Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 217
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 570
Несполучлив опит за ирония. 🙄
Но някои се уморяваме, да. Не сме перфектни майки. 👀😱

Що да е несполучлив? Има физически издръжливи жени. Едно е бебе, друго е 2-3 годишно.

# 3 571
Забелязала съм да се коментира негативно, когато въпросния влогър направи видеото нелепо и натрапчиво. Има реклами, които са съвсем причини и не дразнят. Ели обикновено вмъква във видеата си партньорства доста сполучливо. Не е проблемът в това да има спонсорирани видеа, а в начина, по който те представят продукта и партньорството.
Дразнещо е все да се казват реплики от сорта на "това е в партньорство с..." "да кажа, че това НЕ Е партньорство, а е моето мнение". По-коректно е да се напише долу в описанието, според мен.

Аз не говоря толкова специфично за тях, колкото че съм останала с впечатление, че към всички влогъри е такова отношението относно спонсорираните видеа. По-назад в страниците се мрънкаше и за Попова.

# 3 572
Да, защото спонсорираните видеа са нескопосано направени и са досадни. Инфлуенсърството уж почива на достоверност и органично съдържание, което теоретично ти влияе да го вземеш човека за откровен. Респективно да си купиш нещо, понеже той не е прайм тайма по Нова. Като в един клип от 20 мин са наблъскани 3 реклами плюс още 3 ако си без адблокър, ти става ясно, че почти сигурно гледаш просто телешоп, за който се плаща. И моментално ревизираш искреността и качеството. Аз поне приключвам моментално с доверието. Разбрахме, че това им е работата, ама да не врещят, че им се дразнят хората. Изкривили са понятието до неузнаваемост. Не го умеят в Бг, нито продуктовото позициониране, нито спонсорираното съдържание. В американските продукции има много повече и не е така тъпо поднесено, стил небрежно се освиних с паста и.. О, Боже, добре, че има Савекс. Или какво закусвам сутрин "пресни вкусни зеленчуци от Била", като Попова, като очите ти боде това, имайки се предвид Билла с каква слава е. Пълна идиотщина.
Много драпат за градивна критика, ама като им кажат, че съдържанието им не е приятно, а си личи, че е по задължение, защото е платено, се дървят в коментарите да ходели хората друг да гледат. Ами ще отидат в един момент.
Проблемът им идва от това, че не са достатъчно богати на идеи и пускат клипове само при реклама. Ако имаха повече небрежно видеа, щеше да има баланс и нямаше да се усеща така.

# 3 573
Като гледам колко са дървени в общуването с публиката, нищо чудно, че на Тейче и Наумче не им потръгна в рекламната агенция с Петканови.

# 3 574
Проблемите са два:
1. както каза TheJudge те нямат идеи и си личи не само във въпросните спонсорирани видеа.
2. по-голямата част от тях са зависими като доходи от точно тези реклами и може да видим какви ли не неадекватни партньорства.

# 3 575
Не знам защо толкова с лошо око гледате като пускат мърчове и участват в спонсорства.
Защото клипчетата им в ютюб вече се въртят само около това.

П.С. Защо ги наричате инфлуенсъри? Те са автори на рекламни блокове или рекламни лица.

# 3 576
Много хубаво видео от Ели. Предпочитам така - да не качва просто, защото трябва, а да качи нещо стойностно, изпипано и по-наситено с моменти. Прекрасни кадри. То и самото място е чудно, но тя има усет за красивото и успява да го предаде.
Мисля си само - тези хора как успяват да запазят фигурати си с гозбите на мама Бърч, всичко изглежда толкова апетитно и по мой вкус. Разкошна жена.
Мернах за малко и най-новия Бърч, същински бащичко, одрал му е кожата.
Много приятен заряд получих.
И като видях Redken си припомних как ги ползваше преди сто години и си поръчах и аз, и колко скъпи ми се струваха тогава, а сега колко повече пръскам за косата си.
Колкото до говора, това си и е маниера, а аз я следя отдавна и не ме дразни.

Много ги коментирате Теа и Наум последно време, аз си пускам чат-пат някое тяхно видео, но не ги следя редовно. Противоречиво ми е мнението.

Мъци е качил ново видео, но нямам желание да го гледам, явно наистина ме е ядосал последния път.

# 3 577
  • София
валия, с кое те е ядосал Мъци последния път и аз напоследък не го гледам като преди?

# 3 578
валия, с кое те е ядосал Мъци последния път и аз напоследък не го гледам като преди?
Ами той все уточнява, че не коментира актьорите, а героите на епизода. Обаче в последния всичко се въртеше около големия нос на главната участничка, простовато и детинско ми се видя.
Може би и моето чувство за хумор ми е изневерило в дадения момент, но това е което усетих.

