Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 282
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 465
За косата на Тейка според мен си е до гени. Просто е наследила такива за дълга и здрава коса. Иначе самата ѝ грива за мен не е достатъчно поддържана. На доста места прилича на една дълга метла, имаща спешна нужда от освежаване при фризьор - подстригване и някакви терапии, че изглежда сухичка. Коренът от репей няма как да се сравни с действието на силни професионални продукти по принцип. Но според мен Тейка не я поддържа достатъчно добре тая коса.

# 3 466
Йоко и нейната "прашка". Както веднъж се изразих Меган Фокс за бедни ми е. С риск да съм включена в следващото й видео на саркастична тематика, чийто предмет са коментарите тук.
Аз пък не мога да разбера, защо някой гледа нещо което не харесва? Примерно аз открито не харесвам Тея и Наум по-скоро са ми скучни и въобще не си пускам техни видеа. От няколко дни само чета с надеждата да видя някой друг по-интересен персонаж за мен...ами то само Тея, Наум и Полина...все едно само те са БГ ютубърите...и като гледам колко хора четат и следят темата...представете си какъв рейтинг им правите само от коментарите тук, а уж не са харесвани...

# 3 467
Алекс Петканова е тази с новия проект. Допада ми идеята. Даже много. Аз лично следя работата на много български фотографи и ще ми бъде интересно. А и моделите на тениските ми допадат и си поръчах една. Размерите са до ХХЛ. Поне този модел, който аз гледах
Къде ги гледаш? 🤔
Аз видях само 2 модела - и на двата пише до М.

В профилът с тениските. Има само един модел, който е до М. Последният качен. Другите са до ХХЛ

# 3 468
Алекс Петканова е тази с новия проект. Допада ми идеята. Даже много. Аз лично следя работата на много български фотографи и ще ми бъде интересно. А и моделите на тениските ми допадат и си поръчах една. Размерите са до ХХЛ. Поне този модел, който аз гледах
Къде ги гледаш? 🤔
Аз видях само 2 модела - и на двата пише до М.

В профилът с тениските. Има само един модел, който е до М. Последният качен. Другите са до ХХЛ
Да. Редактирах си предишния пост. Но от три модела - само първия качен има всички размери.
Няма значение, де - аз пасувам за сега. Не харесвам щампи с женски лица. Тази с окото обаче е готина. Дано не се съсредоточи само върху собствения си лик. 😜

# 3 469
От моята гледна точка не постъпват правилно, защото каналът им се води с насоченост за здравословна храна и спорт. Да се изпада в крайности НЕ Е никак добре. Но в техния случай мисля, че напоследък приемат всяко партньорство, което им се предлага без да се обръща внимание, че не се вписва в това, което показват. Щом можеш да си преправиш пицата на здравословна версия, защо не покажеш и нещо сладко, което да е наистина вкусно, но същевременно и полезно, вместо да пробутваш бисквити с обяснението, че сте изяли цял кашон + тортата с компот. Не е моето, всеки си има виждане за нещата.

Ето вчера с мен се свърза една дама, която ми предложи да рекламирам в профила ми в IG една марка Forever aloe. Веднага й отказах, защото съм против прием на каквито и да е добавки (било то и витамини, ако човек наистина няма нужда от тях). Не проявявам интерес към прием на подобен тип продукти, така че не бих го препоръчала и на последователите си. Далеч съм от инфлуенсър, но не бих рекламирала това, защото не се вписва в това, което показвам и самата аз не бих консумирала.

Канала на Наум и Теа не е насочен изцяло върху здравословното хранене-да показват рецепти и фитнес тренировки, но също така има и мн травел влогове мами стил и всичко което ги вълнува. Ти си се хванала за израза,, изядохме цял кашон от тея бисквити,, и айде те не са здравословни. Първо ти видя ли ги, опита ли ги.
Да рекламира ха и марети, но както спомена едно момиче по горе и 6пъти да тренираш в седмицата, един ден ядеш не здравословно и те са го показвали не един път..

# 3 470
  • Варна/Амстердам
Скрит текст:
Йоко и нейната "прашка". Както веднъж се изразих Меган Фокс за бедни ми е. С риск да съм включена в следващото й видео на саркастична тематика, чийто предмет са коментарите тук.
Аз пък не мога да разбера, защо някой гледа нещо което не харесва? Примерно аз открито не харесвам Тея и Наум по-скоро са ми скучни и въобще не си пускам техни видеа. От няколко дни само чета с надеждата да видя някой друг по-интересен персонаж за мен...ами то само Тея, Наум и Полина...все едно само те са БГ ютубърите...и като гледам колко хора четат и следят темата...представете си какъв рейтинг им правите само от коментарите тук, а уж не са харесвани...

Йоко, ти ли си? 😁

# 3 471
Това защо Мария нямала цикъл, въобще не е редно да се коментира. Бая хора познавам, нищо общо с вегани, които имат проблеми, късен цикъл, безплодие...освен това тя не твърди, че е експерт в областта, споделя своя опит. А дали може или не може да се предизвика цикъл, ако не си лекар, запознат със случая и изследванията, е безумно да се твърди.
Не е изненада неграмотността-все пак, книгите са за декорация, както добре знаем.
Йокото с тия мъртви скунксове, не е много под Топчиту. Запазена фигура има, но дори ако я харесвах, биха ми дошли в повече късите гащи и половината з#### навън. На 34 не е само до фигура как се обличаш и дали си ВЪОБРАЗЯВАШ, че си на 20, щото не си. Дано децата й са късметлии, защото може да им е доста неудобно, ако ги подхванат дечурлигата, както се случва.
На Теа косата е изтощена и проскубана, поне където съм я виждала. По принцип такава дължина на това тяло е непропорционална, лично според мен много дълга коса се поддържа трудно, за да изглежда яко.

# 3 472
Тейкови с нов влог, по-късно ще го изгледам до край. За сега стигнах до момента, в който обяснява какво носи в чантата си, но акцентът е по-скоро върху вимето.
Скрит текст:
Щом на нея стои толкова зле банския, представям си на жена с по-пищен естествен бюст 😬

# 3 473
Ее, похвално! Много ми хареса! Косата й е станала много свежа, много жива. Напоследък е доста женствена и нежна... гледам, че и на високи токчета се е качила... арна, арна...
къде бяха онези oversize якета, дебели и отпуснати суитчъри... огромни маратонки...

# 3 474
Коментират се едни и същи, защото другите са в някаква "отпуска" и не са активни. Забелязвам, че всяко нещо, което се качи, се коментира тук. Това, че след видео от Пепе има 2-3 дни отзвук, не означава, че не се коментират и другите.

Не съм опитала бисквитите на Боровец, но Марети съм и от години не ям, не бих си купила и не бих препоръчала на някого да си ги купи. Всеки сам избира какво и как да яде, аз конкретно гледам да се храня балансирано, но определено избягвам подобен тип пакетирана храна с консерванти. Обичам бисквити и често си приготвям вкъщи различни видове.

И аз съм на същото мнение, че Тейчева просто има дълга коса, но тя изобщо не е в добро състояние. Харесваше ми косата на Галя, преди да я отреже. Беше в много добро състояние.

Определено темите за здравословни проблеми, липса на брак, деца или нещо подобно, са много деликатни. Надявам се, че Мария е добре и всичко при нея е нормално.

# 3 475
В миналото видео показа,че ги продава през remix ансамбълчетата тип датски селянин.

# 3 476
Хубава е косата на Антоанета, добре, че се подстрига.

П.п. Излезе ми и на мен рекламата на г@за на Джелатова, репортнах я.
Що за идиот ще си пуска подобни реклами 🙄

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 21:45 от Вαнилия ~🌸~

# 3 477
Ю туб ми предложи клип на Гергана от преди 2 години - Изкараха ме наркоманка. 🤔🙄
Това момиче е много добро да прави от мухата слон. 👀
Освен, че я изкарали наркоманка, я предозирали с успокоително. И 3 дни била по лаборатории да се изследва, но едновременно с това и спала почти Нон стоп. Как става това - Историята мълчи. 🤐🤫
Ако звъниш от Дупница на 112,можеш ли да се свържеш със Софийската спешна помощ? 🤔

# 3 478
Отследвах Наум и Теа. Всяко видео е с поне 3 реклами. Наум е кисел и заспал. Чантата за плаж на Амая бие куфара на Мис Ваканция.

# 3 479
  • София
Нямам идея кои са тези така обсъждани бисквити, които са рекламирали Теа и Наум, защото не ги следя, но моят треньор, който много ме дебне какво ям, изрично ми препоръча именно на Боровец някакви бебешки бисквити да си взема, защото били перфектни за закуска преди тренировка и той редовно си взимал от тях. Възможно е да са същите.

Общи условия

Активация на акаунт