Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 260 485
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 75
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Годежа е ПР,а самия годеж за мен не значи абсолютно нищо.Подарен пръстен и намерения за женитба,а я се случат,я не..има хора с години сгодени и нищо.Просто им трябва "сензация",за да се шуми около тях покрай бизнеса с кафето.Ясно е като бял ден.

Съмнявам се,че Попова планува скоро бебе.Не беше ли казала в един от Q&A,че им е много рано и искат да си поживеят така първите години.Освен ако няма ъпдейт,нея я гледам 2-3 пъти годишно(последно за пътуването в Сопот и Карлово).
Според мен Пепе и Ф3 доста ще се задържат,изглеждат ми като солидна двойка.Бебе би било в реда на нещата,но и аз мисля,че им е още рано.Ново бебе,при това от Филяка,ще й докара нови ЮТ/ИГ приходи,определено.

# 76
  • Варна/Амстердам
Качили са Keeping up with the Kardashians в Нетфликс, така че да не очакваме видео тази седмица от сеньорина Валеринда Йорданес (кредит на Lolis за Валеринда Grinning). Мисля, че ще се измори от гледане на любимото й шоу, а да не говорим, че ще трябва да се разхожда до микровълновата за пуканки. Не й завиждам, милата.

# 77
https://www.youtube.com/watch?v=C9wkGQaHzWU новата поредица на Чефо

# 78
Romee Strijd (модел на Victoria's Secret и влогър) и приятелят ú очакват първото си дете - https://www.youtube.com/watch?v=qtnrs1awqXg. Във видеото разказва, че преди 2г. е била диагностицирана с поликистозни яйчници, след като 7г. е имала нередовна менструация. Детето се очаква да се роди през ноември. Sparkling Heart

Не съм гледала видеото все още, но в инстаграм беше написала, че 7 години въобще е нямала менструация и че нейната диагноза на болестта била различна, тъй като се появила от стрес покрай честите пътувания, работа и специални диети. Когато се е върнала в Холандия при семейството си, прекратила е стреса и е спряла да ограничава различни хранителни групи, отново получава менструация и почти веднага забременява. 😊 И аз много се зарадвах.

# 79
Честит 1-ви юни и честита нова тема, любими змиушки! Purple Heart

Е той този кичозен пръстен само с такива кичозни нокти се връзва. Изглежда като изваден от пръчки с награди Grinning На събора на село като деца си купувахме такива. А ноктите са потрес просто. Винаги съм се чудила как се ходи до тоалетна с такива нокти. Как се къпе и мие, как се гримира... Satisfied

Съгласна съм, грозни са и ноктите, и пръстена, според мен.
Доста евтин пръстен за голямо събитие като годеж (140 лв.), как му се откъснаха от сърцето на младежа. Ама това е лично мнение, да се взимат, щом се обичат.

# 80
Качили са Keeping up with the Kardashians в Нетфликс, така че да не очакваме видео тази седмица от сеньорина Валеринда Йорданес (кредит на Lolis за Валеринда Grinning). Мисля, че ще се измори от гледане на любимото й шоу, а да не говорим, че ще трябва да се разхожда до микровълновата за пуканки. Не й завиждам, милата.
Само два сезона са, бързо ще ги изгледа.
Хареса ми поредицата на Чефо, обаче се разочаровах от следващата гостенка. Не обичам такива "фрийкове" и не си падам по предавания тип Карбовски.

# 81
  • Някъде там
Благодаря за темата, Лана. 💓
Честит празник на всички запазили детското в себе си.
На Валчето най-вече. 😀 Как ли го е отпразнувала ? Балончета, тортичка, розова рокличка ? Мартинчо сигурно близалка диетична и е купил ?

Ужасни нокти от това момиченце, не го следя, само ако тук споделите нещо интересно, но е млада и симпатична девойка и с такива ноктища...
Пръстена, не е нищо особено, но пък то и годежа в днешно време не е нищо специално..
Познавам точно няколко двойки които ходеха по няколко години, сгодиха се и до година след годежа се разделиха...
На Мима сладкиша не ми хареса паркета, много грозен цвят за моя вкус.
Пепка на гости на "свекървата" ли е?

