Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 348
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 690
За мен си е странно да се твърди, че Валери трябвало да се погледне и да се види на какво прилича. Определено не ми изглежда като човек с проблем със затлъстяването. Да, чудесно е да се спортува и да се развива двигателната култура, но не на всеки му е драго да стои по два часа във фитнеса, за да вая фигура. В момента наистина е част от модерния начин на живот и хоби за много хора, но има и такива, които предпочитат да си прекарват свободното време по друг начин.

Изгледах едно видео за Сюзън Яра и ей сега ще послушам още малко, но ми се затвърждава мнението, че хич не е невинна и неразбрана.

# 3 691
Не помня кой преди време препоръча тук Мики Златинова, но благодаря за препоръката. Абонирах се и засега ми допада, много е свежа и влага старание в съдържанието, което предлага.
Аз, но и други са я споменавали.
Много повече внимание заслужава, кефи ме.

# 3 692
  • Варна/Амстердам
Полиня ми напомня на една украинка (може и от Беларус да е била) от зората на "кариерата" ми като млад рецепционист в Златни Пясъци, която дойде да вика на рецепция, защото морето било пълно с водорасли. Ей такъв изтрещял тип гост е и Полито. 😁

# 3 693
Зорница себе си ли опитва да излъже или нас?! От километри личи, че къдриците са направени с маша/ преса...

# 3 694
По-интересно ми е дали пак ще прави влогове.

# 3 695
На Зорница косата й е супер, ама тия вежди...

# 3 696
За кои черти на Савина говорите? Не я следя въобще , но съм убедена , че Полина се е залепила за нея понеже е успяла .
Успяла в какъв смисъл, че има сладоледчийница ли, или че има възможности като цяло?

И за двете. Убедена съм ,че Полина се бута при хора,които имат "ресурс" ,познати и прочие.

# 3 697
Зорница себе си ли опитва да излъже или нас?! От километри личи, че къдриците са направени с маша/ преса...
Ами аз съм със същата коса и понякога (рядко) ми се навива толкова перфектно, че хората си мислят, че съм се къдрила с маша. Зорница по-скоро е сложила стилизанти и я е намачкала добре докато е мокра. Честно казано мисля, че тя е последния човек, който ще седне да лъже и да си измисля. Ако беше Полина, Валери или Гергана... тогава бих се усъмнила.

# 3 698
https://www.youtube.com/watch?v=x9RTF3d2ud4 Жената е много красива, ама, тоя грим... особено розовото червило ме уби. То като гледам като цяло не може да се гримира. Иначе косата й е жестока!

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 10:22 от Уейв

# 3 699
Имах съученичка в гимназията с къдрава коса. Толкова подредена и красива, че все едно е правена при фризьор. Не знам дали къдриците на Зори са от кърли гърл метода, но филтъра... Grinning

# 3 700
  • Варна
За мен си е странно да се твърди, че Валери трябвало да се погледне и да се види на какво прилича. Определено не ми изглежда като човек с проблем със затлъстяването. Да, чудесно е да се спортува и да се развива двигателната култура, но не на всеки му е драго да стои по два часа във фитнеса, за да вая фигура. В момента наистина е част от модерния начин на живот и хоби за много хора, но има и такива, които предпочитат да си прекарват свободното време по друг начин.

Само, че кралицата на фитнес не е ходила, тренираше вкъщи и след всяка тренировка едва ли не изпадаше в кома по сторитата.... Та си хапва и сладко, което доколкото знам не е много препоръчително при проблемна кожа. Отделно ми направи впечатление, че коремът й го няма, а там ги беше качила основно 5 кг, за които каза, че ще работи да свали.

# 3 701
Ами явно е до организъм,защото и аз доста се изморявам от физически упражнения, пък се старая да живея здравословно...

# 3 702
Валеринда е “скини фат”, това е. Никъде не твърдя, че трябва да стои по 2 часа във фитнеса, не и по 30мин да отделя 2 пъти седмично за тренировка у тях е достатъчно. Очевидно има хубав ген, който ще ѝ помогне да се стегне за кратко време (не да става фитнес батка). Все пак вече е близко до 30г и метаболизма ѝ не е като на 20годишна. Нормално е щом яде повече паста, сладко и подобни любими на всички храни, да не се усвояват бързо и корема ѝ да се издуе или пък да качва на корем. Според мен също си е омазала краката, защото има целулит, да не кажа че съм обедена, аз вися във фитнеса и имам, Валчето от дивана, няма как да няма. Ама сигурно ако я питаме, кожата си е такава, както с тази на лицето с вече наневен фон дьо тен.Вече я гледам от забава, защото не приемам, че 30годишен човек, мисли само за тоалетчета, снимки, молчИ и ваканциЙййййкии и иакво гримче ще ѝ подарят от “Сефора”...

# 3 703
По- тъжно от всичко е когато човек не работи върху самоусъвършенстване, основно интелектуално. Другото е суета и да, хубаво би било да има стегнато тяло Кралицата ама несъвършеното тяло може да се прикрие, а несъвършеният ум, не съм  Обедена Simple Smile

# 3 704
Някой има ли промо код за лосиона/гела на Ивана?

Общи условия

Активация на акаунт