# 3 579
Мъци напоследък не се справя много с този развъдник за лисици. Реакциите му в началото бяха много по-свежи. Дори и гостите му не разведряват положително видеата.

Азов също от седмици вече качва доста скучни видеа и рядко си го пускам. Не знам дали двамата с Мъци са се изчерпали откъм видеа, но не е това, което беше. Забелязвам и малко спад при бат Любо, който ми е най-свеж и над нещата от всички. Като споменах бат Любо, той е от типа влогъри, които правят добри спонсорирани видеа.

Мама Бирч е много очарователна, чудя се как се казва всъщност. Наистина винаги приготвя невероятни ястия.

# 3 580
  • София
И на мен ми е неприятно като коментира коя е грозна, с голям нос, както и онзи с двете прически, 100 пъти го повтори, че имал две прически, а той все едно няма. Съжалявам, че се повтарям и преди съм ги писала, но много ме и издразни с това.

# 3 581
  • Варна/Амстердам
Мъци да спре с подигравателните коментари, че с този туземски стайлинг въобще не му прилича да го прави.

# 3 582
Хората са се абонирали да гледат тях и ежедневието им, не 101 реклами. Въпрос на идеи, критерии и интелект е те да си направят такова съдържание, което хем да е органично, хем да печелят от него.
В началото имах усещане, че Наумче копира малко Кейси Нейстат като начин на снимане и дори тематика. Той е супер успешен влогър и също има спонсорирано съдържание, но никога то не е било толкова досадно много като количество.
Не казвам да изкарват по-малко пари. Не ме интересува колко изкарват. Коментира се крайния резултат. Вече те могат да решат дали да са по-избирателни със спонсорствата и примерно да взимат по-скъпо за по-малко реклами, или да бутат във видеата си всичко, за което им се плати. Само да не се чудят що после има такива коментари.
Той може да си го позволи, защото в България не плащат толкова много за гледания. Погледнах - има над 12 милиона абонати. Grinning Наум и Теа имат към 90 хиляди. Ако искат да живеят от влогърство ще правят реклами, да. Не знам защо толкова с лошо око гледате като пускат мърчове и участват в спонсорства. Нали и те искат да изкарат някой лев, никой не е чак толкова благороден да отделя време, усилия и средства без да получава почти нищо в замяна. Немалко пари са инвестирали за добра техника, както и доста време в обработка и т.н. Това е настоящето и бъдещето - фирмите предпочитат да плащат за реклама от инфлуенсъри, защотопотребителите им се доверяват повече, отколкото на прост банер или платен пост в интернет.

Явно не се изразявам добре.
Не ме дразнят рекламите или колко пари искат да изкарват, а количествпро реклами. Не ме вълнува какви финансиви цели са си поставили, гледам резултата. Нека дам такъв пример: има пластични хирурзи, които приемат всеки, с каквито и желания за извратен външен вид да дойде, а има и такива, които ще те отпратят с думите, че нямаш нужда от едикаква си интервенция. Не ги интересува, че ще загубят 5-10000лв или че ще отидеш при друг. Държат на името си.
Ако Тейченаумче да речем имат нужда от 20хил лв доход на месец, дали е по - готино за аудиторията да си набавят едни реалистични 10-15 хил от влогърство, а останалото от другаде, или да си продадат з@дниците само и само доходът да идва само от влогърство.
Някакви мои си, наивни и идеалистични разсъждения, де. Те могат да искат и милионери да станат от влогърство, но стойността на съдържанието е което гледам и коментирам

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 13:36 от tuali

# 3 583
Теа с изказването как това им е “работата”.. Както и други потребители казаха вече,каква е тая работа без график и работно време? Щяха да качват всеки вторник,пък накрая я петък,я събота..Материалът от последния им влог не вярвам да е отнел повече от 2 часа общо снимане и то за всичките 3-4 дни. Наум пуска дрона да снима отгоре 2 пъти,докато си пие бира,и после го разпределя това на 6 сцени. Това да пуснеш камерата докато си на терасата да кажеш няколко простотии също не отнема повече от час. Голяма преумора. Едно е да изпуснеш срок веднъж,друго е да го правиш системно. Ако имаха работодатели досега да са ги уволнили.

Попова я харесвам,поне е естествена и има чувство за самоирония. Не знам колко пари взима от това,но защо пък да не ги заслужава? Опитва се момичето да вкара разнообразие,има чат-пат влогове,малко грим,малко лични въпроси,прави подаръци на последователите.

# 3 584
Коментираха тук потребителките последния мъж на Деси Пеева, че зуумвал на прелестите й, а май само една коментира Наумчо как беше зуумнал "бомбите" на възлюбената докато тя съвсем невинно ни показваше бебешки дрешки. Предполагам е целял да направи "народна" реклама на банския й Simple Smile)))))

Общи условия

Активация на акаунт