Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 248
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 495
На Елицановия клип е целия наблъскан с реклами, не можах да изтърпя до края

# 3 496
"И вино да пием, щото мада фака Амая заспа"

Изобщо има ли смисъл от коментари Grinning Grinning Grinning

Коментираше се тук за устните на Тейчева, ето какво открих под видеото.

# 3 497
Уооу, казала е, че е разбрала за бранда от ПР пратка, а всъщност е сред създателите.. Леле, хората са много разочаровани и твърдят, че е знаела какво прави. Има доста аргументирани и добре структурирани коментари под видеото. Но май някой ги замита. Последователи недоволстват, че се трият коментари. Доста са забелязали, че се изказва като последна инстанция и е демонстрирала "продажност" в някои отношения, а в случая е прекрачила закона и етиката. Жалко наистина.

Явно вместо втора вълна на скандала Тати-Джеймс и сие, се заформи чисто нова драма.

Орхидея, не си обяснявам защо продължаваш да ги гледаш. Най-добронамерено го казвам, но за мен е непонятно толкова да не харесваш някого и да продължаваш да го следиш и коментираш. Вкарайте малко хумор, нали ги искате естествени? Хващате се за всяка дума. Дано не ме разбереш погрешно. Аз също не симпатизирам на определени хора, но не им въртя и трафик. Коментирам само ако има някакъв сериозен повод.

# 3 498
Хубави са им дрехите на Totally erected, но само като видях цената на долнището, което Йоко показа и рязко затворийх страницата. 180 лв да долнище, не мерси.

Мария Андреева с тема за zero waste. В коментарите отдолу това

Само на мен ли ми е странно, как човек с zero waste насоченост не е чувал за многократни превръзки или за прословутите менструални чашки? Да не говорим, че явно няма цикъл и не са и нужни превръзки, което ме навежда на мисълта, че от многото био еко меко веган меган ядене човек е способен сам да навреди на себе си, та дори и да не си обърне внимание.

Чета ви от няколко седмици и преди не съм си позволявала да коментирам, но тук не ми стана особено приятно. Познавам лично Мария, бяхме в една гимназия и сме седяли на един чин дори. Споделяла е, че е имала такива проблеми още отпреди да стане веган. Според мен е нормално да не й е минавало през ума, когато до съвсем скоро не е имала нужда от такива продукти.
Съжалявам че така изведнъж се намесвам от нищото, но като човек, който лично я познава (не общуваме вече), не мога да толерирам такива коментари.
Тя сама си сподели, че не е перфектна откъм zero waste. Не е ли по-удачно да информираме хората, вместо веднага да скачаме, когато се окаже че не са всевиждащи и всезнаещи?

# 3 499
Не веднъж съм казвала, че Наум добавя във видеата страхотни кадри от местата, на които са. Харесва ми да гледам такива кадри, каквито също виждам често и във видеата на Ели. Това, че в едно видео има хубави и качествени кадри на места, които не съм посещавала и в същото време бански, който прелива и бебешки памперси, не виждам защо да не скипна кофти частта и да си пусна това, което ми допада. Simple Smile
Мнението, което изразих по-горе е лично мое, не искам да влизам в конфликт, заради него с други съфорумки или да ангажирам някого с моето мнение.
Исках просто да стане ясно, защо не критикувам Полина, макар да не я харесвам, за рекламата на превръзки, докато е бременна, а критикувам Тейчеви. Преди ги харесвах, но с всяко видео ми стават все по-антипатични и да, отследвала съм ги.

Уооу, казала е, че е разбрала за бранда от ПР пратка, а всъщност е сред създателите.. Леле, хората са много разочаровани и твърдят, че е знаела какво прави. Има доста аргументирани и добре структурирани коментари под видеото. Но май някой ги замита. Последователи недоволстват, че се трият коментари. Доста са забелязали, че се изказва като последна инстанция и е демонстрирала "продажност" в някои отношения, а в случая е прекрачила закона и етиката. Жалко наистина.

Явно вместо втора вълна на скандала Тати-Джеймс и сие, се заформи чисто нова драма.

Орхидея, не си обяснявам защо продължаваш да ги гледаш. Най-добронамерено го казвам, но за мен е непонятно толкова да не харесваш някого и да продължаваш да го следиш и коментираш. Вкарайте малко хумор, нали ги искате естествени? Хващате се за всяка дума. Дано не ме разбереш погрешно. Аз също не симпатизирам на определени хора, но не им въртя и трафик. Коментирам само ако има някакъв сериозен повод.

# 3 500
Теа много груба както винаги.. Вярно има всякакви хора, но тя като ''инфлуенсър'' може малко по-кротко да отговаря на такива коментари и забележки..
Скрит текст:

# 3 501
Пасажче, template. Joy Ох, какъв богат речник. Само да кажа, че я следвах за кратко Тейка, но бързо промених това. Като гледам има и други такива като мен.

# 3 502
  • Варна/Амстердам
Пуснах за фон телешопа на Тейчеви. През 90-те години имахме Хорст Фукс, а сега козлето Шопов и жена му. Мъжкият чака Тейчето да му нареже салатка, сладур. 😁

# 3 503
Като това им е работата- да уважават аудиторията си. Това поне е правилно написано, иначе доста грешно пише. 'Някой хора' написано от човек с няколко висши...

# 3 504
Теа много груба както винаги.. Вярно има всякакви хора, но тя като ''инфлуенсър'' може малко по-кротко да отговаря на такива коментари и забележки..
Скрит текст:

Уж образовани хора да работят, като инфлуенсъри не говори много добре за тях, че така гордо да заявава, че това ѝ е работата. Не знам и на 50 години ли се вижда в тази професия госпожица Тейка?!
Не е лошо да раберат, че не потребителите са зависими от тях, а те/ от аудиторията/. Следователно трябва да се внимава с отношението към зрителя.

# 3 505
Пуснах за фон телешопа на Тейчеви. През 90-те години имахме Хорст Фукс, а сега козлето Шопов и жена му. Мъжкият чака Тейчето да му нареже салатка, сладур. 😁
Хаха не съм го гледала и няма и да го гледам, но много добро сравнение. Grinning

# 3 506
Ох, погледнах набързо новото видео, че ми стана любопитно от толкова коментари за Теа и Наум. Много ми стана смешно как показват времето прекарано на плажа, пускането на дрон и т.н. и в равносметката за деня Теа лаконично заключва: “Денят беше много натоварен”.

Направо живи да ги ожалиш. Цял ден орали и копали милите. Joy

# 3 507
То за нея ходенето на плаж и снимането, с което всъщност Наум се занимава, веднага отиват в отдел ''цял ден по задачки'' както обича да казва, горката. То не е лесно цял ден на това слънце бири, вино и ел. цигарки 😄

# 3 508
Ей, ама и вие сте едни завиждачки значи. Хората се препотиха да стоят на плажа цял ден и да си пекат задните части, за да ви осигурят ценно видео съдържание, а вие чак и недоволни. Joy

# 3 509
С бебе на плаж дали сте били? 🤔
Уморително е, да.

Общи условия

Активация на акаунт