Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 342
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 660
Пепе пак си е пипала гърдите на снимката и то доста нескопосано - пак едната изглежда по-голяма от другата.
Ето за сравнение.
Скрит текст:
Нейните гърди просто няма как да правят подобен обем под роклята.

# 3 661
Прехвърлих на Полина останалите снимки от оплакваческия пост. Ами, страхотно местенце изглежда. Не можа ли да си изкриви езика да каже повече за тая красота, та трябваше 90% от написаното да е мрън и как нямало тоалетна хартия?!
Но иначе сложила за мото на поста Life is  about simple pleasures. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Ами не личи да го вярва. Или смята, че simple pleasures включва и обли ъгли, столчета и кошари за принцовете и принцесите.

# 3 662
Роклята на Пепе е просто wooow😍

# 3 663
Отпред добре. Отзад е като рокля, ушита по времето на Отнесени от вихъра. Не ми харесва.

Даже оная рокля от зеленото перде беше по-внушителна.

# 3 664
Писах й да я питам от къде е. Отговори ми на секундата, беше много мила. Та така де, писа ми, че е от тук.

Май я намерих: https://caramella-online.com/damski-rokli/4360-roklya-white-quee … een&results=1

# 3 665
Роклята е симпатична, много плажен вайб. Гледам и тя, след Валка се е пуснала в тренда на Ботега Венета копията на плетените чехълчета:
Скрит текст:

A Филяка каква трансформация беше претърпял? Имаше там едни преди - след снимки. Май пак се е върнал на фаза "преди" 😂 Или мускул, гърди и крачка, всичко, опира до ъгъл, филтър и светлина и сенки...
Скрит текст:

# 3 666
Тази извивка на бедърО на Валката сигурно е естествена.. Хмм?
Скрит текст:
Толкова отпуснато слаба е, гледах другите снимки. Млада жена, която по цял ден НИЩО не прави, да се остави с такова състояние. Скоро “Кралицата на ваканцийте”, ще е “Кралицата на отпуснатото тяло”. Колкото и да мажеш, Валче, личи си че целулита е там и всичко виси.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 22:11 от Анонимен

# 3 667
  • Варна/Амстердам
И Славина има мърч вече. В качеството на каква продава постер с автограф за 15 лв. и то от снимка, чийто фон е балконна стена вероятно.

Скрит текст:

# 3 668
За повод са ми шили Карамела- гащеризон,че  и нещо не се вписвах в стандартите им на размери,та прекрояваха,скъсяваха,останах много доволна,тях си заслужава да ги отбележи,похвали,тагне,роден бранд ..ама нъц,не са и' платили явно.
Валериту- така прекроява  тя,че чак на една снимка и' бяха фръкнали фрапантно капачките на колената.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 21:11 от BaklavaTa

# 3 669
Самата Пепе е спокойна повече от всякога,  но не виждам изобщо чувства от нея, за целувките, малко са ми вижте ме, вече се изправих и съм обичана, виж Фич 2, изпусна ме завинаги. А пък Филип 3 толкова е щастлив, че такава жена му е обърнала внимание,  още година може да не осъзнава в какво се е забъркал, за частта за отговорностите говоря, защото тия деца свикват с този мъж, имат очаквания,  дано съумеят да преодолеят трудностите, и да са заедно. Доказано е, че двойки, които чисто визуално имат еднакви черти на нос, очи, брадичка, си пасват много добре всякак, та им желая щастие.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 22:53 от passionbiojuniper

# 3 670
Галатея, брутална си 😂
Не е чак толкова страшно, ти я описа като пълна трагедия. Добре си изглежда момичето, точно затова са смешни тия напъни така яко да маже и коригира снимките си до степен на PVC

# 3 671
От Пепе лъха спокойствие и е много свежа, на двамата добре им се отрази връзката поне външно, Филяка смени прическа, прави тяло, а самото излъчване на Ети е коренно различно от това с Фичо Семкаджията.
Попова не съм бюти гуру, самоирония, хаху хихи но всяко второ видео с такава насоченост за грим и козметика. То канала не е нито лайфстайл, нито бюти.  Иначе само тя си спазва графика и качва редовно, браво за което

# 3 672
Дано Киро Брейка да не чете тук, че ако види на tuali коментара... 🤭😃

# 3 673
Не помня кой преди време препоръча тук Мики Златинова, но благодаря за препоръката. Абонирах се и засега ми допада, много е свежа и влага старание в съдържанието, което предлага.

# 3 674
За Герчи, тя ми прилича все повече по нещо на Патрашкова, в стила ли, в усмивката ли.
Хахаха, право в десятката! Наистина има някаква странна прилика! Иначе, за да не сме толкова лоши, ще кажа, че някои от аутфитите й в сторитата са се получили добре. Вчера имаше снимка с много приятна рокля. Чат пат има попадения. Обаче напоследък гледам нейните сторита и тези на Капитанка и виждам, че Герито доста заимства от нея. Само дето едната си носи бодито от Зара без сутиен, а на другата сутиена се вижда от 5км Joy

Аз също забелязах, че Гергана се вдъхновява доста от Капитонова за тоалетчетата, обаче обувките от сторитата днес бяха пълен п-о-т-р-е-с, иначе имаше тоалети, които не бяха никак лоши. Просто Гергана се нуждае от някой, който да и обясни кое как да съчетава и как да се облича според поводите. Няма да е лошо и малко разяснения и кои модели обувки са актуални, защото още от седмицата на модата в Милано е тръгнала с тези заоблени върхове на високите обувки, които са далеч от модерни.
Сигурно Гергана гледа как на Капитонова чичо й и купува последен модел кецове Прада и раница Луи Вютон с инициалите и, и иска да е като нея..

Общи условия

Активация на акаунт