# 82
Има моменти, когато оставаш безмълвен 🤐😬😯 Тази особа има проблем с буквата "е" в края на думите. ГримовА, коментаритА и тн.... https://youtu.be/-fVCKqnJHB0

# 83
Благодаря за темата! Hug
А за Николчето с дългите гнусни нокти, нямам думи. Много рязка промяна ми се стори при нея. Докато правеха с приятелката й Теди фалшиви пранкове,  как ги хваща диарията и търсят по градниките някой удобен храст за работата. После пък се скараха и сега гледам, че отново са приятелки, има в инстаграм снимка, че е в кафето им. 
Bowtie

# 84
Антоанета Попова ли ще си сменя жилището ? Питам , понеже не ги следя толкова отблизо.Нали до скоро правиха ремонти там и купуваха обзавеждане.

# 85
  • София
И на мен не ми харесват ноктите на Николчето, изгледах и аз видеото за годежа. Не му обърнаха много винмание, а и той хич не се е постарал, отишъл и взел пръстена, който явно тя е харесвала, мисля, че този годеж нищо не значи за тях. Може би, ако той наистина се беше постарал, щеше да го оцени и тя повече, но в момента са толкова изморени, че това съвсем е останало за заден план.
Като цяло тя е много по-дейната от двамата, има много енергия у нея и захваща няколко проекта едновременно, което е похвално. Това, което са започнали, е адски изтощително за толкова млади хора, които още не са наясно как се случват нещата, как се попълват документи и тн. Николчето каза, че ще работят от 7 до 7, 5 дни в седмицата, това означава  около 13-14-часов работен ден за подготовка и почистване накрая, отделно ще си снимат видеа, ще си подготвят каналите и акаунтите, тя има и странични като отговаря за такъв на някаква козметика за България. Подготвили са още толкова много неща. Не знам колко дълго ще могат да издържат на това темпо, но им пожелавам успех.
Без миглите е много по-симпатична, ако махне и ноктите съвсем.

Хареса ми, че изрично казаха, че когато вкарат и наргилета и правят и доставки на тютюни, такива няма да се продават на лица под 18 години, както и че призоваха по-малките си почитатели да не пият толкова Хелове.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 19:34 от Niya-

# 86
  • софия
Vanilla, съгласна съм. Много на сериозно се взимат повечето, а съдържанието им е пълна нула. Никакви идеи, хващат телефона, снимат си ежедневието и после аз съм инфлуенсър...

# 87
  • HH
Валеринда (ай амор) ми е симпатична визуално, като изключим странните и в последно време идеи за аутфити. Ама един въпрос не ми дава мира - къде аджеба държиш всички тези “тренди” дрешколяци?! 😂

Как къде. Куфарите на терасата да не мислите, че са празни 😆

# 88
Има моменти, когато оставаш безмълвен 🤐😬😯 Тази особа има проблем с буквата "е" в края на думите. ГримовА, коментаритА и тн.... https://youtu.be/-fVCKqnJHB0

Еййй, липсваше ми тази! По някакъв извратен начин ме забавлява Joy

Пепето е в Бургас; хапнала е повечко цаца с пържени картофи, обърнала е две бири, че Сиена и София са я подлудили в колата по пътя (въпреки, че Филяка ги разсмива доста успешно) и на ти коремче.

# 89
Пръстенът е от pandora, окей, но pandora имат и много по-изчистени и хубави дизайни на пръстени, които не изглеждат като награда от царевични пръчки. Не изглеждат особено ентусиазирани и развълнувани, но може и аз да имам грешна преценка.

Това мнение, че някоя от влогърките ще направи бебе, за да има гледания, ми звучи абсурдно. Да, правят се на клоуни, рекламират простотии и се излагат как ли не, но това да направиш бебе, за да имаш повече палчета и сърчица е нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт