Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 093
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там
Пръстенът е от pandora, окей, но pandora имат и много по-изчистени и хубави дизайни на пръстени, които не изглеждат като награда от царевични пръчки. Не изглеждат особено ентусиазирани и развълнувани, но може и аз да имам грешна преценка.

Това мнение, че някоя от влогърките ще направи бебе, за да има гледания, ми звучи абсурдно. Да, правят се на клоуни, рекламират простотии и се излагат как ли не, но това да направиш бебе, за да имаш повече палчета и сърчица е нелепо.
Българка може и да не го направи, но американка да.
Последния случай на тази която се е отказала от осиновеното дете.

Пак ли за бременна се спряга Пепа, пропуснала съм ?

# 91
Има моменти, когато оставаш безмълвен 🤐😬😯 Тази особа има проблем с буквата "е" в края на думите. ГримовА, коментаритА и тн.... https://youtu.be/-fVCKqnJHB0
Тази е направо страшна Joy

# 92
daviz, имаше и такива коментари в края на майската тема, но според злите езици май се оказа преяла с цаца Grinning
Но да, зачерква се темата, че бебе с Фифи ще й вдигне рейтинга. Може и да е шматка Пепе, както и Валката и други, но заради instagram и youtube не мисля, че ще забременеят.

# 93
Валеринда (ай амор) ми е симпатична визуално, като изключим странните и в последно време идеи за аутфити. Ама един въпрос не ми дава мира - къде аджеба държиш всички тези “тренди” дрешколяци?! 😂

Как къде. Куфарите на терасата да не мислите, че са празни 😆

Докато си пишех коментара си го помислих, честно!!! 😂

# 94
Изгледах видеото на Капитонова за моделството. Интересно ми беше.
Не харесвам ноктите и пръстена на Николчето, но и мисля, че коментарите за пръстена и цената му са прекалени.
В крайна сметка идеята е да се хареса на нея, не на нас. И 140 лв са доста пари за някои хора.

# 95
  • София
DiDi§, за някои хора може да са много, но тя миналата седмица си взе джапанки на Карл Лагерфелд на същата цена.
Преди няколко месеца правиха въпроси и отговори и там казаха, че не бързат с тези неща, малки са още и не им се гледат сега. Така че съдейки по този им отговор и отношението към годежа сега, се вижда, че това с кафето им е сто пъти по-вълнуващо. На тяхната възраст това е добре, няма какво да бързат, подарил е един пръстен и си продължават по старому.

# 96
Да де, ама кофти са си някои от коментарите.
Представих си колко обидно може да ти стане да прочетеш, че пръстена е грозен, евтин, от Зрънчо. 😏
Но ноктите е добре да ореже. Отвратителни са. 😜
Иначе клип ли имат за годежа? Или в Инстаграм? 🤔
Че не я следвам, да потърся. 😬

# 97
# 98
Благодаря 🤗
Ама немАх нерви да го изгледам до края. Разбрах, че работят от цели 2 дни, а на третия затворили да си починат.
Но пък си имат редовни клиенти. 😜

# 99
Сем. Петканови са качили много свежо видео с Габриелчо.

# 100
  • София
Изгледах видеото на Николчето - и двамата изглеждаха крайно отегчени. Хубаво е, че са решили да отворят кафе, но ми изглежда (дано да не съм права), че  бързо ще им секне ентусиазма. Много се смях на изказването на Никол: "Вече си имаме доста редовни клиенти, идвате постоянно.... Ние работихме 2 дни" Grinning

# 101
Гледах за пръв път сторитата на чистещата в Инстаграм.
Показа една мивка, с полепени влакна от изпран парцал за прах, която напръска с препарат, достатъчен за вана.
С ръкавиците премести четката на мъжа й, тя падна върху някакъв шкаф, остави я легнала и после пишеше, че я лъснала с течен сапун, търкайки я със стара четка за зъби.
Не съм от най- гнусливите, но при мисълта това да го сложа в устата си...
Хладилника  го чистила преди седмица, търка го с веро и оцет с една гъба, пръскаше по пода.
Снимките й са перфектни, но сторитата развалят пейзажа.
А “вземам прах” тотално ме разсмива, никога не съм чувала преди подобен израз.

# 102
Чистещата винаги показва, крайния резултат с някакъв бляскав филтър . Пробвах и аз този филтър върху килима, детето беше яло точно бисквити... ами изглеждаше изчеткан и блестящ като на чистофайницата.

# 103
И на мен “вземането на прах” малко ме фрустрира. Допадат ми някои идеи, но ако чистенето е ежедневно, бих ползвала по-леки препарати, за да избегна алергии. Не се виждам да обикалям къщата със Сано в ръка през ден, защото Куч ще се изприщи. Мъжът ми сигурно и той. 😂

# 104
И Пепе, и Анелия ми се струват бременни.
Скрит текст:
Скрит текст:
Да не остана назад, аз също изглеждам като бременна, ама не съм. Веднъж да съм по модата Trollface

Общи условия

Активация на акаунт