Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 238
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 630
Тя и Зорница ни пращаше да пием друга чаша чай, ама тя загуби единствено Wink
Така и не схвана, че пием бира Joy

# 3 631
За Герчи, тя ми прилича все повече по нещо на Патрашкова, в стила ли, в усмивката ли.
Хахаха, право в десятката! Наистина има някаква странна прилика! Иначе, за да не сме толкова лоши, ще кажа, че някои от аутфитите й в сторитата са се получили добре. Вчера имаше снимка с много приятна рокля. Чат пат има попадения. Обаче напоследък гледам нейните сторита и тези на Капитанка и виждам, че Герито доста заимства от нея. Само дето едната си носи бодито от Зара без сутиен, а на другата сутиена се вижда от 5км Joy

# 3 632
Когато отидеш в Лещен не очакваш да се настаниш в хотел построен през 2020 година, който предлага удобствата на своето време. Хората посещават места като Лещен, за да се върнат назад във времето. И да, нормално е дървения под в стара къща да скърца.

П.с. с моя приятелка рускиня, опа украинка ходих там преди 5 години. Същото мрънкане беше....
Нищо чудно. Те, ако искат кал и скърцащи подове, ще си стоят в родината.

# 3 633
Излагат се тия от Лещен.
Може ли 4-5 столчета Стоке да нямат?! Ми поне легла по монтесори, нещо бебефонче, активни гимнастики... срамота!
Поля нали е голям пр, маркетинг специалист, предприемач, алиекспрес трейдър, астролог и кводругобешетам, да ги свърже с нЕкой бранд за колаборация.

# 3 634
За Герчи, тя ми прилича все повече по нещо на Патрашкова, в стила ли, в усмивката ли.
Хахаха, право в десятката! Наистина има някаква странна прилика! Иначе, за да не сме толкова лоши, ще кажа, че някои от аутфитите й в сторитата са се получили добре. Вчера имаше снимка с много приятна рокля. Чат пат има попадения. Обаче напоследък гледам нейните сторита и тези на Капитанка и виждам, че Герито доста заимства от нея. Само дето едната си носи бодито от Зара без сутиен, а на другата сутиена се вижда от 5км Joy
Сутиен, който дори и не е телесен...

# 3 635

На бизнес дамата и пречи скърцането и нямането на кошара. Ама в такива случаи хората си носят сгъваема кошара като знаеш, че няма само ти да си с дете тцтц. Къщата иначе е мн хубава

Голямо мрънкане, голям нещо. Отиваш в къща битов стил, кефиш се, че изглежда автентично, а после мрънкотиш, че скърца, че твърдо, че нямало това и онова. Ако стол и кошара са ти толкова важни, се интересуваш за тези неща преди да тръгнеш. И ако е нужно си носиш твои. Столчето на икеа специално е 5 грама и супер лесно за пренасяне. Сгъваеми кошари също бол. Отиваш за автентично преживяване, а искаш среда като за училище Монтесори.
Има един типаж хора, вечно мрънкат за нещо. Сещам се сега едно ревю в Букинг за любимия ми хотел във Варна, преди да отида за пръв път имаше много малко отзиви в началото и един се оплакваше от разни неща сред които и как нямало асансьор и кой да му пренесе багажа. Говорим за малък хотел на 2-3 етажа, с около 12-15 стаи общо. Е, като отидох на място, се уверих, че въпреки липсата на асансьор плюсовете и обслужването са толкова добри, че такива разни мрънкалници дори не заслужават такова място.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 18:02 от tuali

# 3 636
За пореден път ще го кажа - момичета, от Вас по-големи инфлуенсъри няма!🙂 Тейче и Наумче трябва да Ви пратят част от оборота от "билетчетата " в ютюб, защото заради Вас си пуснах последния им влог.🤫🤭
Само на мен ли гласа на Теа ми напомня на този на Галя?
Наум - не разбирам тези суперлативи относно монтажа и качеството на кадрите...но явно повредата е в моя телевизор. През по-голяма част от времето ръката му сякаш трепери, мен ме заболя главата чак. Фокуса постоянно се губеше, а също така имаше няколко разминавания между звука и картината. Надписите с този примигващ ефект....🙄
За кадрите с дрона...тц, доста посредствено снимане. Не ми харесаха. Морето си е красиво, плажа също, но изпълнението куца и то доста. Иначе видях, че гордо е наредил в описанието списък с цялата техника, която има. Язък за целия арсенал..
Лампата за дезинфекция на въздуха...😆😆😆няма да я коментирам.

# 3 637
Да отидеш при рустика на Лещен и да се заоплакваш, че имало остри ъгли и само една кошара... Чак ми е жал за собствениците на тази къща, с какви хора трябва да работят. Тази Полина някой ден ще събере някой лев да отиде в Шамбор, ще се скъса да хвали природата и "рустика", но непременно ще се оплаче, че Леонардо е построил толкова вито стълбище, че е опасно за деца под 12 години примерно.

# 3 638
  • Варна/Амстердам
На кривата ракета космоса й е крив. Да отива в някоя аскетична къща в  Камчатка да търси по-заоблени ъгли и нескъркащи стълбища. Голямо мрънкало 😁

# 3 639
Изгледах влога на Ели. Много ми хареса цялостното оформление, музиката, кадрите, само и единствено Ели ако не говори тооооолкова провлачено и меланхолично щеше да е супер. Майката на Майкъл много ми допада да я гледам. Достолепна, мисля че има и много готино чувство за хумор, весела, въобщо от типажа хора, който искаш да са до теб. Такъв тип видеа ме отпускат и ми оставят приятно усещане.

# 3 640
Аз нямам против да имат реклами във видеата, щом това им е работата, но щом е така, нека няма изрази от сорта на “съжаляваме, че тази седмица няма видео, бяхме много заети”, нале. Последно това ли работиш или не?

Каквото и да работиш, имаш право на болнични и отпуски, нали? Още повече когато точно по време на почивки и пътувания се очаква най-много да снимаш, вместо да се опънеш на плажа или в някое кафе и да не мислиш за нищо.
В никакъв случай не твърдя, че това е някаква тежка и особено уморитрлна работа  но каквото и да върши човек, колкото и да е лесно, колкото и да обича това, което прави, понякога има нужда да се откъсне за малко. Друг въпрос са вече зачезванията от по месец и повече  но това го правим само най-несериозните и безотговорните.

Отпуска всеки месец, ясно 😁

Уейв, да, аз също работя и до сега не ми се е случвало да ми изникнат няколко морета от нищото и да си променям работното време всяка седмица. 🤷🏻♀
Това какво общо има с "не успяхме да пуснем видео тази седмица, защото сме заети/ не успяхме да си спазим срока, защото нещо изникна". На море са ама пак снимат и правят реклами. Не виждам къде е драмата - че пускат по няколко реклами във видео или че не пускат видеа достатъчно често?

Аз не виждам някъде да съм споменала, че говоря за Теа&Наум, че да ги даваш за пример в ситуацията.

# 3 641
Само дето едната си носи бодито от Зара без сутиен, а на другата сутиена се вижда от 5км Joy
Сутиен, който дори и не е телесен...
Аз не визирах този черния, дето му се подават презрамките, а един телесен, който беше наполовината отвънка Grinning Но и в двата случая е еднакво зле! Тя и Леля са жив пример, че с пари стил не се купува.

# 3 642
На кривата ракета космоса й е крив. Да отива в някоя аскетична къща в  Камчатка да търси по-заоблени ъгли и нескъркащи стълбища. Голямо мрънкало 😁

Ракетите са две в случая. Даже, не е ли на Савиниджелатова публикацията?

# 3 643
  • Варна/Амстердам
На Полина е, но те и двете са един дол дренки. Много критични към съвсем нормални неща от живота.😂

# 3 644
Зорница преди много ми харесваше, защото в канала й имаше полезни съвети и интересно съдържание. Винаги ми е била странна с тези нейни мании, но пък всеки си има кусури.
Тя не е от влогърите, които разчитат на доходи само от това. Така и не знам каква е цялата тази драма, която се е разиграла, за да спре да снима видеа, но мисля, че наистина е изгубила доста от това. Качва рядко, но съдържанието е много скучно, поднесено като урок от учителка по биология и напълно безинтересно.

Мисля, че Ивана, Пепе, Елица и Тони Попова показват най-нормално поведение спрямо хейт или критика. За мен е по-приемливо да игнорираш даден коментар, но не и да отговориш просташки като Тейче.

Общи условия

Активация на акаунт