Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 245
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 540
Имайки предвид, че крайно уморителното море на Тейчеви е нормална почивка за много семейства, не ми е жал за тях.
Полина наистина пише грамотно. Не само чужденка, но и в сравнение с някои българи. Изказът и може да претърпи подобрение, за да не се движи от “преебани нокти” до “автономни деца”.
Не съм гледала Сюзън Яра скоро, но ще си я пусна. Не смятам, че е невинна грешка, тамошните инфлуенсъри хич не са ми невинни.

# 3 541
Амая с 5бански на море 😅 Историята с добермана беше толкова измислена, никаква креативност на големите инфлуенсъри 😂 Иначе евала на Наум за качеството на картината наистина е топ. 👌
п. с. Амая е голям сладур, изглежда много кротко бебенце 😍
п. с. 2 - В Гърция си носят вакумирана сьомга от София?! 😂

# 3 542
Теа много груба както винаги.. Вярно има всякакви хора, но тя като ''инфлуенсър'' може малко по-кротко да отговаря на такива коментари и забележки..
Скрит текст:

Ами, много си е права Теа. Разбира се, че ще правят реклами, нали от това получават доходи? Като им казвате да намалят рекламите, все едно им казвате "Не взимайте пари".  На тъп коментар тъп отговор, сори.

# 3 543
Аз нямам против да имат реклами във видеата, щом това им е работата, но щом е така, нека няма изрази от сорта на “съжаляваме, че тази седмица няма видео, бяхме много заети”, нале. Последно това ли работиш или не?

# 3 544
  • София
Аз нямам против да имат реклами във видеата, щом това им е работата, но щом е така, нека няма изрази от сорта на “съжаляваме, че тази седмица няма видео, бяхме много заети”, нале. Последно това ли работиш или не?

Каквото и да работиш, имаш право на болнични и отпуски, нали? Още повече когато точно по време на почивки и пътувания се очаква най-много да снимаш, вместо да се опънеш на плажа или в някое кафе и да не мислиш за нищо.
В никакъв случай не твърдя, че това е някаква тежка и особено уморитрлна работа  но каквото и да върши човек, колкото и да е лесно, колкото и да обича това, което прави, понякога има нужда да се откъсне за малко. Друг въпрос са вече зачезванията от по месец и повече  но това го правим само най-несериозните и безотговорните.

# 3 545
Момичета препоръчайте ми блогъри за дете на 8г. Синът ми гледа Слави и видеа за игри на Хараламби Добрев и Шадоу.. нещо си, но искам да му предложа нещо друго. Анди студио не ги харесва. Вашите деца гледат ли нещо?

# 3 546
Да се изкажа и аз за последните включвания от родните вльогъри 😄
Пепе много ми харесва с тази прическа, много са сладки с Фифи.
Тейчеви пуснах заради включванията тук, но превъртах доста и накрая ги спрях. Повече няма да си ги причиня, не искам да правя трафик на тези все изморени, отрудени и недоволни хора.
На Ели видеото ми хареса откъм съдържание, много се радвам на мама Бърч, много е сладка. Семейството им изглежда супер сплотено и ме радва, че тя се чувства комфортно и сред тях, и сред приятели там. Споменахте, че Ели говори провлачено, аз винаги спийдвам на 1.25 - 1.5 влоговете, така че нямам проблем с темпото и на говорене 😄 Единствено не ми харесаха някои технически детайли от видеото, не знам дали ефектът е бил такъв, или просто е претупано, но имаше кадри с разни glitches което не ми хареса. Иначе дроновите кадри са страхотни!
Валери не я гледам в Ютюб, само в инста ако споменете нещо и останах втрещена от тениската със сос... В смисъл, рекламата е добре замислена, обаче кому бе нужно да се клепа така... Можеше просто да спомене риска от изпръскване, всички бихме разбрали. То си е и неписано правило че паста със сос и червено вино не е добре да се консумират, когато си с бели дрехи 😄
Други не съм гледала и няма да коментирам, дано някой скоро разсее мъглата на скуката 😅  Очаквам нов влог от Пепе, всъщност, да си кажа... Тя също не представя нещо оригинално, но пък ми е интересно да я гледам 😄
Шейн е качил нов клип, където едва ли не се самобичува за видеата, които преди е правил със стереотипи за различните раси.
Памела Райф я следя откакто казахте за нея в началото на ИП и ми харесва, много е чил, забавни сторита прави, видеата също ги ползвам по време на тренировка 😊

Ииииии така, това от мен засега 😄😊

# 3 547
Когато си на стандартна работа с работно време, съвсем не бих казала, че можеш да си взимаш отпуски и болнични, когато си пожелаеш и не си на кеф.
Тейчеви никой не ги спира да оставят камерата и да не снимат. Не виждам и да е наложително да се пътува толкова често с толкова малко бебе. Те сами си го избират.

