Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 257
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 765
Тейчето всеки удобен момент ли дебне да си сипе винце... с такова впечатление останах.

# 3 766
Не че защитавам Тейчеви, но по гръцките острови ни се е случвало да виждаме кучета, които се "саморазхождат" през летния сезон когато собствениците са заети с туристи. Просто си обикалят лежерно и по някое време се прибират. Не бездомни и изгладнели, а домашни и известни на цялото селце. Та може и такъв да е бил случая, но предвид предните им измислици, кой знае...

# 3 767
Тейчето всеки удобен момент ли дебне да си сипе винце... с такова впечатление останах.
И аз с такова впечатление останах, ама си казах, нека не бъда лоша. Grinning 
  Ивана с 45 мин влог, напоследък пак ми стана интересна, ама Flushed, не знам кога ще я гледам.

# 3 768
На Ивана влога го изгледах на няколко пъти. Поздравявам я, че си взе забележка и показа продукта и върху косата си. Хареса ми.
Галка и тя с нов влог. Хубава жена е, поддържана. Аз лично я харесвам с изключение на 2-3 изцепки, но общото ми мнение е отлично за нея. Стана ми интересно за кутията, която ще предлагат и разбирам защо е такава цената, но лично аз не бих си я взела. Защото за 100лв мога да си купя нещо, което искам и знам, че ще ми хареса, а не да получа бяла тениска с 5 камъчета и произволно избрани продукти, които дали са моите цветове, тексури..не е ясно.

# 3 769
Тази цена е безумна за кутия с неизвестно съдържание!
Детето ѝ прилича на мъжът ѝ. мястото, където снимаха ми хареса.

Исках нещо за Ивана да пиша ама забравих какво беше Simple Smile Странно, прехвърлих много набързо нейното видео. Абсурд да я гледам 45 мин!

# 3 770
Доберман не е сред породите кучета, които някой стопанин да си пусне произволно да обикаля, да бяха използвали непородисто куче в историята си или котка, по-правподобно щеше да е.
Освен това ако наистина е имало такова куче, как си предтавяте хора, които се снимат как си хапват и пийват винце и какви ли не други случайни неща, да не снимат тоя доберман, за какво са им всичките телефони и техники. Аз ако съм им един от спонсорите и съм им платила за тая реклама, ще си искам парите обратно.

# 3 771
И все пак.. не си представям поне да не е премиеш тая играчка.. Нямаш ли Савекс под ръка ? Simple Smile

# 3 772
Чудили се Тейчеви как да пробутат рекламата, ама нещо не са го измислили като хората. И мен много ме дразни, че постоянно говорят с умалителни форми, на всяко изречение е това.
А 100 лв за кутията на Галя е.. Ъъъъ 🙄 не се и съмнявам, че ще има желаещи да си я купят, ама нито тениските ѝ са някакви свръх уникални и невиждани, нито бижутата са ѝ някакви специални, а за 100лв преспокойно може да си купиш висок клас козметика (както тя се изрази) по свой вкус от сайта, а не да е на сляпо.
Аз поне не съм ентусиаст за подобно начинание, да има възможност да хвърля 100лв за нещо, което има шанс да не ми хареса.

# 3 773
Той Савекса им свърши на Арапя,а за Гърция си взеха "лампа-дезинфекция"-в този случай няма нужда от прах Joy.Хем по-компактна,хем лека .

# 3 774
След толкова коментари за Тейчо и Наумка, пуснах си и аз влога им.
Голяма скука. Никаква идея, нищо интересно, хубави са кадрите на Наум и дотам. Ако махнеш дрон-кадрите и цайтрафера, да съм заспала за 2 секунди, точно като него. Коефициент на полезност на травъл влог- точно колкото и при кралицата Валеринда - нула. Даже по-зле. Тя поне каза за разписанието на фериботите 😀 Цялата работа на тези иначе приятни млади хора (приятни, докато не видиш коментарите на Тейка) е: Станахме, пихме кафе, ядохме, плажче, спахме, много натоварено (че били на плаж и имало вятър) 🥴. А да, през останалото време Наум се хвали каква техника е помъкнал и колко много е монтирал.
"Октоподчета, фитнесче, вечерка, плажче, кафенеце" , всичко е умалителничко и сладинко, но Наум се дразни на Теа, че казва Амайче 😂😂😂
Историята с кучето е изсмукана от пръстите. Носят си бактерицидна лампа с тях (?!) да дезифекцират "удушената" бебешка играчка или паднали на земята ключове 🤣🤣🤣 ПовЕрвАх! Тънкият намек, че помага и в боренето на корона вирус беше тъп. А можеха просто да я изперат, ама нали трябва да е "автентична реклама" 🤣
Валеринда и Хорас са ми като две сладки зелени еугленки. Травъл агента пита нас, зрителите, дали било правилно да се каже КефалОния, или КефалонИя.
Правилен отговор Кефалон(и)Я, ама отде да знае Хорас, да не му е работа. Само показва, че тия двамата наистина са няква тотално затворена система, явно не са общували с нито един местен, а ясно е и че не са се по интересували по друг начин как се казва това, дето отиват там. Валката отива в Лефкада, макар, че е остров и би трябвало да е на.
Чакам следваща порция снимки на тоалетчета на забавен каданс, сандвичи и кафенеце в чашка от следващата им дестинация, явно това е хайлайта на пътуването.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 22:42 от tuali

# 3 775
Всъщност, една нормално почивка трябва да изглежда точно така... Кафенце, закуска, плажче, айляче. Въпросът е, че никой не го интересува как бичи айляк другия. Бяха си доста изсмукани минути влог

# 3 776
Явно народа се интересува, масово им се радват. На мен са ми скучни, при наличието на толкова влогове в тубата и филмчета за различни дестинации, искам да видя нещо по-различно или да се информирам по-добре за местата от "опита" им, къде си струва, какво може да се прави там, добри ресторанти и т.н. Ако щеш, колко подходящо е за малки деца. Не колко часа са спали и колко камери понесли със себе си. И глупавите им реклами.

# 3 777
Някой да следи Blaire White и да гледа новото видео?   Като цяло се завихря Х част от драмата Джефри - Шейн - Джеймс и съм изненадана, че и тя се намеси , принципно не е канал за клюки /драма  . Положението там почва да придобива криминален привкус  и плаче за полицейска намеса щом го коментира.

# 3 778
  • София
От дете обичам да чета за интересни места. Колекционирах си списание Travel и осъществих част от дестинациите. Валерия я последвах точно, защото много пътува. Но уви виждам красивите места на фона на вечно позиращата Кралица на ваканциите. Неизползван потенциал, чак се дразня.

В тази връзка споделете някой интересен блогър на тема туризъм Simple Smile

# 3 779
Като сме на вълна Тейкови - на няколко пъти ми прави впечатление, че пускат сторита, в които представят вече излязло видео за ново:
Скрит текст:
Ясно, че искат да се рекламират, ама все пак е тъпо, не съм забелязала друг да го прави.
Тейка и тя пуснала линкове към новия влог.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 00:55 от Вαнилия ~🌸~

Общи условия

Активация на акаунт