Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 339
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 840
  • Някъде там
Ганке, ганке 🤣🤣🤣
Ма никой не иска да споделя, че има гадже момиче, но защо трябва да лъжеш и нарочно да намекваш за неща които не искаш да се знае...

# 3 841
  • Варна
А можеше да осинови... Ама едва ли я е грижа толкова. Мисля, че пак го прави за собствена изгода. Сто процента съм сигурна, че ще направи инстраграм на кучето.

Тя Оливия има профил, колко му е и на Гергана да има....

# 3 842
А можеше да осинови... Ама едва ли я е грижа толкова. Мисля, че пак го прави за собствена изгода. Сто процента съм сигурна, че ще направи инстраграм на кучето.
Ама разбира се! Тя си взима инстаграмабъл куче. Нещо като почивките на ВалериЕ. Не пътува заради самото пътуване, а заради снимките. Гергана не взима куче, за да се грижи за някого, а за да й пасва на лЯйфстайла.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 15:08 от Stella Gemella

# 3 843
Май някой беше заложил , че кучето ще е померан? Joy
Скрит текст:
И после на била имитирала рускинчето. Joy Joy Joy
Ама нейното няма да е оригинално поръчано от Русия Grinning

# 3 844
То това куче ли е? Не харесвам миниатюрните породи. Хем се изпускат вкъщи, хем не обичат да излзиат зимата навън. Никакво куче не е това.

# 3 845
Леле, сега си представете Гергана да се набута в компанията на Рускинчето при чичаците Worried Жал ме е за кученцето отсега, не искам да виждам как го 'гледа'.

Напротив, кученца са и те, но кифлите, които ги купуват ги разнасят като аксесоар. Въпрос на стопанин и отглеждане е, а и в апартамент се гледа лесно.

# 3 846
Май някой беше заложил , че кучето ще е померан? Joy
Скрит текст:

И после на била имитирала рускинчето. Joy Joy Joy
Хахахаххахахахахахахахахаха, познах, бе! Шъ омръ!
Малките кучета са много по-трудни за гледане и възпитаван, камо ли първата нощ да го остави. А ако го е, трябва да й го вземат веднага. Абсолютна патология е тази, обсебена е да заформя филми около себе си, ама и тя май не е наясно кое е истина. Показваш бележките от купените си парцали, ама мъжа си няма, щото... Не е ясно. И не говоря за нас тука, а за откачалките й истински фенове, които поради някаква неведома причина я следват и се интересуват от нея. След всичките кликбейтове, не бих се учудила сама да си пише коментарите🤣 Иначе как стигнахте до извода, че магьосникът е Васко-то, който казал за кучето?
Гергана има 0 шанс с такива шугърдедита, на тях типажът им е друг.

# 3 847
Аз по изказа на коментара "Васко каза, че имате новина" си направих заключение. Може този Васко да е част от множественото число, а може да е някой съвсем друг. Затова питах как се казваше онзи футболист, който някой беше изровил като хипотетичен любим на Гергуча.

# 3 848
Странно ми е. Не бих се изненадана да има, все пак сестра й.... Има. Ама навсякъде митка сама, по снимките също, изглежда ми като човек, който нищо не пази за себе си, ако то може да се монетизира и да създаде интрига 🤣

# 3 849
Според мен Гергана чете тук и нищо чудно сама да си се филмира още повече. Живее с момиче, мъж няма. Защо да крие подобна 'придобивка' точно човек, драпащ като нея да се впише в норми. Писала, че има приятел, скоро нямаше...абе лъжа е всичко.

Според мен Фичко ще си види децата пак така отделно на хотел и разходки.

# 3 850
За Гергана от самото начало е ясно, че нито е купила апартамент, нито има приятел. Нанесла се е при приятелка (възможно е тя да ѝ е гаджето) и го нарича "домът ни". Сигурно и кучето ще е на съквартирантката. 😂😂😂
Померан е мега инста клише. И аз не си падам по най-дребните породи. Само дакела го признавам за голям човек. 😀

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 16:45 от Не се сърди, човече

# 3 851
Този Васко е фокусник, не футболист.

# 3 852
Гледах този момент, в който Теа казва "защото мадафакъ Амая заспа" и се присетих за онези скандални тениски на Петканови, на които пишеше "mother"& "mother fu***r". Чудя се дали не е нещо като обръщение, което използват помежду си или пък нарочно го казват, за да ги иронизират... Нали нещо не се имат вече.

# 3 853
Провокирана от един коментар под видеото и стигнах до този акаунт, който Гергуца следва в инстаграм.
Некъв магьосник. Ту съществува, ту не. 😄 Да не е той новото гадже. Какъв съм детектив само. Жалко, че не ревнувам, иначе досега да съм разнищила всичко. 😂

Тази Гергана не я гледам , но момчето го знам . Тайна афера ще да е щом в профила му във фейсбук няма ни лайк ,ни пост от нея .  Предвид че с предната по-сериозна връзка на момчето нещата бяха доста публични .

# 3 854
Нови придобивки, а къде е кОчето, Гери? Поне един сутиен не можа ли да сложи за снимките? Тия гърди не стоят добре без.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 14:59 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт