Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 303
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 525
  • София
Това, което си изпуснала е снимката на Теа, на която се вижда, че е слаба, но не е стегната и не изглежда като на обработените кадри.
А относно техните взаимоотношения, нормално ми се вижда Теа да прави повечето неща покрай бебето, а той прави монтажите на видеата, които са на доста високо ниво, така че определено се старае. Изкарва им парите, преди учеше и сценарии, търси рекламодатели и тн. По тази част Теа само се снима. Според мен им е добре така, иначе можеше да се разменят и тя да върши неговите неща, той пък повече памперси да сменя.

# 3 526
Антоанета изглежда страхотно на тази снимка!
Кое му е страхотното? ИГ снимка с филтри.

Да не би Адри да подготвя финес видео в колаборация с бисквитите на Боровец,та така лежерно да вмъква коментар между другото .Няма да се изненадам ако съм права.

Полина може да е всякаква,обаче е последния човек,на който бих правила забележки за правописа.Похвално е колко добре говори български и пише,макар с разбъркан словоред(то и ние на чужди езици бихме допускали същата грешка).Пише по-правилно от редица бг ютубърки.

# 3 527
Дали да отидат или не на почивка, с и без бебето, в крайна сметка е техен избор. Още повече, че това е 3-то или 4-то море, доколкото разбрах. Не мога да ги съжалявам, че били натоварени, нито които и да е родители, особено като знам какви семейства има.
Общото впечатление, което родните влогъри създават, е на безделни лентяи. До утре да се пенят, колко е сложна обработката, колко е сложно да имаш идеи, освен яко презрение, друго не могат да пробудят. В крайна сметка ти ставаш инфлуенсър, защото си креативен, а не за да се чудиш как да си креативен, за да си инфлуенсър. Тия циклажи, изсмукани от нз къде, не минават. И като започнат да мрънкат, като че ли монтират "Матрицата". Особено много се смях на Антоанет Попова, която се изцепи наскоро, че тя "имала усещането, че се трудела много за парите си и ги заслужавала." Струва ми се, че всички смятат така, но съдейки по арогантното им поведение, това са хора, които не ценят нито шанса си, нито аудиторията си, нито благините, които имат. Нито пък са виждали истински пънгар и напън
 Все пак Валери " и преди е виждала вода и плажове".

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 02:15 от TheJudge

# 3 528
  • София
Относно изказването на Попова, аз пък съм съгласна, че заслужават парите си и се трудят. Намирам работата им за натоварваща психически и това е една от причините да им се плаща. Не е е лесно да си подложен постоянно на коментари, обиди, да ти се разнищва живота и колкото и сами да са го избрали, съм сигурна, че често им идва в повече, когато се подхванат лични теми като деца примерно.
Разбира се, че работата им не е като на лекар или финансист, но се равнява на средностатистическа работа в офис без висока степен на отговорност. Както хората се оплакват от разни неща на тези позиции, така и тя. Специално тя едва ли изкарва толкова много пари, повече получава пр пратки и живее нормално.
За Пепе ми е странно, че е  толкова търсена и тя наистина получава доста пари като за толкова рядко пускане на видеа, но явно привлича с нещо хората. Има късмет жената в това отношение, но пък в семейството претърпя провал, но и всичко да й беше наред, това е, при някои хора се получава по-лесно.

# 3 529
С бебе на плаж дали сте били? 🤔
Уморително е, да.
Въобще не е уморително даже. Имаш двама родителя на разположение  постоянно, сменяте се и времето заедно и спомените са най- хубавото.
Много ми хареса новият клип на Елица. Ако можеше лееко само да забърза говора и нямаше да има забележка. Красиво видео.
Днес Ютюб  ми подаде видео от Лили Ангелова от ББ3. Изгледах едно видео и ще видя какво съдържание ще пуска.

# 3 530
Не мога да се съглася, че следенето пред камера 2 пъти в седмицата, разполагаемостта с цялото време и комуникацията по мейл с марки, е трудоемко, сори. Да не говорим, че нон стоп се тръби, че уж, това е нещото, което обичат да правят и са мега посветени, и им е страст, като ваканционната "кралица".
Нито монтажът и съдържанието, особено с качеството и нивото, което родните блогъри го представят. Половината не могат да напишат 5 реда без правописна грешка, брех тези заслуги! Колкото до коментарите, да, вероятно е неприятно, но голяма част от тях създават сами. Не знам доколко сте наясно с тарифите, но някои от тях взимат скандални суми за снимка в Инстаграм, която колкото и "трудене" (което в повечето случаи е шляпане на филтър след филтър през телефона) да иска, не мисля, че си заслужава. Лично мнение, разбира се.

# 3 531
  • София
Разбира се, че една снимка не е труд, но те не им плащат за снимката, а заради името. Щом им ги плащат, значи фирмите си ги избиват тези пари, така че по един или друг начин тези инфлуенсъри им изкарват пари и то повече отколкото, ако наемат някой с 10 образования.
В тази тема постоянно се принизяват инфлуенсърите, а истината е, че повечето хора с някакво образование, които не са кариеристи, работят нещо на същото ниво и в това няма нищо лошо. Трудоемка работа е да правиш пътища, ама хайде няма нужда, не са толкова желаещите да асфалтират пътища по цял ден.

80% от държавните служители си клатят краката по-голямата част от времето, ама ако някоя работеше такова нещо за 700 лв заплата, щеше да е много уважавана тук, че имала "истинска работа", ама понеже сега изкарват повече пари със същия труд, е проблем. Да е жива и здрава Попова и да си харчи парите, ако ще и по 10000 лв да изкарва на месец, парите са си нейни, няма да седна да й ги броя.

Няма смисъл да пишеш, че е лично мнение, то тук всеки ден някой го пише това. Това е общото мнение, аз съм тази, която не би получила подкрепа, но не ми пука специално за това.

Това не означава, че не смятам, че трябва да се стараят повече, да си четат постовете, да пускат по-информативно съдържание. Аз критиките си ги пиша редовно. Изказването ми е изцяло във връзка с това на Попова.

# 3 532
Да, пише го, защото през 2 поста някой напада някого, че не мисли като него.
Не броя нищо на никого, но не считам, че са заслужили, толкоз. Да не кажа, че на повечето "контента" им си е обиден за всеки с повече от 2 мозъчни клетки, или над 10 години. Същото важи и за бачкащите проформа.
Причината, по която все още фирмите ги наемат, прословутите "лидери на мнение" е, че са по - евтини от рекламата в общия й вид. Но като гледам как лансират нещата и каква им е публиката, ще секне кранчето доста скоро. А и други дебнат зад тях 🤣

# 3 533
  • София
То и страхотно съдържание да правят, няма как тези млади жени на 50 години да продължават с това. Никой не би им вярвал вече, защото ще са изрекламирали вече абсолютно всичко, за децата няма да са интересни.
Ще дойдат нови и по-млади, нови методи за реклама и тн.
А това, че са по-евтини от реклами по тв, това е ясно, ама явно все пак им вършат работа, нали затова се слагат кодовете уж за отстъпка, това е най-лесният начин да се види от кой инфлуенсър колко клиенти са дошли, при по-специфичните продукти, не тип Савекс.
Ако имах фирма с продукти, бих работила с инфлуенсър, за да имам реклама по тв и тя да се върти мноого пъти, че да я видят всички, трябват страшно много пари. За 20-30 пъти няма смисъл, кой я видял, кой я проспал, кой сменил канала или отишъл да готви. Докато с инфлуенсър си сигурен, че при популярните поне едни 20-30к ще я видят и ще я осмислят. Никой не би им давал пари, ако нямаше възвръщаемост, че и печалба от тях.

# 3 534
Едва ли има фрапиращи разлики между реалното и Инстаграм тяло на Теа - все пак нали Теа я виждаме във видеа, където няма как да е обработено тялото. Само не разбирам Тейчето кво се фука с нормалното си тяло. По мои критерии ако застане до една Шарлийз Терън, Тейчето ще изглежда като трол или червей. Ама тя се сравнява с някакви лелки от Инстаграм, с които се заяжда, пък и добре че са те, че да се мисли за грозде Тейчето...

# 3 535
  • София
Да не би Адри да подготвя финес видео в колаборация с бисквитите на Боровец,та така лежерно да вмъква коментар между другото .Няма да се изненадам ако съм права.

JoyJoy
Не, нямам никакви взаимоотношения с Боровец. Просто споделям какво ми каза треньорът - че мога да добавя към протеиновия шейк като бързам (говорим за 1-2 бисквитки, не за се нагрухтя с цял пакет), защото му казах, че не мога да закусвам толкова рано, вгажда ми се от храна по това време, а не е ОК в 7 сутринта да правя силова тренировка без грам енергия.
Така или иначе не съм ги купувала или пробвала тези бисквити. Не знам какъв им е видът, вкусът и съдържанието. Не знам дали и за същите бисквити като на Наум става въпрос, защото не съм гледала въпросното видео. Просто споделям, че не всички спортуващи са тотално фанатични на тема само и единствено мега-супер-дупер изчистено хранене, а човекът е с дългогодишен опит и няколко специализации  и дотук за 3 седмици постигна с мен по-добри резултати от други (4 треньора съм сменила през годините) за месеци, така че не бих го обвинила в некомпетентност.

# 3 536
И аз приключих с Тейчеви след този влог. Тъкмо си помислих каква пък е тази скалъпена история за доберман на празен плаж, какво им става и хоп-реклама. Много измислено ми дойде, а да видя доктор, който избира да рекламира бактерицидна лампа, вместо да лекува пациенти - айде чао. Толкова му е ангажираността и с професията.
Омръзна ми мрънкане, слугуване, сънливи физиономии, нагло държание и набутване на реклами тип ' като сте ми в канала ще приемате всичко и ще мълчите, фенове мада фака '
Тотално ми се срина мнението за тях.

На Ели влога ми хареса, но все по-провлачено говори и тя. Сюзън Яра защо си го причини това не разбирам. Вече не може да й се има доверие сякаш.

Забравих да пиша за бисквитите. На Адри треньора може да не си къса дипломата. Аз също преди тренировка поради същата причина с гаденето съм яла по 2 бисквити (пълнозърнести) към режима и съм сваляла правилно кг. Не бъдете съвсем крайни. При Тейчеви рекламираха торта и как са изяли кашон бисквити двамата и това беше абсурдното. Ама ей на, сега са на режим и им пращат готова храна. Да правят каквото преценят за добре, мен ме загубиха.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 09:10 от Tual 🤍

# 3 537
На мен от последния влог на Тейчеви ми хареса местенцето, което са избрали за почивка. Гледката и терасата са впечатляващи. Някой знае ли къде се намира и евентуално в Букинг дали го има мястото?

И на Елица ми хареса видеото, много е красиво у мама Бърч.

# 3 538
Има го, изпиши Thea Suits и ще ти излезне Wink

# 3 539
Кое му е страхотното? ИГ снимка с филтри.
На мен ми изглежда страхотно и свежо в сравнение с преди - лек грим, подходяща прическа, не знам тоалетът какъв е, но чета че и там има напредък. Според мен като ходеше с вързана накриво и несресана коса изглеждаше неподдържана.

Общи условия

Активация на акаунт