то Sony Alpfa .... и след толкова опит в снимане на клипове да изкара такъв плачевен резултат от към звук и качество...😐
Не винаги виския клас техника гарантира по-качествен резултат. То и задапаратното устройство е важно. Не става само с копчето за Inteligent auto... трябва и акъл!

# 184
  • Sofia
Тази NJ само на мен ли с всяко видео ми става все по-противна?

# 185
Бтв Николчето и мъжо й участваха с "Следвай ме" точно като персонал за кафене. Явно от там е вдъхновенивто

# 186
Гледах МагиСан, която от както роди, ми е много досадна с 10 сторита за бебето й "Дивни" (wtf) JoyJoyJoy .. та в клипа, освен, че е в партньорство с Ленор, си чисти дрехи от такива, които не са подходящи за майки?! Като се питат - Дивни ще е горда ли майка й да носи такива дрехи?..
Аз съм в шок! Вярно, не е адекватно да се обличаш като Деси Пеева със или без деца, но чак да изхвърляш тениски, които не са били за "майки"?! ..
Нося тениски с надписи и бели кецове, нека да дойде да ги изхвърли като родя. Тогава само с поло и широк панталон до земята ще ходя. И без дантели, нали.. Изобщо не разбрах идеята на този клип, а още по-малко какво общо имаха Ленор с консервативните й разбирания за "мама"-дрехи.

# 187
  • Варна/Амстердам
Тъй като все по-често взехте да коментирате тази NJ, хвърлих едно око на клиповете й. Мега скучното съдържание-влог в колата, влог как плюскаме, влог от шопинг в Пепко. Освен това има доста елементарен изказ, ограничен речник и е поредната консуматорска гърла, чиито интереси са свързани предимно с попкупки на нови боклуци.

# 188
Малко ми е в повече този кич с принтовете...

# 189
Не знам защо така осъдително се гледа в темата на лягането на бебета в и около 20 ч. Това не са деца на по 3-4 години. А и да са, пак ако заспиват спокойно около този час, какъв е проблемът? Не харесвам Полина, Радостната пък съвсем, но не смятам, че това че слагат децата да лягат "рано" е от егоизъм и незаинтересованост. Моята дъщеря също на 1 г.5 м. заспива около 20.00-20.30. Спи й се.
Аз съм от поколението, което израстна с "Аз съм Сънчо". Ами до доста късна възраст след него следваше баня и легло. За който не знае, това се случваше в 20 ч. Не считам родителите си за егоист, дори напротив...

Напротив, не гледаме с лошо на тази практика с ранното заспиване, даже в момента следвам съветите на консултант по детски сън. В поредица от сторита Полина искаше идеи как аджеба да го накара това дете да заспи в 8 часа точно, после се жалваше, че го приспивали час-два, последващи кадри как мУж гушка детето и когато си тръгне пак става от леглото. Мислех да й пиша тогава със савети, които помагат при нас, но тя не приема критика и така изтипосва в сторита кореспонденция и не можеш да отговориш че се отказах.

# 190
  • Light of Zartha
Стела, права си за заспиването рано на децата, както биха се съгласили и повечето майки сигурно. Проблема е, че тя го направи, за да имат повече време като двойка с Патрик. И не беше елегантно зададен въпрос, а по-скоро с цел да задържи мъжа и да не се запусне като жена, а да му ...угажда на всяка цена.
Бързаше да го научи да спи само в другата стая и да не им 'пречи' един вид на интимността.

Това, което дразни в Полина, Tual го е казала много добре.
Не съм казала,че е лошо детето да ляга рано. И аз съм израснала със Сънчо.

# 191
Мариета следваше във Варна в университета, в който и аз, но малко след началото се отказа и замина на учи на друго място. Изглежда ми мило и добро момиче, но едвам изтърпявам гласа й, затова не я следя.

# 192
  • Варна/Амстердам
Да се върна към консуматорството, което нашите влогърки така ярко демонстрират. Чудя се къде си побират всички тези парцали, които в повечето случаи обличат по един-два пъти? За Валерчето знаем:караванчето, уж небрежно паркирано зад блока й, пред което си направи фотосесия по време на първите дни на  карантината, е сигурно пълно с нейни дрехи от Shein. Представям си как в края на всеки сезон Мартин изнася десетки торби към горкото бусче, влязло в ролята на таен дрешник. Феичката на чехлите е разкрита!

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 16:52 от voxxymoxxy

# 193
Валери специално разчисти към 10 чувала дрехи и разпродаде в Remix. Като всички нормални хора сезонно го правят предполагам.

# 194
Да, вярно. Беше го показала във видео даже. Аз моите ги разпределям за вкъщи, за вилата или за рециклиране. Понякога подарявам и на приятелки, ако нещо им хареса. Така или иначе залагам на по-класически и изчистени модели. Рядко някоя "еднодневка" да ме грабне. За да си наложа някаква граница за пазаруване, се опитвам да си представя дадена дреха с какво и къде мога да я облека. Да купувам само защото е модерно или просто да си купя нещо, отдавна не правя.

Общи условия

Активация на акаунт