# 3 548
Не знам дали ти работиш, но даже и на хората в офиси и на пълен работен ден ни се случва да не успеем да спазим срок или да изникне нещо.

# 3 549
Много хубава бременна е Луиза Григорова.Heart
Скрит текст:

Пускам си Ели с кафето.

# 3 550

Каквото и да работиш, имаш право на болнични и отпуски, нали? Още повече когато точно по време на почивки и пътувания се очаква най-много да снимаш, вместо да се опънеш на плажа или в някое кафе и да не мислиш за нищо.
В никакъв случай не твърдя, че това е някаква тежка и особено уморитрлна работа  но каквото и да върши човек, колкото и да е лесно, колкото и да обича това, което прави, понякога има нужда да се откъсне за малко. Друг въпрос са вече зачезванията от по месец и повече  но това го правим само най-несериозните и безотговорните.

Отпуска всеки месец, ясно 😁

Уейв, да, аз също работя и до сега не ми се е случвало да ми изникнат няколко морета от нищото и да си променям работното време всяка седмица. 🤷🏻♀

# 3 551
Хубави са им дрехите на Totally erected, но само като видях цената на долнището, което Йоко показа и рязко затворийх страницата. 180 лв да долнище, не мерси.

Мария Андреева с тема за zero waste. В коментарите отдолу това

Само на мен ли ми е странно, как човек с zero waste насоченост не е чувал за многократни превръзки или за прословутите менструални чашки? Да не говорим, че явно няма цикъл и не са и нужни превръзки, което ме навежда на мисълта, че от многото био еко меко веган меган ядене човек е способен сам да навреди на себе си, та дори и да не си обърне внимание.

Чета ви от няколко седмици и преди не съм си позволявала да коментирам, но тук не ми стана особено приятно. Познавам лично Мария, бяхме в една гимназия и сме седяли на един чин дори. Споделяла е, че е имала такива проблеми още отпреди да стане веган. Според мен е нормално да не й е минавало през ума, когато до съвсем скоро не е имала нужда от такива продукти.
Съжалявам че така изведнъж се намесвам от нищото, но като човек, който лично я познава (не общуваме вече), не мога да толерирам такива коментари.
Тя сама си сподели, че не е перфектна откъм zero waste. Не е ли по-удачно да информираме хората, вместо веднага да скачаме, когато се окаже че не са всевиждащи и всезнаещи?

E не видя ли, че след този коментар, имаше поне още 10, които го осъдиха и казаха, че не е редно да се коментира здравето ѝ? Айде не така избирателно, моля.

# 3 552
Аз не мога да разбера, защо Теа с една досада съобщава във видеата кое е спонсорирано,кое партньосртво,кое реклама,а то май си има закон за рекламата,не е щот' си мнгого благосклонна да ме информираш.Тарикат Ганьо,а българите сме били еди си какво.
Ако не беше добрата обработка на видеата им,различните локации с красиви кадри,по съдържание е едно и също.
На Елица видеото ми хареса,по-скоро ми хареса,че в кадър влезна мама Бирч,много слънчева жена.

# 3 553
Мама Бърч изглежда от онези жени пълни с енергия, позитивни и винаги усмихнати. Много, много ни харесва. И като цяло цялото им семейство 😀 Аз ако бях на мястото на Ели с удоволствие бих гостувала там честичко 😀😀
Иначе и за мен говори леко провлачено, но обработката и е много добра, гледах го с удоволствие.

Гледах и Тейчеви, но не ми бяха с нищо интересни, та чак скучни.
На Попова видеото с плажната чанта го пропускам. Дано скоро почне да снима обзавеждането на новия апартамент, това би ми било доста интересно.

# 3 554

В никакъв случай не твърдя, че това е някаква тежка и особено уморитрлна работа  но каквото и да върши човек, колкото и да е лесно, колкото и да обича това, което прави, понякога има нужда да се откъсне за малко. Друг въпрос са вече зачезванията от по месец и повече  но това го правим само най-несериозните и безотговорните.

Отпуска всеки месец, ясно 😁

Уейв, да, аз също работя и до сега не ми се е случвало да ми изникнат няколко морета от нищото и да си променям работното време всяка седмица. 🤷🏻♀
Това какво общо има с "не успяхме да пуснем видео тази седмица, защото сме заети/ не успяхме да си спазим срока, защото нещо изникна". На море са ама пак снимат и правят реклами. Не виждам къде е драмата - че пускат по няколко реклами във видео или че не пускат видеа достатъчно често?

Общи условия

Активация на акаунт