Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 247
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 480
Не знам дали сте коментирали драмата със Сюзън Яра/mixed makeup. Обявила е, че е съосновател на бранда naturium, за който преди това беше давала много положителни отзиви и то в директни сравнения с други марки като the ordinary,
които казва, че са доста по-долу от нутуриум.  Което щеше да е ок за ревю, но не е ок като говориш за собснвевия си бранд и то без да си уточнил, че е твой. Казва, че било маркетинг стратегия и че всъщност съвсем наскоро е подписала официално, но всички са й скочили. Хем ми е тъжно за нея, обожавам видеата й, хем някак тъпа стратегия си е избрала и с право отнася хейт. Яд ме хвана, че се е набутали сама в тия драми.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 22:19 от Joony

# 3 481
Нямам идея кои са тези така обсъждани бисквити, които са рекламирали Теа и Наум, защото не ги следя, но моят треньор, който много ме дебне какво ям, изрично ми препоръча именно на Боровец някакви бебешки бисквити да си взема, защото били перфектни за закуска преди тренировка и той редовно си взимал от тях. Възможно е да са същите.
Бих си сменила треньора.
Занимавам се с фитнес от над 6 години и за първи път чувам такава нелепост и то от треньор.

Видеото на Тейчеви не беше лошо, но дори и на Теа банският не седи много добре, защото в кадрите за чантата на Амая се виждаше как горнището й се обръща, а зърната й образуваха релеф върху банския, т.е. не е достъчно подплътен.
Нещо ми е "сухо" в ютуб ...няма нищо интересно. 🤔

# 3 482
Ами сигурно са те, Адри, аз затова и казах, че повечето коментари по въпроса бяха прибързани.
Амая е кукла, да им е жива и здрава.

Диди, доколкото знам питат откъде и за къде се обажда този, който звъни.

Сюзън Яра ми е малко 50/50. Сега ще гледам видеото, но от това, което споделя Jooney най-много да отиде в графа cancelled. Много непрофесионално, много предаващо доверието на хората и не особено почтено.

Домашните пици на Ели в новото видео изглеждат просто невероятно. Поздравления!

# 3 483
  • София
Днес съм на Гирм Мастърс вълна. Изглидах на Сисо видеото, което е от преди три седмици и е за палитрата на Джефри Стар. Споменава ни и нас, нали тогава някой го попита какво мисли за нея и е решил да я пробва. Харесва ми много крайната визия, която постигна.

https://www.youtube.com/watch?v=aZ2hvQNAA2I

Гледах също и на в Грим бокс на Мина визията в един цвят. Симпатична идея.

# 3 484
Сън - Гергана каза, че майка ѝ е звъннала от Дупница да ѝ извика линейка в София. 🤔
От разказа ѝ разбрах, че майка ѝ е говорила със Софийската спешна помощ. Та се питам - възможно ли е? 🤔

# 3 485
  • София
И аз се ядосах на тази недомислица на Сюзън Яра, приятно ми е да я гледам, въпреки че не витаги съм съгласна с нея. Но не е редно това, което направи.

# 3 486
За мен също е нелепо да говорят и за оризовки с фъстъчено масло, всеки ден за фитнес хранене. Пък било то и от myprotein. Но не ги мисля тях, сега са започнали да им доставят храна, което си е супер. Ще им гледам влога, показват хубави кадри и места от почивките  Wink

# 3 487
Антоанета изглежда страхотно на тази снимка!
Гледах влога на Ели, много приятен и с чудесна обработка.

# 3 488
  • софия
Съгласна съм с коментарите за кралицата на мързела. Толкова ли пък не може да се сети да включи нещо различно от тоалетчета и храна. Едно и също до втръсване. Местата изглеждат красиви, но всъщност ние нищо не разбираме за тях.
Новото видео на Ели е лежерно и приятно. Много високо качество, което компенсира ро-рядкото качване на видеа. Можеше да поизреже частта с прегръдките и целувките, но не е нещо, което вече не сме виждали 😀

# 3 489
И аз се ядосах на тази недомислица на Сюзън Яра, приятно ми е да я гледам, въпреки че не витаги съм съгласна с нея. Но не е редно това, което направи.

Аз не мога да повярвам, че интелигентна жена като нея ще направи такава глупост. Но факт. Много тъпо.

Теа косата й може да изглежда зле и заради хормони - Амая на  колко е, 6-7 месеца? Моята като се сетя как падаше направо...

# 3 490
На мен не ми прилича на неволна глупост, а на тарикатлък. Не й се връзват нещо историите. Жалко за претенциите. Не знам кой би й се доверил от този момент. Хората отдолу пишат и за разминавания в тезите на всички замесени, за евентуални скрити реклами от ютубъри и т.н.

Диди, май може да се каже, че се обажда от Дупница, но да повика екип за адрес където и да е, просто препращат обаждането, нещо такова. Не съм съвсем сигурна.

# 3 491
Всъщност като ви дразнят рекламите защо просто не си инсталирате add block? 🤔😀

# 3 492
къде бяха онези oversize якета, дебели и отпуснати суитчъри... огромни маратонки...

Онези грозни ластици и косата в опашка отгоре настрани.

Абсолютно я поздравявам за пормяната!

# 3 493
Аз съм с add block, но въпреки това се показват реклами на определени клипове.
Всъщност като ви дразнят рекламите защо просто не си инсталирате add block? 🤔😀

# 3 494
Аз честно казано не схващам хронологията. Открива официално нещо, от което е част, през февруари, а преди това казва, че има общо с това от две седмици. Същевременно говори за разработка на продукти, което се е случвало преди февруари, за екипна работа, за тестове. Други инфлуенсъри са рекламирали продуктите. Тя ги определя като по-добри от ТО, тоест директно споменава конкурентна марка. После пак някакви несъвместими дати и събития и изведнъж преди дни се оказва, че компанията е нейна?? Имала добри намерения и най-накрая казва, че мислела, че това ще е забавен и различен начин да открие бранда?? Благотворителността и природосъобразността добре, ама голям гаф е това и за съжаление не ми прилича да е съвсем непреднамерен. И какво толкова щеше да стане, ако беше съобщила за марката, беше казала, че е нейна, че работи по нещо и беше изчакала официалното откриване?

v.v., съфорумките предполагам се дразнят от продуктово позициониране, не от банери.

Общи условия

Активация на акаунт